• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

takmıyor yası ilerlediği icin :D şuan icmeyi düsünmüyorumda zaten ama sana sevgilimin kahvesine baktırıcam ona ictiricem yakın zamanda icebilirse tabi tiksinir ona baktırmak istiyorum ama simdi bir iskambil bakabilirsin :D:D:D

:52::52::52::52::52::52::52: kız herkesı sıraya dizdin bakıyorum..sıra sevgılıde :49:

hehe valla dizdi :D
canım sahur yapmaya gidiyorm şimdi. yazarsın geldiğimde bakarım çok uykum gelmemiş olursa. bakamazsam sabah bakarım :)

:52::52::52::52::52::52::52: kız herkesı sıraya dizdin bakıyorum..sıra sevgılıde :49:

hahahahah valla onun biraz özelini karıstırmak gerek arada diiiimiii amaaa :D hemde çaktırmadan ictiricem gizli gizli cekicem fotoğrafı :D:D

Yazıyorumm
ben kumral
sevgilim beyaz :D

not:afiyet olsun :D

Son düzenleme:
hahahahah valla onun biraz özelini karıstırmak gerek arada diiiimiii amaaa :D hemde çaktırmadan ictiricem gizli gizli cekicem fotoğrafı :D:D

Yazıyorumm
ben kumral

benım bildiğim bir şey varsa eğer; şeytan azapta gerek :27::27::27:

Yazıyorumm
ben kumral

yine geçen seferki gibi çıktı :) tek farkı bu seferki kız açık tenli :D senin arkadaşın.

hahaha :D biri açık diğeri kapkara allahım ya sorun cıkarmayın kızlar eğer beni görüyor duyuyorsanız :D:D:D

hahaha :D biri açık diğeri kapkara allahım ya sorun cıkarmayın kızlar eğer beni görüyor duyuyorsanız :D:D:D

:D bu sefer ki kızı sevmedim iki kere açtım falı. birincide de gıcık oldum o kıza o yüzden yorumlamadan bi daha açtım dikkat et açık tenlilere. insan paranoya yapıyo ya konu sevggilisi olunca :52:

:D bu sefer ki kızı sevmedim iki kere açtım falı. birincide de gıcık oldum o kıza o yüzden yorumlamadan bi daha açtım dikkat et açık tenlilere. insan paranoya yapıyo ya konu sevggilisi olunca :52:

alalalla bu kız sevgilimemi sarkcak kız yoksa :D eğer öyleyse arkadasım değilde akrabam olabilir o insan :D

alalalla bu kız sevgilimemi sarkcak kız yoksa :D eğer öyleyse arkadasım değilde akrabam olabilir o insan :D

bilemedim işte. önce sevgilnin yanında çıktı kart. sonraki açışımda senin yanında çıktı. sen gene de pek inanma canım bizimki öylesine fal işte :)

Tienen, herşey senın şu başlığında başladı...

forum da kimi fal bakan kımı görsem peşine düşüp hemen atıyorum resimlerimi..

bu ne beaaaa,,, hastalık oldu .
bundan sonra yok bana fal mal...ben küçükken kazana düştüm.:52::52::52:

Son düzenleme:
Jadolozzzzz :52: banada

Eklentiler

• $11-08-12-17-24(001).webp
    $11-08-12-17-24(001).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $11-08-12-17-24.webp
    $11-08-12-17-24.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $11-08-12-17-25(001).webp
    $11-08-12-17-25(001).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $11-08-12-17-25.webp
    $11-08-12-17-25.webp
    3 KB · Görüntüleme: 60
  • $11-08-12-17-26(001).webp
    $11-08-12-17-26(001).webp
    3 KB · Görüntüleme: 48
  • $11-08-12-17-26.webp
    $11-08-12-17-26.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 47
aynen :DD:D iskambil sadece aşk icinmi bakılıyor? kariyer falan olamazmı :D

Tienen, herşey senın şu başlığında başladı...

forum da kimi fal bakan kımı görsem peşine düşüp hemen atıyorum resimlerimi..

bu ne beaaaa,,, hastalık oldu .
bundan sonra yok bana fal mal...ben küçükken kazana düştüm.:52::52::52:

sanki roman okucam sandım ama sonu iyi bağlamıssın :D bende bilmiyordum kii bu kadar ilgi görülceğini :D iyiki açmışım hem eğlence hem fal hem sohbet :D

aynen yaa çıkamaz olduk burdan :9:
ama şikayetçi değilim zman geçiyor sıkılmıyorum :)
gece gece bana kahve yaptırdınız birazdan koyucam fotoları :52:

aynen koy şekil yorumlamaya calısırm hahaha :D

Back
X