• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissettiğim kadar tuhaf mı?

El cevap;

• Ankete Katılan
    48
Tabi normalde Nasıl biri bilemem tatlım belki gercekten fesat ve kıskanç biridir. Eminim başka şeylerde sezdiğin için bu konuyu açtın ki zaten başka detaylarda vae demişin. Ama evide yakın demişin, belkide gercekten o günkü ruh haliyle eşofmanıyla gelmiştir, size değer vermiyorum mesajından ziyade

Ben demek ki senin gibi dusunmuyorum. Bana gore insanlar istedigi yerde, istedigini giymekte ozgurdur. Bir kisinin fesatlik derecesini buradan anlayamam.

İşte madde madde yazarsam kesin yargıya varırsınız.
Şöyle söyleyeyim;
Ben daha yeni tanışmışken yanımda, onlarla çok az görüşen başka bir bayan kuzeni için ciddi ciddi küfür edip yüzyüze gelince mıç mıç öpüp sohbet etmesi.
Bunu da ben mi abartıyorum emin olamıyorum?

İşte madde madde yazarsam kesin yargıya varırsınız.
Şöyle söyleyeyim;
Ben daha yeni tanışmışken yanımda, onlarla çok az görüşen başka bir bayan kuzeni için ciddi ciddi küfür edip yüzyüze gelince mıç mıç öpüp sohbet etmesi.
Bunu da ben mi abartıyorum emin olamıyorum?

Iki yuzlu diyorsun yani . Dogru mu anladim.

Eee cagirmasaydin o zaman. Ben olsam cagirmazdim . Iki yuzlu insanlara tahammulum yoktur.

Hiç umursamazdım pespaye pespaye dolaşan o,tasası bana mı düşecek:)
Don sütyenle gelmedikçe umrumda olmazdı.öyle bir durumda da bir iki pozunu çeker sonra kız bu ne hal der dalgama bakardım:)

Iki yuzlu diyorsun yani . Dogru mu anladim.

Eee cagirmasaydin o zaman. Ben olsam cagirmazdim . Iki yuzlu insanlara tahammulum yoktur.

Ben ikiyüzlü diyorum. Ama o 'her fırsatta' kendini çok sevecen ve sıcak biri olarak tanımlıyor. Evet ilk etapta samimi davranır ama işin iç yüzü öyle değilmiş.

Ben zaten çok sık görüşmüyorum...artık.
Bu anlattığım olay veya doğumgünü benim evimde olmadı. Ben biraz safımdır. İnsanların niyetini geç anlarım.

Ben ikiyüzlü diyorum. Ama o 'her fırsatta' kendini çok sevecen ve sıcak biri olarak tanımlıyor. Evet ilk etapta samimi davranır ama işin iç yüzü öyle değilmiş.

Ben zaten çok sık görüşmüyorum...artık.
Bu anlattığım olay veya doğumgünü benim evimde olmadı. Ben biraz safımdır. İnsanların niyetini geç anlarım.

Ben iki yuzlu davrandiklarini anladigim an butun iliskimi keserim. Nitekim de oyle yaptim.

Lucky 3 - 0 kuzenlerim

Son düzenleme:
Hiç umursamazdım pespaye pespaye dolaşan o,tasası bana mı düşecek:)
Don sütyenle gelmedikçe umrumda olmazdı.öyle bir durumda da bir iki pozunu çeker sonra kız bu ne hal der dalgama bakardım:)

Ne giydiğinden değil ki. Asıl mesele parçaları birleştirmem gerektiği.

Ben iki yuzlu davrandiklarini anladigim an butun iliskimi keserim. Nitekim de oyle yaptim.

Lucky 3 - kuzenlerim 0

Allah'a şükür dipdibe değiliz. Ve artık görüşsek bile özelimi paylaşmıyorum.
Hele burada ki yorumlardan sonra daha dikkatli davranacağım. :KK54:

Ne giydiğinden değil ki. Asıl mesele parçaları birleştirmem gerektiği.
Giyimiyle parçaları birleştirmenize gerek yok ki.dedikodunuzu yapıyormuş,bir iki olay daha var demişsiniz.giyimine gelene kadar bunlar sizi çekemediğine kanıt değil mi?

Agzim acik gulerdim.
Amaci " senin dogum gunu partini takmiyorum ozenmeden geldim oh olsun" demek olsaydi bile.
Sadece kendini rezil etmis zavallim.
O bakimsiz, cirkin esofmanli haliyle kalicak herkesin aklinda:KK45:

Boyle giyinip gelmesiyle fesatlikla ne alakasi var? ayrica bu kadar gozetlemeyin kizi me zaman ne giymis sizi fesat bulacagim nerdeyse cani oyle iistemis oyle gelmis

Belki psikolojisi o gün kötüydü ve acısını sizden çılardı olablir insanın canı yanarken başkasınım canını yakmak isteyebilir

Dikkat çekmek istemiş.. herkes ciciyse pisman olmustur bilenee

Back
X