- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi Neslihaann
Merhaba arkadaşlar.ben 1 buçuk yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım fakat dış gebelikle sonuçlandı iç kanamam olduğu için ameliyatla sonlandırıldı fakat tüpüm zarar görmediği için alınmadı.doktorum bana 3 ay korunma verdi ama aynı şeyleri tekrar yaşarım korkusuyla ben bu 3 ayı cesaret edemeyip 8 aya çıkardım sonra korunmayi bıraktığım 3. Ayda hamile kaldım fakat buda 6. Haftada düşükle sonuçlandı
düşükten sonra degerim sifirlanınca ameliyatımı yapan doktora kontrole gittim neden hamileliklerim devam etmiyo arastiramazmıyız diye.konttolde ultrasonda rahimde bişey gördüğünü düşükten parcami yoksa başka bişey mi diye anlamak için sulu ultrason yaptı ve polip olduğunu söyledi.dusugede sebep olabileceği için alalım dedi histereskopi ile anestezili operasyonla aldı başka küçük polipleriminde olduğunu rahimi temizledigini söyledi 15 gün kadar lekelenmem olabileceğini söyledi gerçektende lekelenmem 15 gün hiç gitmedi arttı azaldı ama kesmedi 15 gün sonra kontrole gittim boyle olabileceğini söyledi 3 aylık ilaç tedavisi verdi tekrarlamaması için duphaston diye bir ilaç acaba sizlerede böyle bi tedavi verdimi doktorunuz ve bu 3 ayda korunmamı istedi.benim lekelenmelerim hiç bitmeden regl oldum ama histereskopiden onceki regllerden daha az oldu yoğunluğu normalde 6 7 günde biter bugün 8. Günüm hala leke şeklinde devam ediyo böyle bişey yaşayan var mı aranızda histereskopi sonrası regl duzeniniz nasıl oldu?

Son düzenleme: