2 arkadaş konu acmıstı canım kahve falı bakıyorlar ama birden fazla yorum almak istiyorsan burda sardunyam ve jadaloz fal bakıyor![]()
Herkes farklı yorumluyor diye sormak istedim canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 arkadaş konu acmıstı canım kahve falı bakıyorlar ama birden fazla yorum almak istiyorsan burda sardunyam ve jadaloz fal bakıyor![]()
sevgilime yolladim bi foto adam gaza geldi bakiyorum diyor![]()
sevgilin falmı bakıyorr masallahama ben baktırmazdım düsünsene iliskin var ama sana asık olan biri cıkıyor ve kıskanclk krizleri
ablam sırf etkilendiği bir cocuk fal bakıyor hissediyor diye iliskiye baslamamıstı
![]()
Eki Görüntüle 482168 Eki Görüntüle 482169 Eki Görüntüle 482170 Eki Görüntüle 482171
tienencim kusura bakmazsin insallah![]()
ilk kez bakiyortamamen gaza geldi bas harfim var diyor kalp var diyor at var diyor
sonrada benim 6. hissim kuvvetli benden iyi falci olur diyor![]()
ben benimkine baktırsam dalgaya alır göze girmek icin kim bilir neler uydururr:
D:
İç karmaşan çok fazla. Güvendiğin biriyle yaşadığın olumsuz bir olay seni çok etkilemiş. Beklediğin bir haber var biraz daha bekleyeceksin, geldiği zaman daha çok sevineceksin. Çok güzel ve büyük bir haber. Hayatının tüm akışını değiştirecek bir şey. Bir elbise gördüm normal bi elbise mi yoksa özel bir gün için alınan mı bilemedim ama gelinlik gibi de durmuyor değil :) göğsü straplez eteği kabarık, omuz kısımları dantel. Bir erkekten adım var sana aşk gibi görünüyor ikinizi de kucaklayan bir aşk. Hanenize girecek insanlar görüyorum bu adımla beraber. Çok kısmetli bir erkek büyük bir denizatı çıkmış. Falda denizatı çok iyidir. Tehdit etmeyi seven bir yapın mı var :) parmak havada bana bak der gibi halin var korktum :) bir anahtar görünüyor almayı planladığın bir şey varsa aydınlıkta çıkmış. Bu kadar bakalım seninki tutacak mı :)
ben benimkine baktırsam dalgaya alır göze girmek icin kim bilir neler uydururr:
D:
ben de hep sevgilime bakar sonra kızardım kim bunlar diye
ikinizin de ilişkisi var mı şu an :) tienen ve Evanescence87 size başka bir fal açayım :)
Bakacak var mı?:)
kız jadoloz desene başka marifetlerım de var dıye
benım var..
ne falı bakacaksın bakalım?
ben de hep sevgilime bakar sonra kızardım kim bunlar diye
ikinizin de ilişkisi var mı şu an :) tienen ve Evanescence87 size başka bir fal açayım :)
aslında çok severim fal bakmayı ama iddialı değilim eğlenccesine bakıyorum tutarsa tutar tutmazsa tutmaz diye :) ne bileyim arkadaş ortamında güzel oluyor da burda cesaret edemiyorum pek :)
o zaman bana şunları yazın bakayım hemen.. (schmetterling89 sen de burdaymışsın sana da bakabilrim :) )
kendi ten renginiz (esmer, kumral, sarışın)
sevgilinizin veya baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (aynıysanız hanginiz daha açık veya daha koyu tenli onu yazabilirsiniz)
açç tabii sevinirimmm![]()
ben esmer o kumral :)
ay hemen atladimcok severim