• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

bende yengeç burcunu severim buarada çok ılımlıdır, birlikte yaşanabilen en ideal insanlar bu burçtandır genelde.. benim ev arkadaşlarımda oldu çok kıpır kıpır ama ani duygu geçişlerine sahiptirler falan falann ;)

o benim işte birden kafam atıyo sinirlenebiliyorum :D

ismini yazmışsın ya baktım hemen de bu sadece birini kendine yöneltmek için sanırım. baya etkili yazmışlar, ceylin faydası olur umarım

hoşgeldin canım. kaçaklar tamamlanıyor :)

her iki şekildede okunuyordur belki ama internette bir sürü dua var valla :D aşık etmeydi,kendini sevdirmeydi falan filan

topiğe katılan oldukca islerde ilerliyor haliyle :D kalabalık olmasını seviyorum :D

o değilde aramıza yıldızname bakan gelcek diye korkuyorum hee :D yıldıznameden korkuyorum ben nedense :D:D::D:D bir sey demezler bence cünkü fal bakıyoruz burda herkese bakan 2 arkadas konu acmıstı sonra kapamıslar..ihtiyacı olana yorum yapılıyo

tarot bende istiyorum musait olduğun bir zamanda :)

o değilde aramıza yıldızname bakan gelcek diye korkuyorum hee :D yıldıznameden korkuyorum ben nedense :D:D::D:D bir sey demezler bence cünkü fal bakıyoruz burda herkese bakan 2 arkadas konu acmıstı sonra kapamıslar..ihtiyacı olana yorum yapılıyo

tarot bende istiyorum musait olduğun bir zamanda :)

yildizname :18: kiz ben bi hocaya baktirmistim vIIIIzzzzzIII fIIIssssIIIsssIII diye okuyodu cok korkmustum

Back
X