Histereskopi yaptıranlar bilgilerinize ihtiyacım var

gelincik238

Şükürler Olsun Mevlaya...
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.769
17
158
Diğer
2 negatif tüp bebek sonrasında doktorum histereskopi yapalım rahimde tutunmayı engelleyen bişey varmı diye kamera ile bakalım dedi. iyi kalitede emriyolarımız olmasına rağmen tutunma olmadı. histereskopiyi ilk defa duyuyorum nasıl bi işlem genel anestezi altındamı yapılıyor ağrılı bi işlemmi faydası varmı sizce, çünkü bizde erkek infertilitesi söz konusu yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. ayrıca korkuyorumda ne yalan söyleyeyim. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..

Son düzenleme:
cok gereklı canım sonucu etkıleyebılıyoooooo mutlaka yaptır derım dr da dıyosa................cok basıt bı ışlem

ben 500 tl oldum merkezden merkeze degısıo.............bayıltmadı dr um cok basıt gercekten bayılmaya gerek yokmuş yanı bol sıfalar..................camlıca medıcana

ben 500 tl oldum merkezden merkeze degısıo.............bayıltmadı dr um cok basıt gercekten bayılmaya gerek yokmuş yanı bol sıfalar..................camlıca medıcana

sağol canım gerçekten biraz rahatladım. sonucu etkiliyorsa mutlaka düşünürüm yaptırmayı. sonrasında kanama felan oluyormu. histereskopiden ne kadar sonra tedaviye başladın.üçüzlerin durumu iyidir inşallah merak ediyorum cinsiyetleri belli oldumu?

canım dr söler sana adetten sonra kıncı uçuncu gunu yanı temızlenınce gıdıyosun rahım temız oluyo.............cok basıt ama gereklı ışlem sonrasında ıkı gun fılan az kanama oluyo cok degıl...........dr bana tavsıye ettı ne dedıyse tamam dedım drum cıok ılgılı gercekten ve tabı kısmet..........gecen yazın hıst olmaduım tutmadı aynı yerde yıne denedım............üçüzler ıyı teyzesı ınş 27 bıttı bu ay gecse tehlıke gececek ınş rabbım tamamına erdırır ınş sızede nasıp etsın ınş.............üçüde kız

gelincik canım bende 1.5 ay önce yaptırdım...bana anestezi altında yapıldı.uyandığımda herşey bitmişti,ağrım hiç olmadı,kanama bir kaç gün leke halinde sürdü..bende çok panik oldum sitres yapmıştım,ama canım hiç bunlara gerek yokmuş.....ama bence dr,kimse işlemi ona yaptır,farklı merkez düşünme derim.

canım doktorumuz aynı hale hanım senin histereskopiyidemi hale hanım yaptı. bişey çıktımı bende ona yaptırmak istiyorum ama fiyatı çok yüksek değilse düşünüyorum orda yaptırmayı. sen ne kadara yaptırdın?

amin canım inşallah. üç tane kız ayyy ne güzel. Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlıı doğumlar nasip etsin.yat dinlen bu ayı da geçirirsin inşallah.

cnm bende cuma gunu oldum...semra hnm yapti...2 tup bebek denemesi 1.sinde 3 kaliteli embrio 2.sinde 4 emrio sonuc negatif olunca tutunmama nedenini arastirmak icin oncelikle laporoskobi ile kistlerin temizlenmesi gerkiyordu..semra hnm narkoz verilmisken maddi durumun varsa histeroskobi de yapilsa rahim ne durumda bakilsa iyi olur dedi...iyikide yaptirmisim...ultrasonda gozukmeyen rahimin dis tarafinda cok sayida kist goruldu(kistler rahimi sag tarafa toplamis)kistleri yakip,rahimi duzelttiler...basit bi islem benim kistleri yaktiklari icin 2-3 saat surdu..sonrasinda agrim olmadi...laporoskobiden dolayi dikislerim var..2-3 gun az kanama oldu...rahim temizlenmisken..hemen tedaviye baslanmasina karar verildi...
hic korkmadan yaptir derim...sorun varsa basinda giderilsin...Allah kolaylik versin...
islem adetin 21.gunu yapildi...

Son düzenleme:
gelincik slm bencede yaptır ben geçen ay yaptırdım bu ay tedaviye başlıcaktık maalesef kist çıktı bende diğer aya kaldı ama korkulacak hiç bişey yok bende genel anastazi altında oldum uyandığımda herşey bitmişti ağrım çok olmadı ama kanamm 4-5 gün sürdü çünkü benim başımdan 3 kürtaj geçti ve yapışıklık varmış açılmış keşke dememek için bence yaptır arkadaşım hayırlısı olsun hakkında

öylemi.......senin dr.damı hale hanımdı.....evet canım benim histeroskopi işlemimi hale hanım yaptı,çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.....ben 900 yaptırdım.

çok geçmiş olsun canım sağol verdiğin bilgiler için. normalde bende muayenede hiç kist görünmüyor fakat adetlerim ağrılı geçiyor belkide gizli görünmeyen kistler vardır.
İnşallah bu tedavinde yüzün güler kavuşursun bebeklerine.hiç birimizin emeği boşa gitmesin.

jklm görmedim canım yazını görsem cevap yazardım. 2.tedavim de negatif sonuçlandı malesef. pgt yaptırmadık doktorum çok tavsiye etmedi. emriyolarımızın kalitesi iyi idi ama tutunma olmadı. şimdi histereskopi yaptırmamı söyledi doktorum onu araştırıyorum. rahim filminden farklı canım. bi dahaki tedavimde eşim tekrar microtese olabilir dondurulmuş spermlerimizde var ama yinede kesin belli değil şuanda.

haklısın canım bu sefer keşke şunuda yaptırsaydım diyecek durumumuz yok. inşallah bende sizler gibi kolay atlatırım. geçmiş olsun sanada 3 kürtaj kolay değil Rabbim bi daha yaşatmasın.

öylemi.......senin dr.damı hale hanımdı.....evet canım benim histeroskopi işlemimi hale hanım yaptı,çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.....ben 900 yaptırdım.

evet canım hale hanım. sıkıntı çıkmaması çok güzel. bilmiyorum bende çıkarmıki . çok iyi kalitede embriyolar olmasına rağmen olmuyor. en iyisi yaptırmak sanırım.

ben 3 deneme sonrasında histereskopiyi yaptırdım.genel anestezi altında olduğun için sorun yok işlem sırasında.çok şükür bir problemim çıkmadı ve doktorum yeni denemeyi hemen yapalım dedi.
ben de kendimi toparladım,peki dedim.
bu arada yarın da benim yumurta toplama günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…