Histereskopi olanlar yardım :(

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Histereskopi olanlar yardimci olabilir mi rahim yapim tavşan kulağı şeklinde üst kısmı asagidaymis. Tüp bebek tedavisine başlayacağız eşimde de sperm sayı morfoloji sorunu var. Histereskopi olacağım ayin 1 inde kızlar. Korkuyorum annem de çok üstüme geliyor bıçak değiyor sonuçta ya sonra birsey olursa diye. Tecrübeli olanlar yardimci olsun bana yaa :(((((

Benim rahmimim de kalp şeklinde. Ben de tüp bebek öncesi histereskopi olacağım. Adet olmayı bekliyorum. Hatta bu ilk histereskopim de değil. Bundan önce 2 kez olmuştum fakat yeterince düzeltilememiş. Doktor bu şekilde transfer olmaz dedi.

Benim rahmimim de kalp şeklinde. Ben de tüp bebek öncesi histereskopi olacağım. Adet olmayı bekliyorum. Hatta bu ilk histereskopim de değil. Bundan önce 2 kez olmuştum fakat yeterince düzeltilememiş. Doktor bu şekilde transfer olmaz dedi.
Riski var mı canim ben ilk kez olcam korkuyorum annem de olma sonuçta bıçak değiyor sonra kötü birsey olur diyo iyice strese girdim doktorum da dedi tüp bebek öncesi yapsak iyi olur yoksa gebelik olursa düşük ve erken doğum riskin var dedi. Kamera ile girip traşliycaz dedi ama elimde degil korkuyorum :(

canım riski var tabi. Rahmi delebilirler ama her ameliyatın bir riski var. Ben pek riskini düşünmüyorum artık çünkü her şey olacağına varıyor. Biraz kaderciyim. Olmasak daha büyük risk bence. Erken doğum en son istediğim şey

canım riski var tabi. Rahmi delebilirler ama her ameliyatın bir riski var. Ben pek riskini düşünmüyorum artık çünkü her şey olacağına varıyor. Biraz kaderciyim. Olmasak daha büyük risk bence. Erken doğum en son istediğim şey
İşte bunu anlatamıyorum kimseye. Sonrasında ne oldu peki kanama falan çok oldu mu uyandiginda nasıl hissettin canim

canım ilkinde ağrım oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değildi. İkincisi ise hiç ağrım olmadı. Rahat ol canım. Doktoruna güven ve dua et. Şimdi tekrar olacağım ama hiç korkmuyorum. Alıştım ben bu duruma. Her şey sağlıklı bir hamilelik ve bunun sonucunda sağlıklı bir evlat için. O kadar çok şey çektim ki diyorum rabbim beni mükafatlandıracak bunca şeyden sonra. Allah herkesin gönlüne göre versin canım

ben histereskopi oldum.çok basit bişey hiç korkma.hatta çektirdinmi bilmiyorum ama hsg kadar basit bişey.ben lokal oldum yani izledim.bıçak falan yok ortada.ameliyathanede yaptıklarından ameliyat statüsüne koyuyorlar bence.odaya geçince 1-2 saat içinde taburcu oluyorsun zaten.kanama falanda olmuyor çok çok az leke gibi kan geliyor o kadar.

canım ilkinde ağrım oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değildi. İkincisi ise hiç ağrım olmadı. Rahat ol canım. Doktoruna güven ve dua et. Şimdi tekrar olacağım ama hiç korkmuyorum. Alıştım ben bu duruma. Her şey sağlıklı bir hamilelik ve bunun sonucunda sağlıklı bir evlat için. O kadar çok şey çektim ki diyorum rabbim beni mükafatlandıracak bunca şeyden sonra. Allah herkesin gönlüne göre versin canım
Amin canım benim ben ilk kez olacagim ondan tedirgin oluyorum işte tüp bebekten önce bunu yapmalıyız dedi doktor yoksa düşük falan olabilirmis. Ben bütün tedbirimi alayım da demi gerisi Allah in takdiri

ben histereskopi oldum.çok basit bişey hiç korkma.hatta çektirdinmi bilmiyorum ama hsg kadar basit bişey.ben lokal oldum yani izledim.bıçak falan yok ortada.ameliyathanede yaptıklarından ameliyat statüsüne koyuyorlar bence.odaya geçince 1-2 saat içinde taburcu oluyorsun zaten.kanama falanda olmuyor çok çok az leke gibi kan geliyor o kadar.
Hsg cektirdim ve o ilacı verdiği an çok kasildi kasiklarim canım bi 5 saniye daha sürse dayanamazdim çok kötü oldum anestezi de vermemisti o kadar kasilacagini bilsem anestezi alırdım mutlaka.beni tamamen uyutcaklar rahim seklimi duzeltcek traşlicak nasıl olacaksa hiç aklımda ermiyo kescek yakcak birseyler yapacak hiç bilmiyom valla :(

hiç korkma gerçekten çok ama çok basit bişey.anestezi alacakmışın bide düşünme bile kesecek diye.

ben aşılama sayfasını kapatıp tüpe geçtim.ilk tüp maceram kötü bitti şimdi 2.ye başlayacağım ağustos adetiyle.inşallah sen bu kadar uğraşmazsın...

Kizlar ben histereskopi ye giderken yanıma ne alayım gecelik falan gerekmez sanırım demi

embriyolar gelişmediği için transfer iptal oldu
Anladım canım inşallah bidaha ki sefere hersey güzel olur ya benim ilk denemem olacak agustos sonu gibi bende tüpe baslicam da bayrama denk geliyo o iğneleri falan ben hayatta yapamam hastanede yaptiririm bir de yumurta takibi için falan bayramda doktor olmuca için eylül sonuna erteleyebilirim

Anladım canım inşallah bidaha ki sefere hersey güzel olur ya benim ilk denemem olacak agustos sonu gibi bende tüpe baslicam da bayrama denk geliyo o iğneleri falan ben hayatta yapamam hastanede yaptiririm bir de yumurta takibi için falan bayramda doktor olmuca için eylül sonuna erteleyebilirim
beklemek istemezsen önceden git görüş muayene ol.ilacın dozun belirlensin bayramda adet olsan bile 2.gün başlarsın ..eğer iğneleri yapamazsan reçete olunca herhangi bir yerde yaptırırsın ama bence hiç gerek yok.kendin yap zaten çok kolay yapması acısıda olmuyor.

beklemek istemezsen önceden git görüş muayene ol.ilacın dozun belirlensin bayramda adet olsan bile 2.gün başlarsın ..eğer iğneleri yapamazsan reçete olunca herhangi bir yerde yaptırırsın ama bence hiç gerek yok.kendin yap zaten çok kolay yapması acısıda olmuyor.
Bi goruseyim bakayım canım histereskopi olcam ya o gün goruseyim ne dicek bakalim

Back
X