Histereskopi sonrası adet azalmasi

Narenciyecicegim

Gün gelecek yarınlar dünleri unutturacak SABRET🌸
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
626
627
103
Merhaba bayanlar bundan 4ay önce histereskopi oldum rahmimde hiç bir problem yokmuş histereskopi den önce adetim günlük 2ped değiştirirdim histereskopi den sonra 4ay oldu hala adetlerim günde 1ped dolmayacak şekilde geliyor ama hep günümde geliyor ama neden azalma oldu kafamı karistoyor lütfen fikirlerinize ihtiyacim var 😒

Bende histereskopiden sonra hapsız adet olamiyorum malesef 85 gun oldu 😔
Hap la bu 2. Adetim di.
Hap la dediginiz gibi cokcok az geliyordu söktürmek icin birsuru sey ictim yeme icmeye dikkat ettim bu ay maydonoz suyu vs. Ictim 7 gün geçti hala adetim bitmedi 🤷‍♀️
Düzene giriyordur insallah öyle umuyorum.
Doktorum hormonlarin bozulmus sanirim diyor rahimde bir sknti görmüyorlar .
Anlamadim gitti insallah düzeliyordur.
Rahim duvarim esitsizdi bu ay esitlenmis 🤲🌸
Histereskopi ne zaman oldunuz?

Hap la bu 2. Adetim di.
Hap la dediginiz gibi cokcok az geliyordu söktürmek icin birsuru sey ictim yeme icmeye dikkat ettim bu ay maydonoz suyu vs. Ictim 7 gün geçti hala adetim bitmedi 🤷‍♀️
Ben histereskopi yi temmuz ayında oldum acaba yapışıklık falan mı oldu ki diye düşünüyorum şuan

Hap la bu 2. Adetim di.
Peki sizjn normalde düzenli mi olurdu histereskopi den sonra bozuldu

Peki sizjn normalde düzenli mi olurdu histereskopi den sonra bozuldu
Histereskopiden once cok cok düzenliydi 23 günde bi adet olurdum 6 gün surerdi.
Histereskopiden sonra bozuldu.
Düzelmesi icin ugrasiyoruz.
Doktorum yapisiklik yok dedi farkli bi doktora daha gittim rahimde bir sknti yok diyorlar.
Bende anlmdm adetim niye bozuldu ki ozaman💆💆‍♀️🤷‍♀️
En son gittigimde doktorum hormonsal.bi bozukluk olusmus olabilir dedi ginera diye bir dogum kontrol hapi verdo hormonlari duzenlesin diye o hapi kullaniyorum simdilik.
Insallah duzelir.
Hap la adet oldum 10 günü gecti bu seferde kanamam kesilmedi 😬
Insallah kendi kendini sökmeye calisiyordur diye dusunuyorum artik🤷‍♀️
Hayirlisi olsun🌸

Histereskopiden once cok cok düzenliydi 23 günde bi adet olurdum 6 gün surerdi.
Histereskopiden sonra bozuldu.
Düzelmesi icin ugrasiyoruz.
Doktorum yapisiklik yok dedi farkli bi doktora daha gittim rahimde bir sknti yok diyorlar.
Bende anlmdm adetim niye bozuldu ki ozaman💆💆‍♀️🤷‍♀️
En son gittigimde doktorum hormonsal.bi bozukluk olusmus olabilir dedi ginera diye bir dogum kontrol hapi verdo hormonlari duzenlesin diye o hapi kullaniyorum simdilik.
Insallah duzelir.
Hap la adet oldum 10 günü gecti bu seferde kanamam kesilmedi 😬
Insallah kendi kendini sökmeye calisiyordur diye dusunuyorum artik🤷‍♀️
Hayirlisi olsun🌸
Hakkımızda hayirlsi canım belki normaldir bı sure sonra duzelecektik . Benim de duzenliydi ama böyle oldu bende anlamadım hayırlısı ne diyelim

Hakkımızda hayirlsi canım belki normaldir bı sure sonra duzelecektik . Benim de duzenliydi ama böyle oldu bende anlamadım hayırlısı ne diyelim
Hayirlisi olsun hakkimizda .
Düzelecekse de stresle düzelmiyor kafays taktıkca malesef😔

Bn subatta oldum cok duzensizdi su an duzenli iki ay firem vardi bu ay hamile degilsem 3 olcak ama azalma olmadi demekki kisiden kisiye degisiyo .s geçmiş olsun canım

Bn subatta oldum cok duzensizdi su an duzenli iki ay firem vardi bu ay hamile degilsem 3 olcak ama azalma olmadi demekki kisiden kisiye degisiyo .s geçmiş olsun canım
Teşekkürler canım sizede geçmiş olsun demekki değişiklik olabiliyor peki siz ne için yaptirdiniz

Teşekkürler canım sizede geçmiş olsun demekki değişiklik olabiliyor peki siz ne için yaptirdiniz
Bn 2 asilama yatirmistim biraktim dedik tekrar baslayalim özele gittik heycanla bi bu kalmis bunuda deneyelim olmazsa tekrar asilama yada tup bebek dedi doktor tm dedik subatta yaptirdik hs yi bekledim gitmedim 6 ay bi sene icinde kendiliğinden gebelik olabilir diye baktım olmuyor tup bebege baslicaz bu ay sansima adetim gecikti bekliyorum artik nolcaksa 3 4 gun dayanirda adet olmazsam hala test yapcam nasip belki supriz olur uzun oldu k.bakma cnm

Bn 2 asilama yatirmistim biraktim dedik tekrar baslayalim özele gittik heycanla bi bu kalmis bunuda deneyelim olmazsa tekrar asilama yada tup bebek dedi doktor tm dedik subatta yaptirdik hs yi bekledim gitmedim 6 ay bi sene icinde kendiliğinden gebelik olabilir diye baktım olmuyor tup bebege baslicaz bu ay sansima adetim gecikti bekliyorum artik nolcaksa 3 4 gun dayanirda adet olmazsam hala test yapcam nasip belki supriz olur uzun oldu k.bakma cnm
Sorun değil canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini aliriz

Kizlar bu ay benim yine az geliyor adetim doktorum yumurta rezervin az gibi dedi amh testi aldı ama bu da 15gun sonra çıkacak ama FSH lh TSH bunların hepsi iyi şimdiye kadar hiç bir doktor böyle dememişti yumurta toplama işlemi olmuştu ondada 13 yumurtam toplanmıştı gittigim zaman adetin 1 günüydü acaba bunda etkiler mi çok kötüyüm ya 😒😒😒😒

Back
X