Histereskopi rahim iltihabı

Yaa gerçekten mi o kadar sevindim ki allah emeklerinin karşılıgını vermiş darısı saglıklı hamileligine sonrada kucagına almana olsun inşallah canım dualarında bana da yer verirsen çok mutlu olurum
İnşallah canıqqqqqqq
Yaa gerçekten mi o kadar sevindim ki allah emeklerinin karşılıgını vermiş darısı saglıklı hamileligine sonrada kucagına almana olsun inşallah canım dualarında bana da yer verirsen çok mutlu olurum
İnşallah canım dua edicem ismin ne? Rabbim bu yolda olan bütün müslüman kullarına tattırsın inşallah kucağını doldursun tez zaman da

Dondurulmuş embriyom var teekrar onunla denicem inşallah canım . Evet çizikte atıldı 16 bin lira ödedik senin ne kadar oldu
Çok iyi ödemissin bu arada sonunda histereskopi yaptırmana cok sevindim fiyatı da gayet uygunmuş 19.000 tutmuştu bende. Rabbim inşallah yakın zamanda 2. Denemedende evlat sahibi olmanı nasip eder. İlk histereskopi sonrası olacağın adet kanaman her zamankinden fazla olabilir bu normal endiselenme sakın

Evet canım yaptırdım sonunda korktugum gibi bir işlem degilmiş inşallah faydasını da görürüm. Sen transferini oldun mu peki

Evet canım yaptırdım sonunda korktugum gibi bir işlem degilmiş inşallah faydasını da görürüm. Sen transferini oldun mu peki
Evet 9’unda oldu dinleniyorum şimdi evde avokadolu tarifler deniyorum, kabak çekirdeği yiyorum bakalım tutunacaklar inşallah

Evet 9’unda oldu dinleniyorum şimdi evde avokadolu tarifler deniyorum, kabak çekirdeği yiyorum bakalım tutunacaklar inşallah
Bende avakadoyu şimdiden yemeye başladım çok faydasını duydum umarım sende fayda görürsün hayırlı haberlerini bekliyorum bu sefer olucak inşallh

Bende avakadoyu şimdiden yemeye başladım çok faydasını duydum umarım sende fayda görürsün hayırlı haberlerini bekliyorum bu sefer olucak inşallh
Umarım ikimizde en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi oluruz

Merhaba canım benimde seninle aynı sorunlarım var. İlk tüp bebek tutmadı ikinci kimyasal gebelik oldu doktor çok umutluydu sizin de dediğiniz gibi ama olmadı. Dün tekrar gittik bize histereskopiyi önerdi çünkü sizin sadece bu kalmış bunu da yapıp deneyelim tüp bebeği dedi. Dondurulmuş embriyomuz var iki tane bizde yaptırmaya karar verdik 4-5 gün sonra histereskopi yapılacak. Sizin ki olumlu olmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Peki siz nelere dikkat ettiniz ne yaptınız tutunmayı kolaylaştırmak için?

Kuzum şöyle ki çok dikkat ettim ilk 3 gün namaz tuvalet dışında hep yattım duş almadım sonra yavaş yavaş evin içinde gezindim ama ağır iş yapmadım eğilmedim temizlik va zaten yapmadım bol bol ceviz fındık kuru yemiş yedim ve tabi ki çok dua ettim inandım tabi ki ara ara tutmadı tutmayacak gibi vesveseler oldu ama tutunacağına daha çok inanmak istedim ve çok şükür 9 haftalık olduk bile inşalkah senin tutacak bol bol dua et rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin inşallah Yemekler nasıldı onlara da özen gösterdiniz mi neler yediniz sağlıklı mı beslendiniz hiç hazır gıda yediniz mi mesela?

Amin inşallah Yemekler nasıldı onlara da özen gösterdiniz mi neler yediniz sağlıklı mı beslendiniz hiç hazır gıda yediniz mi mesela?
Evet canım dikkat ettim hiç abur cümbür hazır paketli gıda vs yemedim evde sağlıklı beslenmeye dikkat ettim

Tamamdır teşekkür ederim Cuma günü yapılacak histereskopi ağrı falan oluyor mu sonrasında dikkat etmem gerekiyor mu.
Tamamdır teşekkür ederim Cuma günü yapılacak histereskopi ağrı falan oluyor mu sonrasında dikkat etmem gerekiyor mu.

Kuzum benim laporoskopi histeroskopi beraber oldu histeroskopinin acısını hiç hissetmedim hatta sadece histeroskopi olanlar aynı gün hastaneden taburcu oluyormuş ama benim laporoskopi de olduğu için 1 gece kalmıştım ve baya ağrılı geçmişti 3 4 gün hep yattım karında kesikler olduğu için

Hm anladim teşekkürler benim sadece histereskopi olacak.

Birde size bişey soracağım histereskopi yapılınca bazı insanlarda rahimde perde oluyormuş onu kaldırdıktan sonra da normal gebelik olabiliyormuş. Size perde falan var dediler mi yoksa zaten yapılıyormu bilginiz var mı?

Canım ben de hiç bir sorun yoktu acaba sorun var mı diye histersokopi yaptı ve polis çıktı perde yokmuş o zaten ultrason da hah de falan belli oluyormuş sanırım

Canım ben de hiç bir sorun yoktu acaba sorun var mı diye histersokopi yaptı ve polis çıktı perde yokmuş o zaten ultrason da hah de falan belli oluyormuş sanırım
Bende dün yaptırdım hicbisey çıkmadı az bişey polip vardı sıyırdık dedi. Şimdi hafif ağrı var ve kanama var 2-3 gün devam eder dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…