birazdan yüklücem bende fotoğraf sendende yorum bekliyorum :)
Bir ilişkin varmı? sanki kalbinde olan bir ilişki var kişiyle mesafeli gördüm nedense.Ayrılıkmı yaşadınız yoksa hoşlandığın kişimi bilemedim orasını.Ama erkeğin ad soyadında E harfi var gibi.İyi yüzünü gösteren kötülüğü gizleyen bir yapısı var..Her şeyini anlatmayı sevmiyor gizliyor genelde.Bir etkileşim içindesin.Bu erkekle berabersen kafanda soru işaretleri sürekli olacak gibi.Bazen sende takılı kalıyorsun çözemiyorsun.Beraber değilseniz bir konuşmanız olacak daha iyi tanımanıza neden olacak bu konuşma.Birlikteyken keyif alacağınız ortak noktalarınız mevcut.Onu daha iyi tanıyacağın bir döneme gireceksin diyebilirim.Anlam veremediğin ruh hallerine cevap bulacaksın.Beklediğin başarmak istediğin bir şey var gibi.Elinde zaferin var başarıyorsun.Bir açıklama gelecek bir şeyin açıklaması ve seni mutlu edecek.Hanede mutlusun seni sıkan durumları görmezden geliyorsun gerçi takacağın şeyler varsada şuan kendini düşünüyor haldesin.İstediğin dilediğin şeyler var olması için zaman gerekli.
Nott sonradan gördüm onuda dikkatli bakınca.Bahsettiğim erkek atlı gözüküyor muradınmıdır nedir acaba![]()
tienem yerim seni :)) ne güzel şeyler söylemisin saol canım:)inş muradım olur.