• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

hatta şunu da paylaşmak istedim :)
4 gün önce doğum günümdü. yengem (amcamın eşi) aradı doğum günümü kutladı. yolun yarısına geldin dedi :52:

moral bozmus yaaaaaaa :D:D:D 18 olduktan sonra yas cabuk geciyormus :50:

moral bozmus yaaaaaaa :D:D:D 18 olduktan sonra yas cabuk geciyormus :50:

öyle valla. kendimi daha üniversiteye yeni başlamış genç kızlar gibi hissediyorum ama gel gör ki baya geçti o devrin üstünden :)

schmetterling'cim ileride avantaja dönüşecek ama şu an pek memnun değilim ben :)

aynen valla sabah oldu uykumda geldi :D

benim de. sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. dün yktunuz sıkıldım :)
ben kaçayım artık kızlar iyi uykular iyi sabahlar. musmutlu uyanın güne :nazar: :16:

günaydın hepimize ama uyumaya gidiyoruz bu yüzden iyi geceler :32:

Ne güzel, ne sıcak bir konu olmuş bu böyle. Bayıldımmm :)) MaşAllah kızlar, Allah muhabbetinizi arttırsın. Ben de dahil olur, sazanlık yaparım arada. :)))

ekle canım gece sabaha kadar burda takılıyoruz :D

ohhh dökütmüşüsünüz baya kızlar :))) maşllh size günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::10::10::10::10::10::10::54::54::54::nazar::nazar:

ekle canım gece sabaha kadar burda takılıyoruz :D

Ekliyorum o zaman tatlım .

$IMAG0022.webp

$IMAG0009.webp
$IMAG0020.webp
$IMAG0023.webp

Resimlere tıklayınca büyüyor kızlar :) kariyerle ,sağlıkla ,eğitimle ,aşkla ilgili fln ne görüyorsanız söyleyin bakayım :)

Son düzenleme:
gece hep beraber burdayız bağyaanlar :D aksam 12den sonra burdayım iftarımı yapıp sporumu yaptıktan sonra bakmaya baslarım simdi oruclu bakamıyorum malum ac ayı oynamaz :D:D:D:D

gece hep beraber burdayız bağyaanlar :D aksam 12den sonra burdayım iftarımı yapıp sporumu yaptıktan sonra bakmaya baslarım simdi oruclu bakamıyorum malum ac ayı oynamaz :D:D:D:D

Off denk gelemeyecegiz galiba .
Ben çalıştığım için ,12-1 dedin mi yatakta oluyorum :50:

sabah uyandığında okursun canım :D

Ekliyorum o zaman tatlım .

Eki Görüntüle 490427

Eki Görüntüle 490429
Eki Görüntüle 490430
Eki Görüntüle 490437

Resimlere tıklayınca büyüyor kızlar :) kariyerle ,sağlıkla ,eğitimle ,aşkla ilgili fln ne görüyorsanız söyleyin bakayım :)

Karmaşık bi ortam var. O ortamı yumuşatmaya çalışan tüm sıkıntıları yüklenen bir insan var. Kollarını açmış herkesi korumaya çalışıyor. Bir yanın her şeyden arınmış, mutlu, ferah; bir yanın acayip sıkkın. İkilem içinde yaşıyorsun. Hane içi genel olarak ferah. Bu ferahlığı kıskanan bir erkek gördüm. Bu kadar :)

Back
X