Hissettiklerimle yüzleştim sonunda ..ve ......

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
bazılarınız biliyor .ilgisiz bana zaman ayırmayan bana mesaj atmak yerine arkadaşlarına cevap vermeyi secen bir adamla taze bir ilişkim vardı.nasıl düzeltirim ne yaparım diye size danışmıştım.dediğiniz gibi uzak durdum onun yaptıgını yaptım işe yaramadı.sonrada neden böyle yaptıgını sordum dayanamayıp icimi döktüm.yine taş duvar.yine cevap yok....ve bugun konuşma fırsatımız oldu.bana açık konuşmasını söyledim.^^benim gibi adamla senin gibi temiz güzel kızın ne işi olur ben ilgi veremem,zaman ayıramamki seni üzerim^^ dedi...bende herşeyi kabul ettiğimi söyledim.cünkü onu ne olursa olsun kaybetmek istemiyodum.mücadele vermem gerekliydi....bana ömür boyu bu ilişkinin adı konulmadan devam edip edemeyecegimi sordu.kendisinin beklentilerini karşılayamayacagımı söyledi.oda benim beklentilerimi karşılayamazmış ...yani benimle görüşme amacının farklı oldugunu belli etti.bende seviniyordum doğru dürüst bi adam cıktı karşıma diye ... bi yıkımdan bi yıkıma gectim yine. ben nasıl güvenicem bir daha insanlara gercekten yoruldum. benim duygularımla oynadı...madem ilgi veremezdin neden hayatıma girdinki...amacının farklı oldugunu en başta anlamalıydım.fiziğe güzelliğe önem veriyordu hep.hiç benim duygularım benim kişiliğim umrunda degildi...kendimi cok kötü hissediyorum.cok kötü...

Son düzenleme:
hiç üzülme canım benimde başımda seninkine benzer bir durum var..Bitmesi gerekiyorsa biter geçmişe takılı kalmamalıyız. O senin gibi bir insanı kaybettiğine yansın hatta yanıcak ta ama o zamanda sen dik dur ki güçlü duruşunun altında ezilsin..

öyle gamsız öyle umursamazkki beni kaybetigine yanacagını hiç sanmıyorum......

Ne güzel işte hiç olmazsa amacını belli etmiş.
Gölge etmez daha bir kaç güne geçer üzüntün.
Ya çok iyi davranıp istediğini elde edip bıraksaydı?
Hayırlısı bu bence kurtulmuşsun.

LG-P710 Tapatalk

Aramayıp sormayan insanla neyin mücadelesini vermeyi düşündün? Saçmalık ötesi bir düşünce.
Beni kullandı, duygularımla oynadı gibi laflar da çok itici; sana nasıl biri olduğunu açıkça göstermiş aslında sıfır ilgi ile bu şahıs.
Bunu anlamayan sensin. Adamı suçlayan, kendini acınası hale sokan da yine sensin.
Azıcık mantık lütfen. Kendine değer vermeyi bilecek insan önce.

Son düzenleme:

mücadele verdim.cünkü bana hep yogunum özür dilerim diyip duruyodu.onun işinin agırlıgına inanarak onu haklı gördüm .bu şekilde kabullendim.kullandı demedim duygularımla oynadı dedim.evet itici gelebilir ama gercek bu.bana güven demişti seni yarı yolda bırakmam demişti.bu yüzden gec anladım biraz tmm?

benim gibi adamla senin gibi temiz güzel kızın ne işi olur ben ilgi veremem,zaman ayıramamki seni üzerim^^ dedi...bende herşeyi kabul ettiğimi söyledim.cünkü onu ne olursa olsun kaybetmek istemiyodum.

Bu nedir Allah aşkına kendi değerini düşürmekten başka bi'şey değil

Son düzenleme:

malesef.ne demem gerekirdi peki sence...

sen ne kadar seversen sev...olmayınca olmuyor böyle.evet adam senin gibi temiz güzel kızı tabii istemez...yarı yolda bırakmam sözleri hep palavra..
açık açık niyetini belli etmiş sende artık farket bunu...ve unut unut hatırlanmayı haketmeyen birini...

şehzade torunu falan herhalde bu arkadaş, baksana ilgisiz olacağım demesine rağmen herşeyi kabul ettiğinizi söylemişsiniz.. allah aşkına sizin bu yaptığınız gönüllü kölelik.. henüz siz kendinize değer vermiyorken başkası neden versin?

malesef.ne demem gerekirdi peki sence...

Hala bu soruyu mu soruyosun
Adam daha ilişkinin başında belliymiş zaten kartlarını açık oynamış oyüzden senin mızmızlanman yersiz.
Kaldıki bu adam kim yani nasıl olursan ol benim ol, yanımda ol, her şeyine razıyım moduna girecek?
Böyle adamları göğe çıkarıyosunuz onlarda en yüksekten aşağı bırakıyolar sizi

haklısınız....kendime deger vermiyor degilim ama yanıldım işte saflıgıma doymayayım...

bilmiyorum bahanelerine inanmışım sıcaklıgına inanmışım ..bilemedim işte salak kafam.

Ben seni cok iyi anliyorum :) Benzerini yasadim cunku.Belki de sonunu bilerek mucadele etmek istiyor insan.Neden olmasin ki diyorsun.Allahtan umit kesilmez diyorsun.Soyledigi onca olumsuz laf karsisinda bir tane olumlu bisey soylese ona sariliyorsun.Yoksa boyle demezdi ki diyorsun.Bu tip insanlar hayatta yön bulamamis insanlar.Disaridan herkese ozguveni yuksek gibi gorunseler de aslinda oyle olmadiklari asikardir.Mutlu olamayan insanlar onlar.Ve gun gelince seni kaybettigi icin pisman olacak.Sen bilsen de bilmesen de.Sen temiz bir sekilde sevdin mi sevdin.Vicdanin rahat mi rahat.O zaman allaha havale et inan o en guzel dersi veriyor :)

Amacı bu bile olsa seninle ilgilenirdi bence amacına ulaşana kadar.... İlişkiden fazla boğulmuş ve bitirmek için bu yolu seçmiş klasik erkek tipi... Hiç üzülme değmez

Son düzenleme:

işte bu...Allahtan ümit kesilmez dedim.birini kazanmak için mücadele vermeliyim dedim...ama 1 kez daha yanlış secim yaptım...Rabbime havale ediyorum.ama pişman olacagını zannetmiyorum o gamsızlıkla....teşekkür ederim :)

Canım pardon ama hu çocuk zaten ilgisiz herkesle iyi ve seni umursamayan biri üstünede açıkça belirtmiş. Seni üzerim diye sen niye her şeyi kabul ediyorsun ki bu adamın kahrini crkip geleceği mahvedeceksin. yaşını bilmiyorum ama bu drumundaki tukenmislik nereden geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yaşındayım...düğün günü nişanlımla ayrılık yaşadım sonrasında ilkkez bu adama güvendim.cünkü tanıdıgım biriydi.ama yanlış tanımışım.tükenmişlik burdan geliyor ???

sanırım sevgiye aç bir bayansınız yanlıs anlamadıysam sırtınızı güvenilecek szi sevecek birine ihtiyaç duyuyorsunuz ama dik duruşlu olmuyorsunuz biraz yalnız kalın bence kendi yaralarınızı kendiniz merhemleyin acıyı tek basınıza yasamaya örenin ondan sorada hayatınıza birine ihtiyacınız oldugu için değil sevdiğiniz için alın ne kadar seviyorum deseizde adam kendisini sevdirmek için hiçç bişey yapmayarak kozlarınıda acık oynamıs yani sizi kandırmamamıs bundan sonra umarım hayatınız da mutlu olursunuz

İnan hayat o insana cevabini o kadar iyi verir ki gamsiz dediklerimiz bizden daha gamli olurlar.Kimsenin yaptigi yanina kalmaz.Bana yasattiklarinin aynisini yasa demek bile yeterli.Kimine duadir bu soz kimine beddua :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…