histereskopi olucam ama ben korkuyoruuuuuummmmm

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
arkadaslar histereskopi olanlar varmı.ben cumaya olucam.çokta korkuyorum.ameliyat anı acı olmucak anlamıcam zatende uyanınca ağrı çokmu oluyoki.benim rahim duvarım kalın.o yüzden olcam.polip falan bakılcak.tüp bebeğe geçiş yaptık.allah yardımcımız olsn dua edin nolur.yardımcı olun.ağrı oluyomu.

çok kolay canım.hiç merak etme.uyanınca hiç bir acı hissetmeyeceksin.ben geçen ay yaptırdım.inan bana uyandıktan 1 saat sonra alışveriş merkezindeydim.korkacak hiçbir şey yok.şansın bol olsun.

çok kolay canım.hiç merak etme.uyanınca hiç bir acı hissetmeyeceksin.ben geçen ay yaptırdım.inan bana uyandıktan 1 saat sonra alışveriş merkezindeydim.korkacak hiçbir şey yok.şansın bol olsun.

aynı gün taburcumu oldn cnm.birde cnm senin sorun neydi

canım benim ofis histereskopisi oldum sadece rahim kısmına iğne yaptılar bayıtmadılar 15 dk bir işlemdi benim rahim ters oldugu için biraz zor oldu canım yandı ama hast kalktım eve geldim yanlız gitmiştim bebek için herşeye katlanıyoruz canım artık canımız bile yanmıyor okadar alıştıkki acılara herşey gönlünce olsun

Peki kızlar bişey daha sorucam.benim bugün pazar adetim bitti.histereskopiyi cuma olcam.bu sorun yaratırmı yani adet bitimi kaç gün içinde olmak lazım.birde ben doktora pazartesi biter dedim adetim için.cuma gel yapalım dedi.şimdi bigün erken bitti sorun olurmu acaba. Bilgilendiririseniz sevinirim kızlar

canım ben genel anesteziyle oldum..çok kolaydı.uyanınca ağrı hissetmedim.adet gününden en az 4-5 gün geçmesi yeterli.inş hakkında hayırlısı olur.korkma acı hissetmeyeceksın...

arkadasla sağolun beni birazda olsa rahatlattınız.ama ben biraz tedirginim.çok korkuyorum ya. rahim filmi gibi bişeymi.uyutulıp kalkıyomuyuz.kalkınca çokmu ağrı oluyor.yardımcı olun. yoksa benmi abartıyorum.

arkadasla sağolun beni birazda olsa rahatlattınız.ama ben biraz tedirginim.çok korkuyorum ya. rahim filmi gibi bişeymi.uyutulıp kalkıyomuyuz.kalkınca çokmu ağrı oluyor.yardımcı olun. yoksa benmi abartıyorum.

canım...korkmana hiç gerek yok....ben 20 gün önce oldum histereskopi.....bende birçok polip varmış...dr.um onları almış ve ayrıca rahimim yassıymış onu düzeltmiş......uyandığimda hiç ağrı hissetmedim......korkulucak birşey değil.....

slm bende haziranda oldum adetin 9. günüydü sanırım benden hem polip hemde kist alındı 1 gece hastanede kaldım benim mide bulantım çok oldu ve ameliyat sırasında karın boşluğuna doldurulan gazdan dolayı omuz ağrım oldu başkada bişey yok korkulacak bişey yok yani şimdiden geçmiş olsun

yahu ayşe rahim filmi içinde böle bir sürü korkuyom yazdın ::D bişey oldu mu ? turp gibisin ve lütfen bazı sorularını doktoruna sor daha saglıklı cevap verecektir sana.. bu kadar panik yersiz sakin ol :D
ayılcan bayılcan olursa biraz acın olabilir bunları rahim filminden biliyon zaten cüvcüv :D

yahu ayşe rahim filmi içinde böle bir sürü korkuyom yazdın ::D bişey oldu mu ? turp gibisin ve lütfen bazı sorularını doktoruna sor daha saglıklı cevap verecektir sana.. bu kadar panik yersiz sakin ol :D
ayılcan bayılcan olursa biraz acın olabilir bunları rahim filminden biliyon zaten cüvcüv :D

cnm rahim filminde uyudum kalktım ufacık bile ağrım olmadı.ama bunun hakkında doktorlarım bünyen güçlüyse sorun yok diyo baskada bişey demiyo.bende tedirginim o yüzden canım çok kıymetli yaw benimeyvahedigeldismile

ayse böle bir işlem yaptırmadım yapanı da duymadım ama bu kadar tedirgin olacagına gülümsemeye ve güçlü olmaya calış derim :D böle korkuyorummmm nereye kadar ? kendi kendini korkutuyorsun bence..
rahim filmi için yazdıklarını okudum ve hatta bende oraya bieşyler yazdım. anestezi yapılmadı bana ve adet sancısından bir parça daha acılı bir şey o kadar.. bu da demek ki bünyeye baglı.. işlem sırasında cok kasma bari kendini.. gecmiş olsun.. souclarında güzel cıksın :)

canım slm çok kısa bir işlem beni bayıtmadılar bile yanlız gitmiştim hast. ama oldu bitti herşeye katlanıyoruz bebek için dimi... hiç korkulacak birşey degil

hım okudum canım bu olay rahim filmi gibi yaw.. rahim filminde tüplere gitsin diye ilaç veriyorlar ya onun bir benzerini vereceklermiş sana. rahim bir parça ayrılsın diye sonra içine bakacaklar.. rahimde işlemden sonra güzelleşsin diye siprale benzer bişey takılabilirmiş ve diger adet dönemine kadar ilişkiden sakınılması iyi olurmuş.sipralde benzer aletde işlemden bir kaç gün sonra cıkartılıyormuş. antibiotik ve hormon ilaçları ile desteklenirse ( doktorun uygun görürse tabe ) rahim bölgesi hemen eski haline gelirmiş.
tek bişey belki işlemin sonlarına dogru birazcıkkk bel ve kasık agrısı cekebilirsin.. oda bebek için cekilecek bir acı yane...

bu işlem olmadan içerde polip miyom vb... olup olmadıgını göremiyorlar mı?

yok cnm bu işlemin olması şart en azından benim için.çünkü rahim duvarım kalın benim.onu inceltcekler

Back
X