HİSTERESKOPİ SONRASI TÜP BEBEK

Daha önceden rahim filmi çekilmedi mi perde belli olurdu.. rahim filmi çekilmeden kimse tüp bebeğe başlamasın arkadaşlar..

Benimde aralıkta çizik atıldı yalnız doktor bizi uyarmadı bir ay sonra transfer yapılsın diye çizik kapanıyormuş galiba etkisi ne kadar sürüyor bilgisi olan varmıdır.Transferşmin 3 .gğnğmdeyim

Bende hostereskopi ve laparaskopi uygulamasından sonra 6 ay içinde gebe kaldım kaç yıl beklediniz acaba tüp bebek icin
Merhaba ,
laparoskopi var olan yumurta rezervinde azalmaya sebep olmuyor mu nasıl korkmadan oldunuz ? ayrıca bebişiniz doğdu mu bilmiyorum ama tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

merhaba bende bu konularda çok araştırmacı olduğum için Bursa'da 2 sene içerisinde en iyi hekimlerle görüştüm ve edindiğim bilgilere göre kesinlikle doktor histereskopi diyorsa zaman kaybetme ve ol korkulcak bir şey yok rahminde gördüğü almak istediği polip myom tarzı şeyler olabilir ayrıca rahmin dar olabilir basık olabilir histereskopide hepsi düzeltilebiliyormuş , sadece doktorundan emin misin onu düşün ve ol arkadaşım sonrası inşallah kendiliğinden gebelik :) tüp bebeği histereskopiden sonra da deneyebilirsin eğer baktın olmadı bi 2-3 ay şans ver.

Merhaba ben 5 Mart 2022 de ilk transferimi yaptırdım fakat negatif sonucu aldım doktorumuz HİSTERESKOPİ yapalım bakalım dedi yaptırıp gebe olan var mı cvp lütfen
Merhabalar yaptırdınız mı acaba bugün bende test sonucumu negatif öğrendim doktorum bana da dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…