• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

yarına saklaman gerekecek sanırım canım yorumları. ben bugün kahve falı bakamıyorum canım istemeyince yorumlayamıyorum. tienen bakar yarın :16:

tamam kuşlarımmm benim yarın girmeye calışcam giremezsem gene bakın siz emi öpyorum sizi yatyrm kuzum ben mucukkksss :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::9::10::10::10::10::10::10::10::10::10::16::16::16::16::16:

şu an aranızda sorunların olduğu çıktı. bunları aşmanız için zamana ihtiyacınız var. bu zaman çok kısa olmayabilir.
birbirinizden uzaktasınız sanırım şu an. seviyorsun seviliyorsun ama aradaki mesafe seni baka birine yönlendirmiş. açık tenli başka bir erkek çıktı. sana yakınlaşmak istiyor bu erkek, sen de ona yakınlaşmak istiyorsun. ama sevgilini de seviyorsun. bilemedim, ilginç bi fal çıktı :)
uzakta oldugumuz yere kadar doğruu ama baskasına yönlenme konusu yok canım ya kartlar o konuda yanılmış bu sefer :1:teşekkür ederimmmmm :16:

Banada tekrar bakar mısın canım barısma ıcın tarıh weya ne bıleyım ay söyleyebılır mısn ? Ben bugday tenlıyım erkek arkadasmda beyaz tenli

Kizlar nerdesiniz kimse yokmu burda bu aksam ben dun aksam falimi koymstum yorumlayan olmick mi onu bu gece :(

Back
X