hissetmiyorym

hasret bck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
23
1
1
29
Arkadaslar ilk hamileligim 19. Haftamiza girdik bir kızım olacak ALLAHımın izniyle lakin hareketlerini birkac kere hissetttim o bayadirda yok normal mi ... ?

Evet canım 22. Hftaya kadar bebeğin hareketlerinin düzensiz olması hissedip hissetmemen çok önemli değil. Çünkü bebeğinin kolu bacağı şu an çok cılız :) güçlü tekmeler hareketler hissetme :) tabii ki şu an da hareket ediyor ama yeri bol bol oldğu için rahatça sana hissettirmeden dönüyor. Ne zaman ki yeri daralmaya başlayacak artık o zaman seni itekleyip duracak :)

Ben hatırladığım kadarıyla 19. haftada hiç hissetmemiştim daha. Galiba 22de falan hisettim ki, daha ileri haftalarda bile sadece çok güçlü hareketlerini hissediyorsun. Yani normaldir inşallah:)

Evet suan icin hareketleri hissetmemen normal ama ilerleyen zamanlarda uzun sure bebeginin hareket etmedigini farkedersen tavsiyem tatli seyler yiyip bol su ic ve sırt üstü uzan :KK54: bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle..:KK46:

Ben 22.haftadan sonra hissetmeye baslamistim ilk gebeliklerde 20den sonra hissedilio die okumustum zaten seninde su an bariz hissetmiyo olman normal bence.

Evet suan icin hareketleri hissetmemen normal ama ilerleyen zamanlarda uzun sure bebeginin hareket etmedigini farkedersen tavsiyem tatli seyler yiyip bol su ic ve sırt üstü uzan :KK54: bebisini saglikla kucagina alman dilegiyle..:KK46:
Teşekkurler amin hepimiz kucagina almayi nasip etsin bebişlerimizi
Amin hepimizin tek dilegi o ALLAHin izniyle hepimiz sag salim alalim bebislerimizi kucagimiza =)

22. diye herkes yazmış.. Çok hissetmesende belliki uykucu bir bebek, doktor kontrolleri iyi geçiyorsa hiç dert eritme ;)

bn 24 teyım.. 2 haftadır canlı hareketleri hıssedıyorum.. az sabret annesi :) cılız daha bacakları..

Back
X