- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
Eee neden disarida da yapmayalim. Bir kural mi var.![]()
Kural değil ama gayr-i resmi bir kutlama var.
Özen göstermek saygıdan değil midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee neden disarida da yapmayalim. Bir kural mi var.![]()
Bence normalde giyim güzelse eğer.Karşı tarafa bir hakaret bende değerin bu gibi.![]()
Kural değil ama gayr-i resmi bir kutlama var.
Özen göstermek saygıdan değil midir?
Ha pardon...ben düğüne gittim öyle
Fesatlık yapacak olsa tam tersi madem durumu iyi, en pahalı en dikkat çekici kıyafetlerinden birinide giyerdi nispet yapmak icin. Normalde eşofmanı dışarıda giyiyorsa belki o günde öyle denk gelmiştir.
Görümcem...evet çektim:))Çok yakın akraba değildir umarım. Takı töreninde resim de çektirdin mi?
Tabi normalde Nasıl biri bilemem tatlım belki gercekten fesat ve kıskanç biridir. Eminim başka şeylerde sezdiğin için bu konuyu açtın ki zaten başka detaylarda vae demişin. Ama evide yakın demişin, belkide gercekten o günkü ruh haliyle eşofmanıyla gelmiştir, size değer vermiyorum mesajından ziyadeEvi çok yakın![]()
Ben demek ki senin gibi dusunmuyorum. Bana gore insanlar istedigi yerde, istedigini giymekte ozgurdur. Bir kisinin fesatlik derecesini buradan anlayamam.
İşte madde madde yazarsam kesin yargıya varırsınız.
Şöyle söyleyeyim;
Ben daha yeni tanışmışken yanımda, onlarla çok az görüşen başka bir bayan kuzeni için ciddi ciddi küfür edip yüzyüze gelince mıç mıç öpüp sohbet etmesi.
Bunu da ben mi abartıyorum emin olamıyorum?
Görümcem...evet çektim:))
Iki yuzlu diyorsun yani . Dogru mu anladim.
Eee cagirmasaydin o zaman. Ben olsam cagirmazdim . Iki yuzlu insanlara tahammulum yoktur.
Ben ikiyüzlü diyorum. Ama o 'her fırsatta' kendini çok sevecen ve sıcak biri olarak tanımlıyor. Evet ilk etapta samimi davranır ama işin iç yüzü öyle değilmiş.
Ben zaten çok sık görüşmüyorum...artık.
Bu anlattığım olay veya doğumgünü benim evimde olmadı. Ben biraz safımdır. İnsanların niyetini geç anlarım.
Hiç umursamazdım pespaye pespaye dolaşan o,tasası bana mı düşecek:)
Don sütyenle gelmedikçe umrumda olmazdı.öyle bir durumda da bir iki pozunu çeker sonra kız bu ne hal der dalgama bakardım:)
Ben iki yuzlu davrandiklarini anladigim an butun iliskimi keserim. Nitekim de oyle yaptim.
Lucky 3 - kuzenlerim 0
Giyimiyle parçaları birleştirmenize gerek yok ki.dedikodunuzu yapıyormuş,bir iki olay daha var demişsiniz.giyimine gelene kadar bunlar sizi çekemediğine kanıt değil mi?Ne giydiğinden değil ki. Asıl mesele parçaları birleştirmem gerektiği.