• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

$24082012368.webp $24082012372.webp $24082012369.webp $24082012370.webp $24082012371.webp

Son düzenleme:
merhabaa :3: kahve içtim ve fincanı kapadım yorumlarınızı almayı çok istiyorum lakin fincanla tabak yapıştı ayrılmıyor böyle olduğunda açma derler doğru mu? yoksa biraz zorlayıp açsam mı? sonuçta her halükarda açılacak öyle değil mi?

Benim bildiğim öyle açılmayan fallar her halükar da açılıcak ama yorumlanmıyor.

merhabaa :3: kahve içtim ve fincanı kapadım yorumlarınızı almayı çok istiyorum lakin fincanla tabak yapıştı ayrılmıyor böyle olduğunda açma derler doğru mu? yoksa biraz zorlayıp açsam mı? sonuçta her halükarda açılacak öyle değil mi?

Böyle bir şey yok. Telve tabakta çok birikince ya da kenarlarda çok birikince fincanın açılması zorlaşıyor sadece.
Buna bir anlam yüklemek saçma. :s

Çok teşekkür ederim canım. Evet uzağız inşallah kısa sürede kavuşuruz :16:

Canım sizde de bir mesafe çıktı ama bu yol olarak değil bazı kararlarda çıktı.
Aranızda geçen bazı şeyler olacak ya da olmuş ve senin sanki biraz tereddütlerin var. Aslında sen tereddüt edince oda etmiş. Ama bu çok önemli bir şey değil gececi bir şey.
Senin bir esmer bir de açık kumral kızlarla konuşman var büyük bir ihtimalle sevgilinle ilişkin hakkında iş durumlarında olabilir eğer anlatıyorsan anlatma hem sana destek olmıcak muhalefet olacaklar hemde gözleri kalabilir. Ailede çok kısa süreli bir huzursuzluk var. Ama bunların dışınca her şey çok güzel maşallah
:nazar:, mutluluğun daim olsun canım:16:

teşekkür ederim canım. evet iş konusu biraz canımı sıkıyor. umarım yoluna girer :16:

genelde bakmazlar yapışan fincana.

uzuuun uzun zaman geçirmek istiyorum burda ppoooofff :(

kızlar ben bakamıyorum bu ara bisiler oldu bana enerjim tükendi galiba :D biran önce gelsin geri

için çok kararmış canım. içinin sıkıntısını atamamışsın. göz yaşların var.kısa saçlı bir kadınla bir erkek karşılıklı konuşuyorlar. kadının arkası temiz, aydınlık. kadının arkasında kocaman bir kuş var. bir yerden haber geliyor. güzel bir haber. erkeğin aklında kara bulutlar var. olumsuz düşünüyor bir şeyi.

Son düzenleme:
için çok kararmış canım. içinin sıkıntısını atamamışsın. göz yaşların var.kısa saçlı bir kadınla bir erkek karşılıklı konuşuyorlar. kadının arkası temiz, aydınlık. kadının arkasında kocaman bir kuş var. bir yerden haber geliyor. güzel bir haber. erkeğin aklında kara bulutlar var. olumsuz düşünüyor bir şeyi.

canım bu aralar hayatım alt ust erkek arkadaşımla ayrıldık barışma gibi bişi görünüyor mu ...

Çok teşekkür ederim canım. Evet uzağız inşallah kısa sürede kavuşuruz :16:

Canım sizde de bir mesafe çıktı ama bu yol olarak değil bazı kararlarda çıktı.
Aranızda geçen bazı şeyler olacak ya da olmuş ve senin sanki biraz tereddütlerin var. Aslında sen tereddüt edince oda etmiş. Ama bu çok önemli bir şey değil gececi bir şey.
Senin bir esmer bir de açık kumral kızlarla konuşman var büyük bir ihtimalle sevgilinle ilişkin hakkında iş durumlarında olabilir eğer anlatıyorsan anlatma hem sana destek olmıcak muhalefet olacaklar hemde gözleri kalabilir. Ailede çok kısa süreli bir huzursuzluk var. Ama bunların dışınca her şey çok güzel maşallah
:nazar:, mutluluğun daim olsun canım:16:

sevgili peralle benim içinde iskambil falı açar mısın ? lütfennnn.

Back
X