• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi ile polip aldıranlar yardımcı olurmusunuz ?

canım ya bişey sorucam adetlerin düzenli geldi dimi hist sonrası ben beklemedeyim bugün günüm ama olamadım henüz 4 gün önce bacak ağrım oldu kanlı akıntı gelmişti benden ama devamı gelmedi bekliyorum bugün gelir inşallah.
Evet canım reglimi gününde oldum değişen bir şey olmadı sadece ben troid ilacı kullandığım için o ilaç erken olmama neden oldu okadar

Histereskopi ile polip aldirdiktan sonra ara kanamalar gören var mı?histereskopi sonrası 3 ay dup...n diye bi ilaç tedavisi uyguladı bana doktorum ilaçtan sonra 2 ay geçti ve bu 2 ayda da ara kanama oldu.boyle bişey yaşayan oldu mu hiç

Histereskopi ile polip aldirdiktan sonra ara kanamalar gören var mı?histereskopi sonrası 3 ay dup...n diye bi ilaç tedavisi uyguladı bana doktorum ilaçtan sonra 2 ay geçti ve bu 2 ayda da ara kanama oldu.boyle bişey yaşayan oldu mu hiç
Ben yaşamadım hiç ilaçta kullanmadım polipler tekrar edebiliyormuş maalesef

Ben yaşamadım hiç ilaçta kullanmadım polipler tekrar edebiliyormuş maalesef
2 kere kontrole gittim hersey temiz tekrar etmemiş diyo ama neden böyle oluyo dediğimde ilacın etkisi 3 ayda gidebilir bazen dedi 2 ay oldu 1 ay daha bekleyip başka doktora gorunecem geçen ay 13. Gün bu ay 16. Gün ara kanama oldu

Hayır canım hiç kalamadım 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik ama tutmadı meğer hem polip varmış hem de troid varmış
Merhaba bende histeroskopi olucam da sormak istedim size sizde olmussunuz galiba olumlu gelismeniz oldumu?

Merhaba bende histeroskopi olucam da sormak istedim size sizde olmussunuz galiba olumlu gelismeniz oldumu?
Maalesef olmadı ben aşılama ve iğne denediğimde troih haşimato hastasıymışım yeni öğrendim birde polip varmış tutmadı.
3 6 ay bekle olmaza gel dediler polip düşüğe neden oluyormuş büyüklüğü ve bulunduğu yer önemliymiş kısırlık sebebi için.

canım ya bişey sorucam adetlerin düzenli geldi dimi hist sonrası ben beklemedeyim bugün günüm ama olamadım henüz 4 gün önce bacak ağrım oldu kanlı akıntı gelmişti benden ama devamı gelmedi bekliyorum bugün gelir inşallah.
Merhaba cnm benimde histereskopi sonrasi adetim seninki gibi kaç gün sonra adet oldun öğrenebilir miyim

Back
X