• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

$IMG_20120905_013434.webp $IMG_20120905_013439.webp $IMG_20120905_013444.webp $IMG_20120905_013449.webp $IMG_20120905_013457.webp $IMG_20120905_013505.webp $IMG_20120905_013522.webp

kizlar bi iki yorum ativerin :)

senin topiği çok boşladık biraz da buraya yazayım :) gel artık özledik diycem de izmirde olduğunu bildiğim için demiyorum kal kalabildiğin kadar :)

geldim geldim güzel bir izmir tatiliydiii :)) fallar fallanmış bayaa döktürmüşsünüz ama :D

hoşbuldum canım özlettiiğimmm kadar özledimmdeee yaa sohbet etmeyi :D musaitsen banada bir iskambil açıversene orda falsız kaldım :D:D:D:D:

hoşgeldin tienencimmm özledm seni nasılsın canm umarm güzel rahat bir tatl gecrmşsndr :16::16::54:

güzel bir tatildi iyiyim sizlerde iyisinizdir insallahh :))

merhabaaaa kızlar buda dilek dilemeden keyfi içilmiş bir kahve tatildeyken içtim :D yorum yapan olursa sevindirik olurum :27:
$IMG_4852.webp $IMG_4853.webp $IMG_4854.webp $IMG_4855.webp $IMG_4857.webp $IMG_4858.webp $IMG_4859.webp $IMG_4860.webp

için rahatlamış sıkıntılarının bir çoğunu atmışsın. uzaklardan gelen bir kalp var. senin kalbin havalanmış . kalbinin altı üstü tertemiz, çok aydınlık çıkmış. hemen arkanda küçük bir kalp daha var. o daha yükseklerden uçuyor. kocaman bir S harfi görüyorum. bir kuşun altın hemen. S harfinde birisinden haber gelebilir sana. falın içimi rahatlattı resmen. :) seni çok ferah gördüm.

:D işe gitmiştim kız, müsait olduğumda bakarım canım :)
tamam canım :) tenlerimizi hatırlatayım tekrar ben yokken çok bakmışsınız galiba unutmuşsundur :D

ben:kumral
sevgilim:beyaz

Yorumunu beğendimm reddmars teşekkür ederim :16: musait olduğum bir zamanda göz atarım seninkinede ;)

tamam canım :) tenlerimizi hatırlatayım tekrar ben yokken çok bakmışsınız galiba unutmuşsundur :D

ben:kumral
sevgilim:beyaz

Yorumunu beğendimm reddmars teşekkür ederim :16: musait olduğum bir zamanda göz atarım seninkinede ;)

canımsın, iki gündür çok yoğunum dün giremedim foruma. bu akşam da misafirim gelecek yemek yapmam gerek. yarına kaldı senin fal

jadoo :) yarın girince banada iskambil bak bugün beyaz adamla karşılaştık ikimizde gülümsemeyle şaşkınlıkla birbirimize baka kaldık :)) ben ondan daha acık beyazım oda beyaz :)) ne cıkıcak acaba :18:

Back
X