• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Kuyruğu upuzun bir gelinlk gördüm ben :) sanki bir peri uzanmış dileklerini söyle demiş hemen de gerçekleştirmiş hepsini. İdrar yollarınla ilgili bir şikayetin mi var? İ harfi gördüm hayatında bir yenilik görünüyor. Antalyayla bi bağlantın vaar mı :) ne çok soru sordum :D
Canım kafan çok karışacak hazırlıklı ol buna. Olumsuz görünmüyorlar ama seni çok karmaşaya sokuyor. Tüm olanakları iyi değerlendir ona göre karar ver. Biriyle küsmüşsün bayram da yaklaşıyor küslük olmaz :) bikaç yerde 4 rakamı vardı 4 vakt derler ne içinse artık :) nazar duası falan okut bi de kendine. Çok göz var üzerinde ve seni etkiliyor

eski bir arkadasimla küsüm benimle barismaya calisiyor ama ben korkuyorum dedikoducu :19: daha bugün birsürü msjlar geldi barismak istiyor diye
antalyada uzaktan akrabam var ama izine gelcem eserse gidebilirim
o gelinlik benim olsuuuuunnnnnnnnn (insallah)
bi sikintim yok canim farkinda degilim
hemen okutayim nazar duami :16:

cok saol canim benim :54:

eski bir arkadasimla küsüm benimle barismaya calisiyor ama ben korkuyorum dedikoducu :19: daha bugün birsürü msjlar geldi barismak istiyor diye
antalyada uzaktan akrabam var ama izine gelcem eserse gidebilirim
o gelinlik benim olsuuuuunnnnnnnnn (insallah)
bi sikintim yok canim farkinda degilim
hemen okutayim nazar duami :16:

cok saol canim benim :54:

inşallah senindir canım :16:

kızlar ben yatıyorum artık iyi uykular hepinize öpüldünüz :16:

herkese iyi aksamlar kızlar nerdesiniz tabi bizler sabahlayan gece kusları olduğumuz icin gec giriyoruz nete :D:D:D

size mustafa sandal-dayan öneriyorum 2 gündür taktım sarkıya :D

ben ailemle vakit geçirmek zorundayım o yüzden geç geliyorum canım :)
artık burdayımmm :16:

iyiyim canım sizleri sormalı koyabilirsin ceylin bakan cıkar :D

bendemi icsem şimci aceba bakacak arkadaşlar moddalarsa baktırabilirim ancak bakamayacaklarsa hiç bosuna icmim ::DD::D kahve sevmem zaten :P

geldim geldim okey oynuyordum yenildim zaten :( :)
ben içtim bile hazır bugün falım birazdan koyucam izninizle :9:

Back
X