• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissettiklerimin adını koyamıyorum

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Herkese merhaba,
22 yaşındayım. Daha önce hoşlandığım insanlarda oldu, aşık oldum dediğimde oldu. Genelde hepsinde aynı duyguları yaşadım. Bilirsiniz klasik işte o kişiyi görünce heyecanlanmak, elin ayağın birbirine dolaşması, saçmalamak bazen konuşamamak gibi hoşlanma belirtileri vb. Bunları yaşadım ama bu sefer çok başka bir şey yaşıyorum ve adını koymak için sizden yardım istiyorum :) okuldan bir arkadaşım var ve kendisiyle yeni tanışıp ilk konuşmamızda onun yanında kendimi aşırı huzurlu ve aşırı güvende hissettim sanki dünyanın en güvenli yeriydi ve çok huzurluydum ki daha ilk muhabbetimiz ve tamamen arkadaşca konuşma. Aşırı rahattım böyle mutlu ve neşeliydim kendime bile şaşırdım çok güldüm konuştum kendim gibiydim cok mutlu hissettim. Ama heyecanlanma vb gibi şeyler yok. Sizce bunun adı nedir?

Herkese merhaba,
22 yaşındayım. Daha önce hoşlandığım insanlarda oldu, aşık oldum dediğimde oldu. Genelde hepsinde aynı duyguları yaşadım. Bilirsiniz klasik işte o kişiyi görünce heyecanlanmak, elin ayağın birbirine dolaşması, saçmalamak bazen konuşamamak gibi hoşlanma belirtileri vb. Bunları yaşadım ama bu sefer çok başka bir şey yaşıyorum ve adını koymak için sizden yardım istiyorum :) okuldan bir arkadaşım var ve kendisiyle yeni tanışıp ilk konuşmamızda onun yanında kendimi aşırı huzurlu ve aşırı güvende hissettim sanki dünyanın en güvenli yeriydi ve çok huzurluydum ki daha ilk muhabbetimiz ve tamamen arkadaşca konuşma. Aşırı rahattım böyle mutlu ve neşeliydim kendime bile şaşırdım çok güldüm konuştum kendim gibiydim cok mutlu hissettim. Ama heyecanlanma vb gibi şeyler yok. Sizce bunun adı nedir?
Bence duruş, görünüş, davranış olarak bir yakınınızı anımsattı ama şu an siz bile bunun farkında değilsiniz. Geçmişe dönük güzel anılar, rahatlık ve ferahlık anımsatan şeyler olmuş bence

Durumun devam edip etmemesine mi bakayım sizce?
Ne güzel arkadaş ol işte dertleşirsin, huzur bulursun. Ayrıca bir insanın kişiliğine aşık olunur. Bir iki görmeyle olmaz o işler. Onlar sadece heyecan. Birkaç yıl sonra bakarsın bunun karakteri güzel. Aşk da başlar bence

Uykusuzluktan başlığı çok farklı ve küfürlü bir şey olarak okudum :halay:Bence hissettiklerinize bir isim koymanıza gerek yok, kaldı ki aşk dediğimiz duyguyu bile her seferinde çok farklı deneyimleyebiliyoruz. Bu anlamda her duygu tamamen yeni ve eşsiz bana kalırsa. Bakın bakalım zamanla neler olacak. Güzel bir duygu yaşadığınız, illa bir ad koyacağım derseniz de Litha olsun bari:KK6:

Hiç bir kalıba sokmanıza hiç bir isim vermenize gerek yok. Sadece yaşayın...❤

Zaman zaten onun ne yada neyiniz olduğunu gösterir.

İlla bir nihayete ermesine adının konmasına gerek yok ki. Tadını çıkarın. Belki ilerleyen zamanda duygularınız yoğunlaşacak belki tam tersi hissettiğiniz güveni de hissetmeyeceksiniz. Acele etmeden anı yaşayın. Hoppa

iyi arkadaş olabilirsiniz. güvendiğiniz biri olabilir.

illa ilişkinizin olmasına gerek yok.

ha olursa tadından yenmez :)

Back
X