Histereskopi 2 doz lucrin embriyo transferi olanlar

Canım ben 2 doz lucrin vuruldum transferden önce. Ve adet olmadan transferim gerçekleşti. 30 aralıkta 1.doz 30 ocakta 2.doz lucrini oldum. Hiç lekelenmem olmadı. 14şubatta kontrolüm vardı transfer hazırlığına başladık. 5 martta 5.gün çift embriyo transferi oldum. Ve pozitif şuan 6+0 haftalık hamileyim. Ama biraz sıkıntılı sürecim suan.
Bi arkadaşımda lucrini yeni oldu o lucrinden 1,5 hafta sonra adet oldu mesela herkeste değişiyor herhalde
Çok teşk ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲inş bende adet olmadan transfer olur

Kızlar merhabalar aralık 11de embriyo transferim olmuştu 21 inde olumsuz sonuç aldım. Doktorum histereskopi ile rahime çizik atılcak dedi. sonra lucrinle 2 ay baskılama ardından transfer dedi. Histereskopiyi 28 aralıkta oldum. Histereskopi den 64 gün sonra çift embriyo transferi yapcaz dedi. Yani 3 marta geliyor transfer tarihim. Bugün 2.doz lucrin iğnemi oldum. Ama hiç adet görmedim. Adet olmadan transfer nasıl oluyor, bilginiz var mı? 2.doz lucrinden kaç gün sonra transferiniz oldu sizin? Kaç gün sonra ilaçlara başladınız? 14şubatta ilk doktor randevum var. benim gibi süreç geçirenler var mı?
Merhaba sonucunuz ne oldu adet olmadan mı transfer ettiler sanırım bende lucrin kullanacağım geçici menopoza sokacaklar

Back