Histereskopi sonrası balon yardimmmm

Canım rahatsızlığa göre sanırım değişiyor. Rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca. Tüp bebeğe baslamadan olayım dedim düşük falan yaşarım diye
anladım gamze çok geçmiş olsun.Allah gönlüne göre versin...

benim de bicornis di ve yarın 3. kez ameliyat olucam hatta 2. ameliyatımı denizlide olmuştum. Nihat gül ve Rıdvan bey ikisi yapmışlardı. Bana spiral konulmuştu ilk ameliyatım da ve iltihaplanmıştı rahmim sonra Rıdvan bey demişti biz koymuyoruz enfeksiyon oluyor diye. 2. sinde bişey konulmadı yani. Hala tam düzelmediği için tekrar olacağım. İnşallah bu son olur.
Canım neden duzelmiyor benimde yunus aydın yaptı ameliyatimi hersey yolunda dedi rahim filmi falan da istemedi anlamadım neden 3. Kez yapiyorlar

Canım neden duzelmiyor benimde yunus aydın yaptı ameliyatimi hersey yolunda dedi rahim filmi falan da istemedi anlamadım neden 3. Kez yapiyorlar
canım inan ben de bilmiyorum. Aslında bu şekliyle hamile kalabilirsin demişti denizlideki doktorum ama şimdi tüp bebek doktorum olmaz dedi. Tekrar yapmamız gerekiyor dedi. Tıraşlanırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş çünkü rahimi deline biliyormuş o yüzden bir anda hepsini tıraşlamıyorlar sanırım yavaş yavaş yapıyorlar.

canım inan ben de bilmiyorum. Aslında bu şekliyle hamile kalabilirsin demişti denizlideki doktorum ama şimdi tüp bebek doktorum olmaz dedi. Tekrar yapmamız gerekiyor dedi. Tıraşlanırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş çünkü rahimi deline biliyormuş o yüzden bir anda hepsini tıraşlamıyorlar sanırım yavaş yavaş yapıyorlar.
Allah allah güveniyoruz doktorlara hadi hayırlısı. Valla ben cok rahatsız oldum sonrasında o balondan suan hala kanamam var. Tekrar istemez umarim

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle şeylerle karşılaşmazsınız.
İnşallah canım idrar sorunum hala hafif devam ediyor ya azosilin diye bi ilaç var ondan kullansammi diyom da antibiyotik kullanıyorum suan sıkıntı olur mu ki

Canim bende azosilin kullanmistim iyi geliyor gercekten yanmayi falan geciriyor ama doktor vermediyse kullanma sonucta antibiyotik

İnşallah canım idrar sorunum hala hafif devam ediyor ya azosilin diye bi ilaç var ondan kullansammi diyom da antibiyotik kullanıyorum suan sıkıntı olur mu ki
Sana sonda takılmış mıydı? Ben onun sayesinde kronik idrar yolu enfeksiyonu oldum. En ufak bişeyde hemen olurum. Belki sende de öyledir.

Canim bende azosilin kullanmistim iyi geliyor gercekten yanmayi falan geciriyor ama doktor vermediyse kullanma sonucta antibiyotik
Doktoru aradım canım bugün bi reçete kodu verdi bu da idrar enfeksiyonu için bi antibiyotik. Normal ilacın ile bunu da alabilirsin dedi. İnşallah iyi olur kanamam hala devam ediyor bu arada çok yoğun olmasa da var

Kızlar histereskopi sonrasi kaç gün kanamaniz oldu ben salı günü oldum balon perşembe çıkarıldı. Hala devam ediyor kanamam çok yoğun olmasa da

Salı günü oldum canım iki gün oldu daha :) rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık . Ağustos da tup deneyecektim hüsranla sonuclanmasin diye oldum bu ameliyatı. Balon koymuştu doktor bugün de onu çıkardı işte. Ama 2 3 ay daha bekleyelim dedik tüp için. Biraz kendime geleyim istedim rahmim de dinlensin diye :)
Ben ameliyattan sonraki ay hamile kaldım ama düşük yaptım malesef 7 ay sonra yine kaldım malesef o da düştü şimdi adet olmayı bekliyorum tüp bebek için . Pko hastasıyım 5 düşük yaptım yunurtamın sürekli kötüsü dölleniyormus insallah yumurtalarm toplanıp iyisi döllenirde daha da düşmez

Kızlar histereskopi sonrasi kaç gün kanamaniz oldu ben salı günü oldum balon perşembe çıkarıldı. Hala devam ediyor kanamam çok yoğun olmasa da
1 hafta filan sürmüştür korkulcak birsey yok canm normal kanama o. Doktor hatta bana 10 gün ilişki yasak dedi biz 7. Gün yapmıltk bi sorun olmadı

Back
X