Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumu yaşıyoruz ve sanırım depresyona girdikHiç böyle hisseden var mı
Ne mutluluk ne sevinç ne üzüntü hissi yok bende bu aralar
Sadece huzur arıyorum bulamıyorum bol bol umutsuzluk gam kuşku var
Depresyonda mıyım sizce
Bir dönem evet sizin durumunuzdaydim. Arti olarak asiri sinirlilik vardi. Depresyon tedavisi gördüm. Uzmana danismakta fayda var.Hiç böyle hisseden var mı
Depresyonda mıyım sizce
Hiç böyle hisseden var mı
Depresyonda mıyım sizce
Zaman herşeyin ilacıHiç böyle hisseden var mı
Depresyonda mıyım sizce
Tam anlamıyla böyleyim hani huzurlu bir dinginlik değilOlmaz mı dönem dönem hepimiz yaşıyoruz..
Sevdiklerimizi kaybetmekten mi?
Fazla özverili olmaktan mı?
Kendimize zaman ayiramamaktan mı? ...
ve daha bir çok sebepten bu boşluk hissi..
Ben de böyleyim evliyim ondanTam anlamıyla böyleyim hani huzurlu bir dinginlik değil
Boşluk hissi
Huzırsuzluk her şeyi yanlış yapıyormuşum gibi
Sanırım görmezden geliyorumGel benle barış, mutluluğun olim senin![]()
Tahammülsüzlük ve sinirlilik hali bende de varBende de bir süredir aynı duygular var, içimden yasama istegi cekilmis gibi, her sabah uyandıgımda yine mi aynı gün baslayacak diye isyan modundayım. Sevdiğim, yapmaktan zevk aldıgım aktivitelerin kenarından kosesinden bile gecmiyorum artık. Geleceğe dair asırı kaygı güdüyorum ve insanlarla bir araya gelmekten artık hic hoslanmıyorum boyle değildim. Sanırım minor depresyon belirtileri, cok fazla arastırmanın sonucu ortaya cıkan tahminim bu. Isten eve geldigimde sadece uyumak, uyumak ve bi daha uyanmamak istiyorum. Daha fazla tahammülsüzüm olaylara karsı ve cok kolay ofkelendiğimi fark ettim gecenlerde. Sanırım tıbbi destek almak sart. Midemiz ağırdığında caresi doktorsa, beynimiz ve ruhumuz arızalandığında caresi yine doktor bundan daha normal bisey yok. Soyle yap boyle yap, gez toz, müzik dinle vs diye tavsiye verenler sunu anlamıyor, zaten onları yapmaya istek ve eski şevk yok. Sorun onlara karsı olan isteğin azalmasına neden olan depresif modun tedavisi. Fazla bekletmeden tıbbi destek alınması gerekir.
Değilim bari böyle olsa mutsuzluğun sebebi var derimBen de böyleyim evliyim ondanSizi bilmem.
İnşallahZaman herşeyin ilacı
Ben çoğu şeye sessiz kalıp sonradan patlama yaptığımı fark ettimOlmaz mı dönem dönem hepimiz yaşıyoruz..
Sevdiklerimizi kaybetmekten mi?
Fazla özverili olmaktan mı?
Kendimize zaman ayiramamaktan mı? ...
ve daha bir çok sebepten bu boşluk hissi..
Tahammülsüzlük ve sinirlilik hali bende de var
Papatya çaylarına sakinleştirici müziklere dayanmaya çalışıyorum
Onlara bile tahammül edemiyorum bazen
Kitaba başlasam kitap bitiremiyorum
Diziye başlasam sonunu getiremiyorum
Ders çalışmam lazım içimden gelmiyor
Sanırım görmezden geliyorum
Vallahi çıkaramadım
Keşke öfkeyi içimde tutabilseydim
Mutlaka sebebi var..Lütfen sağlığınız için,huzurunuz için tepkinizi anında verin. Kim olursa olsun!Ben çoğu şeye sessiz kalıp sonradan patlama yaptığımı fark ettim
Aynı durum kesinlikleaynı, ben de birçok aktiviteye karşı ilgimi kaybettim. Kitap okumayı cok seven birisiyimdir ama basladığımda bitiremiyorum cunku odaklanamıyorum en sürükleyici olanlarını elime alsam bile.
Doktora yapıyorum makale okumam gerekiyor kendi isim bi de bu, olmuyor isteğim yok, yarım kalıyor, 10 dakika bakıyorum sonra yine yatağa geçip uyuma haline bürünüyorum. İşlerim eksik, süreçler erteleniyor bu sebeplerden dolayı.
Kendi adıma konusmam gerekirse tıbbi destek almak icin adım atacağım yakın zamanda. Yoksa kendi islerimi bile aksatmaya doğru gidiyor. Günlük rutin isleri bile zar zor oteleye oteleye yapmaya basladım.
İstahınız ne durumda peki? Artma azalma var mı?
Benim istahım artmıs durumda. Ozellikle cok fazla yiyorum, tatlıya ve sekere karsı gardım düsmüs durumda. Kilo da aldım tabi![]()