- 30 Kasım 2009
- 1.155
- 68
- 363
Canım ayrı ayrı 2 şehirde Kadınlı erkekli misafirlerin gelicek hayırlı bir şey için. Sıkıntıların var biriyle ilgili onunla ugraşıp duruyorsun elindeki maddiyata gidak et gidecek yerleri var gibi. Seni düşünen 2 kadın var, Oturutup senın hakkında konuşuyorlar.. Ama sen gayri menkul gibi birşey alıyorsun .. Ölen birinden küçük küçük paralr kalıyr sanada.. Sen rotanı Ailenden ayırmışsın artık Onlar hakkında çok düşüncen var ama Onlar arkdandan iş çeviriyor.. Ama çok feraha çıkyorsun 2hafta görtabagında bir adamı düşünceli görüyorum sıkıntıların gun yuzune çıkmış. ama atlatıcaksın MAddi sıkıntıların gidicek ama
Bukadar canım![]()
Canım çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara göre biraz kısa olmuş falım. Şöyle belirteyim, eşimden 2,5 aydır ayrıyım. Bu falı nasıl yorayım? Beni düşünen kadınlar olumlu mu düşünüyor yoksa çekiştiriyorlar mı? Sıkıntım eşimle ilgili, ayrılıktan dolayı. Ben bu gayrimenkulu ne kadar zamana alırım? Ölen biri anem yada babam değildir inşallah. 2 hafta da feraha çıkarsam buradan duyuracağım ve sana bol dua edeceğim. Tekrardan çok teşekkür ederim. Bu arada bir ara bir daha içsem bu belirtiklerimin ıığında tekrar bakabilir misin? Merak ediyorum, boşanmak mı benim için hayırlı yoksa birleşmek mi? Maddi olarak da zor durumdayım bu aralar. Bir de iş konum var. İşten çıkayım mı çıkmayayım mı bilemedim.