• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissizlik mi şok mu ne bu

esperanzas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
37
15
3
38
Kızlar anlatmaya calısıcam ama becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Ve akil istiyorum sizden çünkü şuan elim ayağım titriyo resmen hayatım tepetaklak bu geceden itibaren.

Eşim olacak şahıs bu gece dışarı çıkacağını söyledi arkadaşlarıyla her zaman olduğu gibi. Isyerinden bir arkadasinin evinde toplanacaklarini biraz geç geleceğini söyledi. Bende evde sakin sakin oturuyorum çocuklar uyumuş birden bir mesaj canim ben biraz uyuyup öyle gelirim gibisinden. Harfler yerinde degil kafa iyi sizmis gibi dusunmemi isteyen bir mesaj. Yuzbinkere aradım galiba ama açmadı. Sesi kismis belli. Nerdeyse.
Ve ne hikmetse telefon bı kaç aramadan sonra açıldı ve bir müzik sesi. Allahın işi yanlışlıkla eli filan değdi heralde.
Ben bana şarkı dinletiyo sanıyorum. Ama arkadan kadın sesleri geldi. Yaniliyorum sandım ama baya baya sohbet muhabbet şarkı türkü. Ve birden kapandı telefon. 20 kez daha aradım ama açmadı. Yarim saat filan sonra açtı. Uyandın mi dedim adam evet arabaya biniyorum şimdi geliyorum dedi bana.
Gelme Allahın belası sakin bu eve gelme dedim. Ama geldi. Adam eğlenmeye gitmiş masaya misafir* alınan mekanlardan birine çok ısrar etmişler. Tabi kavga kıyamet ben çok ağır konuştum kendimi kaybettim resmen tokat atttim boğazımı sıktı kanepeye yatirip ustume cikti ben tahrik etmisim o yuzden hakettim(!) Tabi. babasını aradım annesiyle geldiler bağrış çağrış herkese rezil olduk babasıyla birbirlerine girdiler.

Boynumda 3 yerde kizariklik var sabah ilk iş darp raporu alicam. Bu adam çok profosyonel çok güzel de uste cikma potansiyeli olan bı insan. Bu ilk hatası değildi ama salak ben görmek istemedim.
Ben tahrik eden yalancı boşanmaya hevesliyim onun gözünde suan. Babası annesi çok kızdı insanlar mahvoldu resmen. Ama onlar olmasa beni boğardı heralde. Ilk ve sondu tabiki asla ama asla affetmicem ihaneti bile tolere edebilirim belki ama şiddeti kabul etmicem ve boşanma davası açıcam.

Size sormak istediğim 3 bucuk ve 1 bucuk yaşında iki çocuğum var çalışıyorum altından nasıl kalkicam şuan çok kararliyim hesap yapamıyorum sanki hissiz ruhsuz çok degisigim olay sıcak kızgınlığım taze. Ama sonra nasıl basedicem ben iki küçük yavruyla nolur destek olun bana ben hiç iyi değilim.

Allah kolaylik versin. Hem suclu hem guclu. Bu erkek milleti zeytinyagi gibi uste cikmayi nasil da biliyor.

Bu pis yalanciyla ömur gecmez. Bir de siddet!

Bosa tazminat da al nafaka da. Yapabilirsin. Ayaklarinin ustunde durabilirsin. Kuzenimde bosanmisti. Iki kiziyla yillar evvel. Cok da guzel yasiyor, cocuklarina da bakiyor.

Calisiyorsun, devlette yardim yapiyor. Kuzenim aliyor. Sen de basvurabilirsin.

Bir an önce git acile al darp raporu,sonrasında bir avukat mutlaka edin.Esinin ailesi düzgün insanlar,onları incitmeden yap mücadeleni (eşine sinirlenip adamın ölmüş anasına kadar söven çok malum).Sen zaten çocuklarıni eşinin ailesi ve kendi ailenle bugünlere getirdin,çok mu yanındaydı da ki? Akşam 10 da gelip sabah yok olan babamız zaten hafta sonları vs. çocuklarını gorucek

Bir de tokat atman hukuksal olarak sana da sıkıntı çıkarır haberin olsun.Siddet siddettir.

Sakinleşmeye çalışın öncelikle. Yavrularınıza yansıtmamaya çalışın. Çok üzücü bir durum.
Eşiniz hem suçlu hem güçlü ya!
Çalışıyor musunuz? Boşanırsanız aileniz destekler mi? (Hoş desteklemese bile bu adamı çekmek zorunda değilsiniz)
Eşiniz normal zamanlarda size ve çocuklarınıza karşı nasıl?
Genel olarak mutlu bir aile misiniz?
Herşeyi artısı eksisiyle düşünün ve gerçekten neler olduğunu öğrenin bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nefret ediyorum şoyle insanlardan..
Evde mis gibi karisi varken, tum hayatlari sexden ibaret olan kadinlari tercih ediyolar..
Ne olur biri su ulkeye zina yasagi getirsin yoksa evli cift kalmicak dunyada yeter bu ne ya!!!!

Ya bisey diyecem herkes beni taşlayacak.ama yinede diyecem.belkide bekara karı bosamak kolay o yuzden rahatim.esiniz pislik yapmış. dısarıda ki iki kuruşluk kadini sevecek degil.egelnmeye gitmis sanirim sadece.ama siddet konusunda affetmeyin.ama hemen gemileri de yakmayin eger ilk hatasi ise.o an siz tokat attiniz diye cinnet getirdi diye dusundum.uzaklastirma almaya calisin.ama surekli olan biseyse hem aileniz hemde kayinpeder kv size destek olur.

Duruma çok üzüldüm Allah yardım etsin ama bence hemen boşanmayı dusunmeyin biraz ayrı kalın arada iki küçük çocuk var belki hatasını anlar .daha önce böyle birşey yaptimi gerçi bunun ilki sonu olmaz yaptığı çok yanlış ama arada çocuklar var biraz ayrı kalın belki hatasını anlar.

Terbiyesiz ahlaksız herif.. eğer boşanmayı kafaya koyduysan çok iyi yapmışsın. Darp raporu geciktirmeden al Allah kolaylık versin

Çok geçmiş olsun, ama katlanmayın buna. Alın evlatlarınızı huzurla büyütün. Çalışıyorsunuz zaten, e kocanız da o çocukların babası, kendisi destek olmasa, mahkeme zorla desteklemesini sağlar çocuklarınızı merak etmeyin. Boşanın, kurun evlatlarınızla yuvanızı, en azından nereye gitti ne yaptı diye düşünmez, bir daha yapar mı, evladıma el kaldırır mı diye korkmazsınız.

Çok üzüldüm lütfen tecrübe etmiş arkadaşlar yol gösterin :(

Bu erkeklerin eğlence anlayışlarına tüküreyim. Egolarını şişirmeye bayılıyorlar. Allahın belası bide üste çıkıyor normalmiş gibi.
Sakinleş de öyle karar ver daha sağlıklı düşünürsün. Darp raporunu almaya git hemen sakın bekleme.

Allah yardımcın olsun.kararını uygulamada güç kuvvet versin.zaten çalışıyormuşsun ailende yardımcı olur.adam resmen evde karısını çocuklarını bırakmış fahiselerle takılmaya giymiş iğrenç.

Benim bi arkadaşımın başına böyle bi durum gelmişti hatta adam orda tanıştığı kadına aşık olup yuvasını dağıtıp boşanmisti . Daha sonra o kadınla evlenmisti.

Rabbim aynısını yasatmasin size de tanrı yardımcınız olsun.

Back
X