Histeraskopi

melony

kızım sağ salim gel
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
2.900
3
316
47
Antalya
merhaba arkadaşlar ben dün histerescopi oldum dün doktor sipral takdığını 1 ay boyunca kalacağını söyledi ayrıca içeride rahim delinmesini önlemek amacıyla küçük bir parça bıraktığını 1 ay sonraki muayenede yapışıklık görmezise herşeyin normale döneceğini söyledi benim gibi başından geçirmiş olan varsa lütfen bilgilendirsin gerekirse 2. bir histeres yapacakmış lütfen bilgisi olanlar cevaplasın:Saruboceq:

gecmıs olsun bende yapısıklıklardan ve cukulata kıstınden dolayı hıstereskopı oldum ama bana oyle seyler yapılmadı bıran once tup bebek dedı tekrarlıyor cunku bu kıstler

merhaba arkadaşımm..bende 2 kez rahimde septum dan (perde) dolayı histereskopi ile birlikte laparoskopi ameliyatı oldum.dr bendeki perdenin derin bi perde olmasından dolayı perdeyi 2 ameliyatla almayı uygun bulduğunu söyledi..bana spiral filan takılmadı..senin şikayetin neydi acaba.? septum dan dolayımı sende histereskopi oldun? vereliniortak

mrb arkadaşlar bende histeraskopi ve laparaskopi konusunda güvenebileceğim bi doktor arıyorum.siz hangi doktora gittiniz paylaşırsanız sevinirim

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. bende geçen aralık ayında histeroskopi şeklinde amaliyat oldum bendeki yapışıklık baya ileri derecedeydi. spiral takıldı ve bende 4 ay spiral kaldı. spiral çıkarılınca tekrar kontrol amaçlı histeroskopi yapıldı. yapışıklık görülmediği söylendi fakat benim adetlerim azaldı 3 ay sonra tekrar adetim kesildi. başka bir dr a gittim ve laparoskopi yapıldı yapışıklıklarım açıldı ama spiral falan takmadı. hemn çocuk tedavisine başlıycak. şu anda yeni iyileşiyorum. ilaçlarımı kullanıyorum. 2 ay ilaç tedavisinden sonra bebek olmazsa tüp bebek yapılacak çünkü tekrar etme riski var. özellikle bu dr um spiral takmadı çıkarınca tekrar yapışma ihtimali daha çok oluyo dedi bakalım bu sefer ne olacak merakla bekliyorum. :bbo: inş hakkımızda hayırllısı olur. tekrar geçmiş olsun...

slm çiğdem42 benimde iki tüpüm tıkalı histeraskopi veya laparaskopi denemeyi düşünüyorum.hangi doktora gittin ve ne kadara yaptılar.bu konu hakkında bilgilerini paylaşırsan sevinirim.şimdiden teşekkürler

cnm ben ankarada cebecideki büyük doğuma gittim ve dr um tayfun güngördü.. tabi önce muanehanesine gidiyorsun 200tl muane ücreti.. o beni hasteroskopi ile amaliyat etti bende 800 tl amaliyat ücreti istedi sonra 500 ver hadi dedi ve muane ücretiyle birlikte 700tl ye histeroskopi amaliyatı oldum ama burası devlet hastanesi aslında ücretsiz ama dr alıyo işte. daha sonra batıkent bilgi hastanesi selçuk arslana gitti. çünkü rahatsızlığım tekrar etti. histeroskopi 300tl laparoskopiyide 700 tl ye yapıyorlar..muane ücreti hastanenin 12 tl di,ama selçuk beyden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. çok iyi bir dr..ama bu ücretler ssk lıysan böyle değilsen yada başka kurumdansan değişebilir..

Merhaba arkadaşım tebriler. Tüplerin tıkalıyken nasıl bir yol izledim hamile kaldın? Benimkiler de tıkalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…