Hissediyorum HAMİLEYİM yoksa değil miyim?

ikimelekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
76
24
8
Kızlarrr tam ovulasyon günü ilişki oldu 14 gecesi adetime daha 7 gün var ve ben meraktan çatlayacağımmm kan testi yaptırsam çıkar mı??
Belirtiler
İlişkiden sonraki 2 gün şiddetli sancım vardı sağ kasığımda (normalde yumurtlama günlerimde vs sancı olmaz)
Halsizlik yorgunluk
Çok sık acıkıyorum ve devamlı tatlı yemek istiyorum
Devamlı baş ağrısı oluyor birde kuvvetli bir his var bu 3. Gebeliğim o yüzden biraz daha his kuvvetli oluyor bilinçli oluyor insan beklemek çok zor gidip kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi çıkar mı kızlar siz ne zaman öğrendiniz?

Sanki biraz erken daha bir hafta varmış adetine bence bekle ben adetim 3gun geçtikten sonra öğrenmiştim gerçi 3. Hamileliginmiş senin tecrübelerin vardır mutlaka

Kızlarrr tam ovulasyon günü ilişki oldu 14 gecesi adetime daha 7 gün var ve ben meraktan çatlayacağımmm kan testi yaptırsam çıkar mı??
Belirtiler
İlişkiden sonraki 2 gün şiddetli sancım vardı sağ kasığımda (normalde yumurtlama günlerimde vs sancı olmaz)
Halsizlik yorgunluk
Çok sık acıkıyorum ve devamlı tatlı yemek istiyorum
Devamlı baş ağrısı oluyor birde kuvvetli bir his var bu 3. Gebeliğim o yüzden biraz daha his kuvvetli oluyor bilinçli oluyor insan beklemek çok zor gidip kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi çıkar mı kızlar siz ne zaman öğrendiniz?
Cnm bende senin gibi beklemedeyim benim de 5 6 gün var idrar testinde çıkmadı .. Muhtemelen daha kana bile yeni yeni geçiyordur HCG. Biraz daha sabret.
Benim belirtimde yok.
Geçen ay çok belirtim vardı hissim yoktu. Şimdi belirtim yok ama umudum çok:))

Kızlar ben dayanamadım yaptırdım :olamaz: beta hcg
1.20 çıktı fakat adete 7 gün kala küçümsenecek bir değer değil dedi 3 gün kala tekrar yaptıracağım :KK17: Yani net gebe değilsin diyemem temkinli ol dedi yine öğrenemedim yani:KK70:

Adete 7 gun kala degerin boyle cikmasi normal degilmi daha gecikme olmamis bile insallah artisa gecer

Kızlar bugün test yaptım o ucuz olan testlerden 2 tane ikinci çizgi silik çıktı ikisindede erken gebelik testi aldım laboquick onda negatif çıktı 5gün kaldı adetime :KK64: ben adetim gelene kadar meraktan çatlayacağım galiba :KK70::KK70:

Kızlar bugün test yaptım o ucuz olan testlerden 2 tane ikinci çizgi silik çıktı ikisindede erken gebelik testi aldım laboquick onda negatif çıktı 5gün kaldı adetime :KK64: ben adetim gelene kadar meraktan çatlayacağım galiba :KK70::KK70:
benimde bugun iki farklı testte cıktı cizgi:) ilk 2 dakikada belirdi ama kan testi kesin bilgi olucak bence en iyisi sende kan testine git

7 gün kala yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı ya canm tekrar gitmekten korkuyorum açıkçası ama dünden beri göğüslerim inanılmaz sızlıyor ve acıyor ve çok sık acıkıyorum eşim işten gelirken başka marka test alsın ondada hayalet çizgiyi görürsem gideceğim kan testine ama benm anlamadığım ucuz olanlarda çıktı erken gebelik testinde niye çıkmadı kafamda deli sorular inşaallah sende hamişsindir canım senin geciktimi bat ?

7 gün kala yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı ya canm tekrar gitmekten korkuyorum açıkçası ama dünden beri göğüslerim inanılmaz sızlıyor ve acıyor ve çok sık acıkıyorum eşim işten gelirken başka marka test alsın ondada hayalet çizgiyi görürsem gideceğim kan testine ama benm anlamadığım ucuz olanlarda çıktı erken gebelik testinde niye çıkmadı kafamda deli sorular inşaallah sende hamişsindir canım senin geciktimi bat ?
bende 7 gun kala idrar testi yaptıgımda hicbirsey yoktu ..bugun 4 gun kala yaptım boyle cıktı testle..senin cok hafif cıkmıstır belki farketmemis olabilirmisin

Eklentiler

• 20170207_170109.webp
    20170207_170109.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 180
sağol canım seninde hayırlısı olsun.adetinin geçmesini beklersen doktor hcg yi falan yüksekliğine düşüklüğüne göre daha net konuşur
benim adet bazen 4 gun once falan bile oldugundan tam net tarihde veremiyorum:) gecen ay 12 siydi ama bu ay belki 8inde falan olucaktımki onceden yumurtladım erken gordum cizgiyi cunku:)

benim adet bazen 4 gun once falan bile oldugundan tam net tarihde veremiyorum:) gecen ay 12 siydi ama bu ay belki 8inde falan olucaktımki onceden yumurtladım erken gordum cizgiyi cunku:)
o zaman kan testi yaptırıp değerine göre bebișinin kac haftalık olduğu anlaşılacak canım :anneadayı:

Hamilesin kizzz :) haydi hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin :). Cok sevindim kac gun vardi ve kacinci gun yumurtladin acaba ? Ha bideee belirtilerin nelerdi ?

Hamilesin kizzz :) haydi hayirli ugurlu olsun allah tamamina erdirsin :). Cok sevindim kac gun vardi ve kacinci gun yumurtladin acaba ? Ha bideee belirtilerin nelerdi ?
Valla ben bu ay beklemiyordum çünkü 14. Gecesi yani ayın 28inde tek ilişki oldu sadece ama ilişkiden sonra 2 gün sağ kasığımda çok sancım oldu başım çok ağrıdı çok sık acıkmaya ve tuvalete çıkmaya başladım göğüslerim dolgunlaştı ve acıyordu aşırı sinirlilik halsizlik we uyku hali wardı son 2 gündürde bel ağrısı başladı :)

Back
X