Hissizlik

eddddd

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
22
5
Arkadaşlar herkese merhaba, anlatınca kendime çok saçma geliceğini düşünsem de uzun vadede beni fazlasıyla mutsuz ediceğini düşündüğüm bi sorunum için sizin de yorumlarınızı almak istedim.

21 yaşındayım üniversite okuyorum elbette ki hedefim öncelikle okulumu bitirmek ve kendi paramı kazanıcak konuma gelebilmek fakat bu hedef için çaba gösterirken bir yandan da doğru erkeği bulmak istiyorum ancak olmuyor. Zaman zaman birileriyle tanışıyorum ancak sevgili olmak gelmiyor içimden kimseyle. Hiç bir heyecan hissetmiyorum. Heyecan hissettiğim,aklımdan çıkmayan insanlar genelde sohbet imkanımın olmadığı yani tesadüfen tanıştığım ancak bir daha görme imkanımın çok çok zor olduğu insanlar oluyor. Kendime anlam veremiyorum, kızıyorum ama bu döngü hep böyle devam ediyor ve kırmak istiyorum artık bu döngüyü. Yani benden hoşlanan makul insanlara karşı hiç bir istek duymazken benim farkıma varmayan ve makul olmayan insanlara karşı ilgi duymam rahatsız ediyor beni çok.

Ki bu benim farkıma varmayan ve makul olmayan insanları da bir süre sonra çok umursamamaya başlıyorum ne biliyim sevgili olmak isterim ama olmuyorsa da napalım yani demeye başlıyorum bir süre sonra.

Biraz kafam karışık anlayacağınız.Bunları düşünmek için çok mu erken yaştayım bilmiyorum ama böyle gençken aşık olup ayaklarım yerden kesilsin istiyorum.Çok film izleyip saf gibi etkisinde mi kaldım anlamadımo_O
Yani istemsizce kafama takılıyor bu konu ve canımı sıkıyor bu durum biraz,farklı yorumlar duymak istedim o yüzden,şimdiden teşekkürler cevaplarınız için :KK16:

bende de var valla aynısı
kocam olucak adam bi çıksın karşıma niye geç kaldın diye ağzını burnunu kırıcam
tamam 19 yaşındayım henüz geç kalmış sayılmaz ama olsun,ben yine de kırıcam

bu öyle kafanı takacağın bir konu olmamalı bence
çünkü aşk gerçekten çok garip bir şey. Birden dan diye girer hayatına ne olduğunu anlayamazsın bile.
mutlaka tadarsın bu duyguyu. acele etme :)

gençsin tabii bu yaşta yaşayacaksın böyle şeyleri. böyle konusunca bir an kendimi yaşlı hissettim ben de 22 yasındayım ama dedigin gibi o ayaklarını yerden kesecek aşkı illa ki yaşarsın merak etme:)

bu öyle kafanı takacağın bir konu olmamalı bence
çünkü aşk gerçekten çok garip bir şey. Birden dan diye girer hayatına ne olduğunu anlayamazsın bile.
mutlaka tadarsın bu duyguyu. acele etme :)

O his kendini belli eder diyorsunuz yani,anladım :) Böyle davranarak sanki fırsatları tepiyormuşum ve bu yüzden de doğru insanı asla bulamıcakmışım gibi geliyor şu duyguyu bi an önce yenerim umarım :/

bence senden hoşlanan biri oldugunda kafana en cok yatana bir şans verebilirsin, belki zamanla kalbin ısınır, seversin, bilemezsin.. :)

bence senden hoşlanan biri oldugunda kafana en cok yatana bir şans verebilirsin, belki zamanla kalbin ısınır, seversin, bilemezsin.. :)

Deniyorum aslında ama istemsizce önyargılı mı yaklaşıyorum bilmiyorum konuşasım gelmiyor. Diyorum gidip buluş vakit geçir belki bi şeyler hissedersin gidiyorum ve bir oduna dönüşüyorum sanki bi anda e karşıdaki de hissediyor tabi bu durumu hoş olmuyor :/

O his kendini belli eder diyorsunuz yani,anladım :) Böyle davranarak sanki fırsatları tepiyormuşum ve bu yüzden de doğru insanı asla bulamıcakmışım gibi geliyor şu duyguyu bi an önce yenerim umarım :/
kesinlikle belli eder.
ama öyle ilk görüşte aşktan bahsetmiyorum.
ben ilk gördüğümde şimşekler çakmadı o zaman eyvallah deme kimseye.
oturup sohbet edersin şans verirsin baktın o his hala yok o zaman yapacak birşeyde yoktur.

Ben de 23 yaşındayım gerçekten senin gibi düşündüğüm zamanlar çok oldu ama hiç beklemediğim planlamadığım anda karşıma biri çıktı herşey değişti hayatımda. Yani kısacası fazla derin düşünmemek lazım ve sürekli biri olmalı hayatımda diye uğraşmamak lazım gerçekten seni seven anlayan bir insan illa ki çıkıcak ya bugun ya yarın...

benim bi insandan hoşlanmam için uzunca vakit geçirmem, sohbet etmem gerekiyor mesela.. 1-2 görmeyle olmuyor. belki sen de öylesindir. önce arkadaşça oturup saatlerce sıkılmadan sohbet edebileceğin biri lazım hayatına belki de.. ben öyleydim çünkü. sonradan arkadaşlığın yerini daha fazlası almaya başlıyor zaten

Bu konuyu açalı neredeyse 4 sene geçmiş ve ben hala aynı durumdayım, ne kadar üzücü 4 senedir değişen hiçbir şeyin olmayışı...

Cünkü henüz cok gencsin, keske hayattan biraz daha fazla zevk almaya calıssan...
Nasıl mesela? Elbette hayatımın her anında bunu düşünmüyorum. Ama denk gelince "4 senede hiç mi bir şey değişmez?" diye sorguluyorum ister istemez. 25 yaş için çok da genç diyemiyorum açıkçası. Genç evet, ama çok genç değil.

Nasıl mesela? Elbette hayatımın her anında bunu düşünmüyorum. Ama denk gelince "4 senede hiç mi bir şey değişmez?" diye sorguluyorum ister istemez. 25 yaş için çok da genç diyemiyorum açıkçası. Genç evet, ama çok genç değil.
Ben 29 olucam ama bence cok gencim 🙈Kişiye göre değişir elbette ama ben hayatım boyunca böle birseyi düşünmedim. Flört etmenizi öneririm, cok insan tanımanızı öncelikle. Daha eğlenceli seyler yapmaya yönelin. Spor yapın, sinemaya, tiyatroya gidin farklı kurslara yazılın kısacası daha fazla renk olsun hayatınızda. İnanın zamanı gelince hersey tak tak Bi anda gelişiyor.

Arkadaşlar herkese merhaba, anlatınca kendime çok saçma geliceğini düşünsem de uzun vadede beni fazlasıyla mutsuz ediceğini düşündüğüm bi sorunum için sizin de yorumlarınızı almak istedim.

21 yaşındayım üniversite okuyorum elbette ki hedefim öncelikle okulumu bitirmek ve kendi paramı kazanıcak konuma gelebilmek fakat bu hedef için çaba gösterirken bir yandan da doğru erkeği bulmak istiyorum ancak olmuyor. Zaman zaman birileriyle tanışıyorum ancak sevgili olmak gelmiyor içimden kimseyle. Hiç bir heyecan hissetmiyorum. Heyecan hissettiğim,aklımdan çıkmayan insanlar genelde sohbet imkanımın olmadığı yani tesadüfen tanıştığım ancak bir daha görme imkanımın çok çok zor olduğu insanlar oluyor. Kendime anlam veremiyorum, kızıyorum ama bu döngü hep böyle devam ediyor ve kırmak istiyorum artık bu döngüyü. Yani benden hoşlanan makul insanlara karşı hiç bir istek duymazken benim farkıma varmayan ve makul olmayan insanlara karşı ilgi duymam rahatsız ediyor beni çok.

Ki bu benim farkıma varmayan ve makul olmayan insanları da bir süre sonra çok umursamamaya başlıyorum ne biliyim sevgili olmak isterim ama olmuyorsa da napalım yani demeye başlıyorum bir süre sonra.

Biraz kafam karışık anlayacağınız.Bunları düşünmek için çok mu erken yaştayım bilmiyorum ama böyle gençken aşık olup ayaklarım yerden kesilsin istiyorum.Çok film izleyip saf gibi etkisinde mi kaldım anlamadımo_O
Yani istemsizce kafama takılıyor bu konu ve canımı sıkıyor bu durum biraz,farklı yorumlar duymak istedim o yüzden,şimdiden teşekkürler cevaplarınız için :KK16:
Bi yerden baslamak lazm dusunmeye de kuzucum cok mu lazim erkek smdi ha bi okuluna baksana once bi meslegini alsana eline piyasa çakal dolu. Bunu dusunmek gereksiz erkek her zaman bulunur hoopp elini sallasan. Once bi kendini kurtar sonra sevgili yaparsin zaten cok da umursama yani uni okuyorsun bunu mu dusunuyosun bazen diyorum nasil.kazaniyosunz uniyi bu kafayla abla tavsiyesi silkelen

Hala ayniymissin dedigine gore insallahii bi yerdesindr🤣

X