Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konularda çok cahilimdir yakın komşum emlakçıda çalışıyor onada sordum cevap beklerken buraya da sormak istedim. Diğer hissedarlar hepsi yabancı o yüzden internete ilana vermek istedim. Hisseli olduğu için başka kişiler almaz mı acabaDiğer hisse sahipleri ile görüşüp kendi hissenizi satmak istediğinizi söyleyin, almak istiyor olabilirler ama fiyatı aşağı çekmeye çalışırlar büyük ihtimalle.
Sanmam hisseli yeri ne yapsınlar kiBen bu konularda çok cahilimdir yakın komşum emlakçıda çalışıyor onada sordum cevap beklerken buraya da sormak istedim. Diğer hissedarlar hepsi yabancı o yüzden internete ilana vermek istedim. Hisseli olduğu için başka kişiler almaz mı acaba
Annem orayı satarsak kimseden imza almaya gerek yok babanın imzası yetiyor diyoryabanci derken tanıyor musun?
kac ortagi var?
hisseli yeri satarken ilk diger hissedarlara sormak lazim. Hukuki olarak onlarin alim onceligi var. şufa hakki diye arastirirsan görürsün. yani bence once bir ortalama degerini ogren orali bir emlakcidan. sonra diger hissedarlara ulas onlar alacak mi ogren. sonra muvafakatname al onay aldigina satilacagina dair sonra sat girsin. elbet bir alan cikar toprak topraktir.
ama onlara ulas mutlaka benim duydugum bir olay var. kardeslerden biri digerlerine sinir olup aile arazisinin kendine ait olan kısmını yabanciya satmis, sonra diger aile uyeleri dava acmis şufa hakki diye. kazandilar mi kazanmadilar mi o kadarini bilmiyroum ama
evet babanin imzasi yetiyor ama oncelikli hak hissedarlarin oldugu icin sana dava acma hakki var.Annem orayı satarsak kimseden imza almaya gerek yok babanın imzası yetiyor diyor
Evet yengeç haklı, öncelik diğer hissedarların, onun için söyledim fiyatı düşük tutarlar diye. Başkasına satsanız satışa engel olurlar mı bilmiyorum ama öncelik onların. Değerinden az teklif verip kapatmaya çalışabilirler. Onun için önce değerini araştırın. Ve diğer hissedarlara bildirin satmak istediğinizi. Almak isterlerse alırlar, istemezlerse başkasına satabilirsiniz.Annem orayı satarsak kimseden imza almaya gerek yok babanın imzası yetiyor diyor
Eger diger hissedarlarda sizin gibi istediginiz tutarda satmaya raziysa zor degil. Ancak 1 kisi bile istemese problem cikar. Hissedinizi alan kisi diger hissedarlar ile anlasamazsa dava yoluna gidebilir. Buda senelerce surebiliyor. Tek tapu olmadigi icinde alacak kisinin isine gelmez bu durum, oyuzden madem ugracasagim ucuza kapatayim diye dusunurBabamın bana verdiği güzel bir yerde hisseli tarla var. Ben orayı satıp ev almak istedim ama hisseli olduğu için değeri çok düşüyormuş babam hisseli olduğunu bilmeden gençken almış. Hisseli yer satmak çok mu zor oluyor acaba
Kendi hissenizi başkasına satarsınız ama tarlanin tamamını diğer hissedarlarin onayı olmadan satamasssinz
Eger diger hissedarlarda sizin gibi istediginiz tutarda satmaya raziysa zor degil. Ancak 1 kisi bile istemese problem cikar. Hissedinizi alan kisi diger hissedarlar ile anlasamazsa dava yoluna gidebilir. Buda senelerce surebiliyor. Tek tapu olmadigi icinde alacak kisinin isine gelmez bu durum, oyuzden madem ugracasagim ucuza kapatayim diye dusunur
Özellikle şehir merkezine yakın yerler hep hisseli ki zaten alan olur tabiki ama şehir merkezine uzak hem de hisseli yeri millet ne yapsın tam tapu almak varken
Emlakçı komşuya danıştım normal 1.5 milyon ediyorsa 400 bin diyelim sstılsın dedi şok oldum. Babamın tarlası şehire çok yakın hemen karşısında gezmelik göl kenarı acaba emlakçı uyguna mı dedi ben sahibindene koysam mı.Eger diger hissedarlarda sizin gibi istediginiz tutarda satmaya raziysa zor degil. Ancak 1 kisi bile istemese problem cikar. Hissedinizi alan kisi diger hissedarlar ile anlasamazsa dava yoluna gidebilir. Buda senelerce surebiliyor. Tek tapu olmadigi icinde alacak kisinin isine gelmez bu durum, oyuzden madem ugracasagim ucuza kapatayim diye dusunur
Bence siz kendiniz bir araştırınEmlakçı komşuya danıştım normal 1.5 milyon ediyorsa 400 bin diyelim sstılsın dedi şok oldum. Babamın tarlası şehire çok yakın hemen karşısında gezmelik göl kenarı acaba emlakçı uyguna mı dedi ben sahibindene koysam mı.
Yoo hiç te değil. Yeri belli ise ve konumuna göre baya fark eder. Bir arkadaşınız şilede hisseli yer almış gençken. Diğer hissedarlar da buna en kötü yeri bırwkmış hepsi ev yapmış vs. Kafın gayet 4 milyona sattı.Babamın bana verdiği güzel bir yerde hisseli tarla var. Ben orayı satıp ev almak istedim ama hisseli olduğu için değeri çok düşüyormuş babam hisseli olduğunu bilmeden gençken almış. Hisseli yer satmak çok mu zor oluyor acaba