Hissizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç böyle hisseden var mı
Ne mutluluk ne sevinç ne üzüntü hissi yok bende bu aralar
Sadece huzur arıyorum bulamıyorum bol bol umutsuzluk gam kuşku var
Depresyonda mıyım sizce
Bir dönem evet sizin durumunuzdaydim. Arti olarak asiri sinirlilik vardi. Depresyon tedavisi gördüm. Uzmana danismakta fayda var.

Hiç böyle hisseden var mı
Ne mutluluk ne sevinç ne üzüntü hissi yok bende bu aralar
Sadece huzur arıyorum bulamıyorum bol bol umutsuzluk gam kuşku var
Depresyonda mıyım sizce

Bende de bir süredir aynı duygular var, içimden yasama istegi cekilmis gibi, her sabah uyandıgımda yine mi aynı gün baslayacak diye isyan modundayım. Sevdiğim, yapmaktan zevk aldıgım aktivitelerin kenarından kosesinden bile gecmiyorum artık. Geleceğe dair asırı kaygı güdüyorum ve insanlarla bir araya gelmekten artık hic hoslanmıyorum boyle değildim. Sanırım minor depresyon belirtileri, cok fazla arastırmanın sonucu ortaya cıkan tahminim bu. Isten eve geldigimde sadece uyumak, uyumak ve bi daha uyanmamak istiyorum. Daha fazla tahammülsüzüm olaylara karsı ve cok kolay ofkelendiğimi fark ettim gecenlerde. Sanırım tıbbi destek almak sart. Midemiz ağırdığında caresi doktorsa, beynimiz ve ruhumuz arızalandığında caresi yine doktor bundan daha normal bisey yok. Soyle yap boyle yap, gez toz, müzik dinle vs diye tavsiye verenler sunu anlamıyor, zaten onları yapmaya istek ve eski şevk yok. Sorun onlara karsı olan isteğin azalmasına neden olan depresif modun tedavisi. Fazla bekletmeden tıbbi destek alınması gerekir.

Olmaz mı dönem dönem hepimiz yaşıyoruz..

Sevdiklerimizi kaybetmekten mi?
Fazla özverili olmaktan mı?
Kendimize zaman ayiramamaktan mı? ...
ve daha bir çok sebepten bu boşluk hissi..
Tam anlamıyla böyleyim hani huzurlu bir dinginlik değil
Boşluk hissi
Huzırsuzluk her şeyi yanlış yapıyormuşum gibi

Bende de bir süredir aynı duygular var, içimden yasama istegi cekilmis gibi, her sabah uyandıgımda yine mi aynı gün baslayacak diye isyan modundayım. Sevdiğim, yapmaktan zevk aldıgım aktivitelerin kenarından kosesinden bile gecmiyorum artık. Geleceğe dair asırı kaygı güdüyorum ve insanlarla bir araya gelmekten artık hic hoslanmıyorum boyle değildim. Sanırım minor depresyon belirtileri, cok fazla arastırmanın sonucu ortaya cıkan tahminim bu. Isten eve geldigimde sadece uyumak, uyumak ve bi daha uyanmamak istiyorum. Daha fazla tahammülsüzüm olaylara karsı ve cok kolay ofkelendiğimi fark ettim gecenlerde. Sanırım tıbbi destek almak sart. Midemiz ağırdığında caresi doktorsa, beynimiz ve ruhumuz arızalandığında caresi yine doktor bundan daha normal bisey yok. Soyle yap boyle yap, gez toz, müzik dinle vs diye tavsiye verenler sunu anlamıyor, zaten onları yapmaya istek ve eski şevk yok. Sorun onlara karsı olan isteğin azalmasına neden olan depresif modun tedavisi. Fazla bekletmeden tıbbi destek alınması gerekir.
Tahammülsüzlük ve sinirlilik hali bende de var
Papatya çaylarına sakinleştirici müziklere dayanmaya çalışıyorum
Onlara bile tahammül edemiyorum bazen
Kitaba başlasam kitap bitiremiyorum
Diziye başlasam sonunu getiremiyorum
Ders çalışmam lazım içimden gelmiyor

Tahammülsüzlük ve sinirlilik hali bende de var
Papatya çaylarına sakinleştirici müziklere dayanmaya çalışıyorum
Onlara bile tahammül edemiyorum bazen
Kitaba başlasam kitap bitiremiyorum
Diziye başlasam sonunu getiremiyorum
Ders çalışmam lazım içimden gelmiyor

aynı, ben de birçok aktiviteye karşı ilgimi kaybettim. Kitap okumayı cok seven birisiyimdir ama basladığımda bitiremiyorum cunku odaklanamıyorum en sürükleyici olanlarını elime alsam bile.
Doktora yapıyorum makale okumam gerekiyor kendi isim bi de bu, olmuyor isteğim yok, yarım kalıyor, 10 dakika bakıyorum sonra yine yatağa geçip uyuma haline bürünüyorum. İşlerim eksik, süreçler erteleniyor bu sebeplerden dolayı.
Kendi adıma konusmam gerekirse tıbbi destek almak icin adım atacağım yakın zamanda. Yoksa kendi islerimi bile aksatmaya doğru gidiyor. Günlük rutin isleri bile zar zor oteleye oteleye yapmaya basladım.
İstahınız ne durumda peki? Artma azalma var mı?
Benim istahım artmıs durumda. Ozellikle cok fazla yiyorum, tatlıya ve sekere karsı gardım düsmüs durumda. Kilo da aldım tabi :KK61:

Sanırım görmezden geliyorum
Vallahi çıkaramadım
Keşke öfkeyi içimde tutabilseydim

Tutma tutma ben de tutmam :) (Nick değiştim hatırlamaman normal)
Ben de şu ara benzer ruh halindeyim (Herhalde mevsimlerden) , konunu gördüm yazayım dedim, sonra baktım Charlize Theronlu avatarın aklıma kazınmış, görsel hafızam batmasın, ben bu kızla polemiklere girmiştim galiba dedim. Sessizce arka kapıdan çıkacaktım. Sonra hadi bi çatayım, zeytin dalı olsun dedim, yazdım gittim.

Sonra yav neyden polemiğe girdik, naptıktı diye merak ettim arattım ve kavgamızı okuyup, konuna yazdığıma pişman oldum. Karşılıklı terse gelmiş, fena saydırmışız. 😑 Neyse, konun sabote olmasın. Yine de zeytin dalı dursun burada 🕊

Sıkıntından feraha çıkarsın umarım.

aynı, ben de birçok aktiviteye karşı ilgimi kaybettim. Kitap okumayı cok seven birisiyimdir ama basladığımda bitiremiyorum cunku odaklanamıyorum en sürükleyici olanlarını elime alsam bile.
Doktora yapıyorum makale okumam gerekiyor kendi isim bi de bu, olmuyor isteğim yok, yarım kalıyor, 10 dakika bakıyorum sonra yine yatağa geçip uyuma haline bürünüyorum. İşlerim eksik, süreçler erteleniyor bu sebeplerden dolayı.
Kendi adıma konusmam gerekirse tıbbi destek almak icin adım atacağım yakın zamanda. Yoksa kendi islerimi bile aksatmaya doğru gidiyor. Günlük rutin isleri bile zar zor oteleye oteleye yapmaya basladım.
İstahınız ne durumda peki? Artma azalma var mı?
Benim istahım artmıs durumda. Ozellikle cok fazla yiyorum, tatlıya ve sekere karsı gardım düsmüs durumda. Kilo da aldım tabi :KK61:
Aynı durum kesinlikle
İştah olmaz mı
Dehşet artmış durumda
Bu da kilo aldırıyor
Kilo alınca bu defa depresyona bir neden daha ekleniyor
Kıyafet yakışmıyor
Sürekli canım tatlı hamur işi gibi şeyler istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X