Hissettiğim kadar tuhaf mı?

El cevap;

• Ankete Katılan
    48

eskaram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.079
6.047
198
Bir bayan düşünün ki;
Durumu iyi olduğu, giyinmeyi ve makyajı iyi bildiği halde, özenli yetiştirildiği için arada bir dedikodusunu yaptığı kuzeninin kalabalık doğumgünü kutlamasında, bol gri bir eşofman üstüne salaş bir sweatshirt giyip, kaynaklı saçını hiç şekilsiz mısır püskülü gibi bırakıp salaş halde gelmesi hakkında ne düşünürsünüz?

Bir mesaj mı yoksa o gün ki psikoloji mi?
Arada ufaktan kahkaha eşliğinde kuzenine laf sokmaya çalışması da var tabi.

Bundan başka olaylar da var da ben daha çok buraya takıldım.
Alt metin okumayı seven biri olarak bu konuda üçüncü göze ihtiyacım var.

Aman niyeyse niye.
Bence amaci zaten dusundurmek.
Dusunmemekle ise baslayabilirsiniz.

Kotu dusunemedim ben.
Belki o gun rahat olmak istedi.
Bende hep dikkat ederim kiligima kiyafetime ama bazense hic icimden gelmez. Bu da oyle olabilir.
Bide kadinin niyeti ne olabilir sence?

Umursamadigi birinin dogum gunune niye gitsin ki?
Hic gitmeyerek daha guzel verir o mesaji.
bana kalırsa çokta güzel vermiş.
Öyleki konusu açılıp insanlardan fikir isteniyor.
Sizin dediğiniz gibi gitmeseydi, insanlar bir şekilde işi vardır, halsizdir vs.gibi nedenlere bağlayabilirdi. Sanırsam karşısındaki kişi öyle bir fesatlık beslemiyor ona karşı.

Kotu dusunemedim ben.
Belki o gun rahat olmak istedi.
Bende hep dikkat ederim kiligima kiyafetime ama bazense hic icimden gelmez. Bu da oyle olabilir.
Bide kadinin niyeti ne olabilir sence?

Aslında son cümlede dediğim gibi bir kaç şey daha var ama çok detay verip sizlerin kararını da etkilemek istemedim.

Benimle ilgili de arkamdan laflar dönüyor ama o kısmı takmıyorum. Ne yaparsa yapsın. Ama yüzüme karşı benim mesafeli olmamla ilgili konuşmaya çok meraklı. Ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum.

Ay ben bic boyle dusunemezdim ya
Fesat degilim demekki ben

Mesajı kendi üstüme alınmadım yalnız. Ben bu insana karşı temkinli davranmakta haklı mıyım diye emin olmak istiyorum.
Kuzeni veya başka biri ne düşünüyor bilmiyorum. Gidip bunun mevzusunu yapmam.

Fesatlık yapacak olsa tam tersi madem durumu iyi, en pahalı en dikkat çekici kıyafetlerinden birinide giyerdi nispet yapmak icin. Normalde eşofmanı dışarıda giyiyorsa belki o günde öyle denk gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…