• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hismet

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
neden kadinlar hep esine hizmet ediyor birazda esimiz bize hismet ettsin diyenler varmi
ya benim nisanlim öyle sunu getir sunu yap bana cok sevkle yapiyorum sikayetci degilim asla hosumada gidiyor hizmet ettmesi ona ama birazda onlar bize yapsa fena olmas diyenler varmi

Son düzenleme:
hismet ne diyorum bendeee analmadım kız hizmet desene şuna :) istemiyorsan yapma
sende zorla değilki ben yaparım
ama oda benim istediklerimi yapar :,)

öncelikle z harfi yok galiba sizin klavyede kaydirigubbakcemile3
bende şikayetçiyim bu durumundan eşimin :mymeka:
çay içmiyo muyuz diye sorduğu zaman çaydanlığı kafasına geçiresim geliyo
demle de içelim diyorum ama tabi yine ben demliyorum

Ben de yarım saattir hismet nedir diye kafa yedimkaydirigubbakcemile3 Eşim bana her konuda yardımcı olur ve hizmette eder. Memnunum ben kocişimden...

hismet görünce hemen daldım bu nedir diye... Meğer hizmetmiş :)) Valla ne sevgilim ne nişanlım nede eşim olmadığı için kendi hizmetimi kendim yapıyorum

neden kadinlar hep esine hismet ediyor birazda esimiz bize hismet ettsin diyenler varmi
ya benim nisanlim öyle sunu getir sunu yap bana cok sevkle yapiyorum sikayetci degilim asla hosumada gidiyor hismet ettmesi ona ama birazda onlar bize yapsa fena olmas diyenler varmi

hismet ne diyorum bendeee analmadım kız hizmet desene şuna :) istemiyorsan yapma
sende zorla değilki ben yaparım
ama oda benim istediklerimi yapar :,)

Ben zorla yapiyorum demiyorum yukarda sevkle yapdigim yaziyor

Ben memnumum kocişimden bide akşam eve gelince kalkıp o hizmet ederse ben kendimi aşağılanmış hissederim...:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3
bende diyorum hismet ne?? allah allah dedim bi bakiyim benim türkcem yetersiz galiba, anca okuyunca anlarim diye baktim kaydirigubbakcemile3
halbuki HIZMET'ten bahsediliyo kaydirigubbakcemile3
neyse yorumuma geleyim ben:
hizmet etmek bence karsiLikLidir... gerektiginde erkekte kadinina hiZmette bulunmali..

acıkcası eşim bana hızmet eder :1closedeyes: ozellıkle dısarda kaydirigubbakcemile3 orduevınde veya bi kahvaltı bahcesınde herseyıme kosturur yapar zevk alır ,hatta eliyle yedirip içirir :asigim:
ama evde rollerde yarı yarıya değişir , ikimizde şikayet etmedık bu durumdan :asigim:
sanırım benım eşimde var bi değişiklik (seviyorum bu huyunu)
genelde erkekler evde yapar hızmeti dısardada toz kondurmazlar kendılerıne yapmam etmem karım varken die dusunurler

bence de karşılıklıdır.ben onun keyfinin arıyorsam o da benim keyfimi aramalı.nişanlımla böle bi sorunum yok allahtan, çünkü ben biraz tembelimdir.
bi de kızlar bence yeni nesil evli erkekler daha cok hizmet ediyo eşlerine.eskidenmiş artık erkeklerin yan gelip yatması,tüm evişini kadınların üstlenmesi.kızlarımız biraz da bilinçlendi.görev paylaşımı yapıyorlar hayat müşterektir anlayışı hakim oldu.erkekler de artık bunun farkında.
eşleri hizmet konusunda duyarsız olan arkadaşlara da biraz iş düşüyo.mesela sana şu konuda ihtiyacım var hayatım diyerek onu bize yardım etmeye alıştırabiliriz .. örneğin, biraz ağır birşeyleri kaldırırken, (çok ağırları zaten kaldırmaya yardım ederler herhalde :) ) şööle cilveli bi şekilde 'hayatıımmm şunu kaldıramıyorum senin güçlü kollarına ihtiyacım var' dedik mi herhalde hayvan değilse hoşuna gider.öyle öyle de alışır iş yapmaya. :)

Back
X