• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

$IMG_20120817_023623.webp $IMG_20120817_023629.webp $IMG_20120817_023636.webp $IMG_20120817_023723.webp

kizlaaar yengemin falina bir el ativerin :3:

kötü bi durum olmasında ağırlık geçer canım :)
oo süpersin schmetterling89, bayılırım mezdekeye :52::32:

normalde hep hareketli dinliyorum hatta sevgilim bu durumdan rahatsız kavga etsek cok ciddi ben o tür sarkılar dinliyorum ve o sarkılarda ağlayabiliyorum cok garip bi insanım ama nedense bu aralar bu 2 sarkıya bitiyorum :D:D

Neyse ki şimdi düzelmişsin canım. Bu arada, ben de hareketli şarkılar dinlemeyi çok severim. Moralim bozuk olduğunda hemen enerji dolu şarkılara yöneliyorum. :))

insana moral veriyo :D

yengenin kahvesinde ben belirgin bi C harfi gördüm birde sadece adam baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi dediğim buydu iste :D fazla bisi benzetemiyorum bugün kahveleri

insana moral veriyo :D

yengenin kahvesinde ben belirgin bi C harfi gördüm birde sadece adam baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi dediğim buydu iste :D fazla bisi benzetemiyorum bugün kahveleri

canim fazla geldi sanirim sana günlerdir hiiic zorlama kendini bi dinlen kendine gel :)

galiba o yüzden :D valla bu isi yapanlar her gün bir sürü insana nasl bakıyo anlamıyorum :D sonra biriisne tutuyo birine tutmuyo bu yüzden müsteri kaybediyolardır :PPPP

yarın akşamdan sonra bikaç gün yokum ben kızlar. kayınvalidem geliyor fırsat bulamayabilirim internete

Back
X