• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissizlik

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Bugün eşimle tartıştık onun eşyalara benden çocuklarımdan daha önem vermesi konusunda ama o saatten beri kalbim yerinde yokmuş gibi taş var sanki kalbimin yerinde ellerim uyuşuk en son babam öldüğünde böyle hissetmiştim taş vardi kalbimin yerinde çok rahatsız edci bi duygu ne olur yardım edin kızmak bağırmak istiyorum ama gücüm yok sesim çıkmıyo sanki öldü ve ben çaresizim

Bi bilsem anlatıcamqnlqtamıyorum duygusal bi kriz sanırım yani şok durumu gibi çok yprgun hissediyorum kendimi çok tükenmiş

Arabayla bizi kızın sınavı var oraya bırakacaktı bi de bebeğim var bebek arabası kapanmıyor doğal olaraknsorun oldu yok ben bozmuşum yok iyi kullanmıyormuşum yani benek arabası işte nasıl kullanılırsa o şekilde kullanıyorummy yok bebek arabasını alırsa araba kirlenirmiş yok arabayı ne eneklerle almış 10 dakiklık yol dedim bende bu kadar lafa gerek yok giderim ben elim ayağım tutuyo kızın sınav günü üzülmesin diye ileri de gidemiyorum kız da üzülmesin diye çıktım gittim sonra aradı bende sınavdan sonra arkadaşa geçtim yok niye izin almamışım inşallah kocası yoktur işte o dakika içime bişey oturdu bağırsam sesim çıkmayacak gibi oldum kızamadım mallaştım elim ayağımm uyuşuk şu anda ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum

Erkekler bazen dırdırda kadınları geçiyor.
Kuzun sınavı varmış bide, ne gerek var huzur bozmaya motivasyonunu yukselticek yerde.
Aman boşver az sürat as sonra konuşursun anlatırsın derdini.Arada yaoiyorlar maaalesef. Ama önce sakinleşmek lazım.

Buna mi uzuluon.. ben olsam derdimki o kiymetli arabayi alip uygun yerine monta et!

Ahhh bu erkekler :(. Üzülme desarj olman gerek. Cocuklar etkilenir dersen onlar gormeyecegi bir yerde agzına yastık kapa va avazın cıktıgı kadar bagır bazen ben yapıyom işe yarıyo :)

Birikmis birseyler var sanirim sende.
Sinir krizine girecek babanin olmuyle ayni tutacak bir durum goremedim

Yani kocan hatali ama sen de sinir krizine girecek kadar abartma

Back
X