Histereskopi sonrası balon yardimmmm

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Kızlar dün histereskopi oldum . Doktor oraya balon koymuş . Yarısi içerde bir kısmı dışarda duruyor çok sinir bozucu. Başına böyle birşey gelen varmı :(

Kızlar dün histereskopi oldum . Doktor oraya balon koymuş . Yarısi içerde bir kısmı dışarda duruyor çok sinir bozucu. Başına böyle birşey gelen varmı :KK43:
Canım balon bende de vardı ama bi sorun yaşamadım nasıl dışarıda duruyor? Yani elinle mi hissettin?

Valla ben çok hissetmedim balonu 8 gün falan durdu ama son zamanlarda rahatsız etmeye başlamıştı. Rahatsız oluyosan doktoruna bi sorsana canım onu o kadar çok hissetmemen lazım aslında :( Nerde oldun sen ameliyatı?

Kızlar dün histereskopi oldum . Doktor oraya balon koymuş . Yarısi içerde bir kısmı dışarda duruyor çok sinir bozucu. Başına böyle birşey gelen varmı :KK43:
balon ne için kondu.senin problemin neydi.bende histereskopi oldum ama balon konmadı hatta lafı bile geçmedi.

Kızlar histereskopi den ne kadar süre sonra adet oldunuz acaba? Ben iki kez oldum ama unuttum ne zaman adet olduğumu. Bu arada bana da balon falan konulmadı. Rahimde bozukluk mu vardı sizin acaba? Bana spiral konmuştu tavanı çökmesin diye ama balonu ilk kez duyuyorum. Soruma cevap gelirse sevinirim kızlar

Benim adet düzenim bozulmadı aynı devam etti. Sadece adetin miktarında biraz artış var gibi. 3 gün süren adet 4 güne çıktı çünkü. Rahimde şekil bozukluğu yüzünden oldum ben ameliyatı. Balonuda yapışma olmasın diye koyuyorlar. 1 hafta kalıyor.

Valla ben çok hissetmedim balonu 8 gün falan durdu ama son zamanlarda rahatsız etmeye başlamıştı. Rahatsız oluyosan doktoruna bi sorsana canım onu o kadar çok hissetmemen lazım aslında :KK43: Nerde oldun sen ameliyatı?
Bugün alındı canım iki gün kaldı. Çok içinde durması sağlıklı değilmiş zaten. Ben denizlideyim burda özel bi hastanede oldum cikarirken çok kanama olmadı şükür

Kızlar histereskopi den ne kadar süre sonra adet oldunuz acaba? Ben iki kez oldum ama unuttum ne zaman adet olduğumu. Bu arada bana da balon falan konulmadı. Rahimde bozukluk mu vardı sizin acaba? Bana spiral konmuştu tavanı çökmesin diye ama balonu ilk kez duyuyorum. Soruma cevap gelirse sevinirim kızlar
Balon ya da spiral konuyormus zaten canım. Olması gereken sekli alsın ve yapismasin diye konuyormus. Bicornis vardı bende rahim tavşan kulağı seklindeydi. Geniş bir perde varmış doktor duzelttigini soyledi

balon ne için kondu.senin problemin neydi.bende histereskopi oldum ama balon konmadı hatta lafı bile geçmedi.
Canım rahatsızlığa göre sanırım değişiyor. Rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca. Tüp bebeğe baslamadan olayım dedim düşük falan yaşarım diye

Geçmiş olsun canım bende histeroskopi oldum ama balon filan konulmadı bana sanırım yapışıklık olmasın diye balon konulmus

Geçmiş olsun canım bende histeroskopi oldum ama balon filan konulmadı bana sanırım yapışıklık olmasın diye balon konulmus
Sağol canım herhalde ondan vardır bir bildiği. Şimdi de ayakta geziniyom sürekli idrar hissi var yanma var sanırım ısrar yolu enfeksiyonu oldum. Geldi mi üst üste geliyor cildircam.

Sağol canım herhalde ondan vardır bir bildiği. Şimdi de ayakta geziniyom sürekli idrar hissi var yanma var sanırım ısrar yolu enfeksiyonu oldum. Geldi mi üst üste geliyor cildircam.
Bu kadar sıkıntı yapma canm idrar hissi varsa bol su içiceksin hadi bakim basla içmeye surekli lavobaya git ki iltihabın varsa atarsın ;)

Bu kadar sıkıntı yapma canm idrar hissi varsa bol su içiceksin hadi bakim basla içmeye surekli lavobaya git ki iltihabın varsa atarsın :KK66:
Valla çok kötü bi duygu ya cisim çok var gibi ama gidince azıcık birsey yapıyorum. 2 bardak su içtim birde maydanoz suyu içtim canım iyi gelir inşallah sabaha kadar

Valla çok kötü bi duygu ya cisim çok var gibi ama gidince azıcık birsey yapıyorum. 2 bardak su içtim birde maydanoz suyu içtim canım iyi gelir inşallah sabaha kadar
2 bardak daha iç zorla biraz kendini . Ameliyat olalı kac gün oldu canm neden histeroskopi oldun yapışıklıkmı vardı

2 bardak daha iç zorla biraz kendini . Ameliyat olalı kac gün oldu canm neden histeroskopi oldun yapışıklıkmı vardı
Salı günü oldum canım iki gün oldu daha :) rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık . Ağustos da tup deneyecektim hüsranla sonuclanmasin diye oldum bu ameliyatı. Balon koymuştu doktor bugün de onu çıkardı işte. Ama 2 3 ay daha bekleyelim dedik tüp için. Biraz kendime geleyim istedim rahmim de dinlensin diye :)

Seninle yaşadıklarımız nerdeyse aynı canım İkinci histereskopiden sonra bende enfeksiyon oldu. Doktorun verdiği ilaçları kullanamadım çünkü. Felaket bi yanma hissi va5rdı. Doktora gittim o da antibiyotıik verdi. Geçirdi ama ertesi ay tekrardan başladı. Bence bol su ve c vitamininden başkası yalan. Antibiyotikler bi süreliğine geçiriyor sonra tekrardan yine başlıyor. O yüzden bol su iç ve bol bol c vitamini al. Yanma içinde ılık suyla bölgeyi yıka.

Son düzenleme:
Seninle yaşadıklarımız nerdeyse aynı canım İkinci histereskopiden sonra bende enfeksiyon oldu. Doktorun verdiği ilaçları kullanamadım çünkü. Felaket bi yanma hissi va5rdı. Doktora gittim o da antibiyotıik verdi. Geçirdi ama ertesi ay tekrardan başladı. Bence bol su ve c vitamininden başkası yalan. Antibiyotikler bi süreliğine geçiriyor sonra tekrardan yine başlıyor. O yüzden bol su iç ve bol bol c vitamini al. Yanma içinde ılık suyla bölgeyi yıka.
Gece maydanoz suyu içtim canım iyi geldi sabah da içtim bakalım iyi olur insallah

Balon ya da spiral konuyormus zaten canım. Olması gereken sekli alsın ve yapismasin diye konuyormus. Bicornis vardı bende rahim tavşan kulağı seklindeydi. Geniş bir perde varmış doktor duzelttigini soyledi
benim de bicornis di ve yarın 3. kez ameliyat olucam hatta 2. ameliyatımı denizlide olmuştum. Nihat gül ve Rıdvan bey ikisi yapmışlardı. Bana spiral konulmuştu ilk ameliyatım da ve iltihaplanmıştı rahmim sonra Rıdvan bey demişti biz koymuyoruz enfeksiyon oluyor diye. 2. sinde bişey konulmadı yani. Hala tam düzelmediği için tekrar olacağım. İnşallah bu son olur.

Back
X