sanırım sevgiye aç bir bayansınız yanlıs anlamadıysam sırtınızı güvenilecek szi sevecek birine ihtiyaç duyuyorsunuz ama dik duruşlu olmuyorsunuz biraz yalnız kalın bence kendi yaralarınızı kendiniz merhemleyin acıyı tek basınıza yasamaya örenin ondan sorada hayatınıza birine ihtiyacınız oldugu için değil sevdiğiniz için alın ne kadar seviyorum deseizde adam kendisini sevdirmek için hiçç bişey yapmayarak kozlarınıda acık oynamıs yani sizi kandırmamamıs bundan sonra umarım hayatınız da mutlu olursunuz
20 yaşındayım...düğün günü nişanlımla ayrılık yaşadım sonrasında ilkkez bu adama güvendim.cünkü tanıdıgım biriydi.ama yanlış tanımışım.tükenmişlik burdan geliyor ???
Bence biraz kendinle ilgilenme kendini geliştirip ki her yönden yeni bir hayat kurmalisin zaten gerçekten istersen sizlanmadan hayat doğru kişiyi dogru zamanda karşına çıkarır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öldürmeyen acı güclendirir derler ya aynen öle hamdım piştim oldum lafı vardır ya olmak için pişmek gerekiir pismen içinde yeri geldinde acı cekmek demektir her şey düşe kalka üzüle üzüle doruyu bulucaz canım sıkma bu kadar canını
Keşke hiç öyle herseye razıyım moduna gırmeseydın,şimdi durumu çok daha zorlastırdın,biri gitmek istediğinde sende onu ne kadar çabuk kovalarsan sana dönüşhızı o kadar kolay olur,istemedığını belirtirsen dönüş hızı o kadar çabuk olurdu,ne guZel kendını tutup çok aramamıssın ,neyse eğer geri istiyorsan iletişimi kes su anda,sana bir gun ıyı mısın vs dıye bı msj atarsa cevap yazma,telini meşgule alma ,sakın açma,süreci uzatmıssın
Keşke hiç öyle herseye razıyım moduna gırmeseydın,şimdi durumu çok daha zorlastırdın,biri gitmek istediğinde sende onu ne kadar çabuk kovalarsan sana dönüşhızı o kadar kolay olur,istemedığını belirtirsen dönüş hızı o kadar çabuk olurdu,ne guZel kendını tutup çok aramamıssın ,neyse eğer geri istiyorsan iletişimi kes su anda,sana bir gun ıyı mısın vs dıye bı msj atarsa cevap yazma,telini meşgule alma ,sakın açma,süreci uzatmıssın
herşeye razıyım derken ilgisizliğine ve cok zaman ayırmamasına razıyım yeterki kalbinde olayım dedim.ama megerse onun amacı benimle boş adı koyulmadan takılmak için devam etmekmiş.bunlarla yüzleşince ne geri istemesi .tüm baglantıları kestim onunla.adamın amacı farklı tabi ben baştan anlayınca planı tutmadı o yuzden geri cekisildi.ben anlamıştım ama yinede yanılmak istedim ona inanmayı sectim.megerse inanmam gereken tek şey hislerimmiş.bu yüzden üzgünüm.neyse tşk ederimm