Histereskopi yaptıranlar bilgilerinize ihtiyacım var

benim 3 gün oldu ofis histeroskopi yaptıralı, ağrım ve lekelenme devam ediyor maalesef, yeşil yeşil bişiiler geliyor

antibiyotiğim de bitti, zaten 3 tane vardı içinde, yarın Çapa'ya tekrar gideceğim böyle olmayacak, inşallah bir sorun oluşmamıştır :Saruboceq:

ağrıdan tüplerin açık olmasına bile henüz sevinemedim...

ozelden de attim mesaj nermin'cigim, dedigim gibi adet bittikten sonra gittim...

bugun capa'ya gittim tekrar, muayene ettiler ve enfeksiyondan suphelendi doktor (ofis histeroskopiye bagli gelismis) ve 1 kutu bitirmistim şimdi yeniden 2 kutu antibiyotik ve fitil verildi, kan tahlili istendi ve carsamba tekrar cagirdilar kontrol icin...

benim icin cok zor bir operasyon oldu, hicbir uyusturma, agri kesici bile verilmeden yapildigi icn cok canim acidi ve sonrasida malum

demian anestezi yapılmadımı sanaa...??*bide sana bişey sorucammm...histeroskopi için ne zaman başvurdun çapaya ve ne zaman yaptırdın yani kaç gün sonra yaptırdın???bide sonucu ne zaman öğreniyossun hemen öğreniliyormu

canım geçmiş olsun

teşekkür ederim ilgin için

bende cumartesi olucam saat:13,00 anaztesi vericekler

Kızlar ben de haftaya histereskopi olacağım.. yazdıklarınızı okudum ama paniğimi geçiremedim.. birkaç sorum var, ben üniversite hastanesinde olacağım, anestezili mi değil mi daha bilmiyorum, ama korkuyorum hastanede yatırırım 1 gece dedi çünkü bu yüzden korktum biraz da... 3 negatif aşılama ve 2 negatif tüp denememiz var, 3.ye başlamadan yapılmalı biliyorum ama rahim filmim hiç çekilmedi, histereskopi de bu da gözüküyormu? bir de adetin 7. günü yapacakmış, erken değil mi? korkuyorum ben yahu
sonrasında ağrı oluyor mu çoook? anestezi vermezlerse diye de korkuyorum lokal çok acı duyuluyor mu?
bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var

merhabalar bende senin gibi cok korkuyordum anestezi alacaksın demişlerdi biraz rahatlamıstım. ama günü gelip gittigimde anestezi bile olmadan yapıldı korktugum kadar yokmus boşştan yere korkmusum zaen sıkısık olacagın için vededogum yolunun gevşemesi için ilaç emdigin için agrısı olmuyor fazla

arkadaşlar bende şubatın ilk haftası gibi histereskopi olacağım.......... ben rahim filmi çektirdim rahimde polip çıktı sanırım kürtaj sonrası olmuş........... anestezi altında olcağım bende..........aslında geçen ay olabilirdim adetten 1 hafta sonra ama doktorum bana adetten 1-2 gün sonra yapılması gerektiğini söyledi çünkü rahim duvarı kalınlaşıyormuş o zaman........... yani doktorlar boşuna gün koymuyorlar bende sinirlenmiştim neden şimdi yapmıyor 1 ay boşuna mı beklicem diye ama sebep belli işte.......... korkmayın bence opu işlemi gibi düşünün........... aneztesi altında uykudan uyanıyorsunuz işte........... laparoskopi daha zormuş

ama genel anesteziyle yapacak, bugün de hastaneye yatıracak, yarın da histereskopiden sonra da yani çıkarmam belki dedi, o yüzden korkuyorum, normal tanısal amaçlı değil de operatif histereskopi diye birşey yapacağı o yüzden korkuyorum ama hayırlısı bakalım

kızlar histereskopi olan yok mu şu aralar? hastaneye gitmek üzereyim ama morale çok ihtiyacım var, kolay mı, genel anesteziden de korkuyorum, ooof offfff

benden co-kültür almak için histereskopi oldum anestezi istemedim. biraz lekelenmem oldu o kadar korkacak bişi yok yani.geçmiş olsun.

Merhabalar, Beylikdüzünde bir hastanede 2. kez tüp bebek denemesi yaptık. Ama ikisinde de tutmadı. Doktorumuz histereskopi istedi. Ancak 1.600 tl fiyat çıkardı. Bazı arkadaşlar 500 tl den bahsediyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz. uygun fiyata yaptıran arkadaşlar hangi hastanede yaptırdıklarını yazabilir mi? Devlet hastenesinde histereskopi yapılabilir mi? Ayrıca tüp bebek yaptıracağımız hastane ile histereskopi yaptıracağımız hastane aynı olması gerekiyor mu? Ne olur Bana yardımcı olun. Özellikle uygun fiyata yaptıran hastane ismi konusunda.

arkadaşlar kayseride histereskopi yaptırcam.rahimde septum var.onun alınması gerekiyor.bildiğiniz iyi bir doktor var mı?tavsiyelerinizi bekliyorummmm...

arkadaşlar kayseride histereskopi yaptırcam.rahimde septum var.onun alınması gerekiyor.bildiğiniz iyi bir doktor var mı?tavsiyelerinizi bekliyorummmm...

ilelebed bende geçen sene kayseride histereskopi yaptırdım.. erciyes hastanesi zeki yılmaz... çok memnun kaldım gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..her ne kadar biraz kendini beğenmiş gibi davransada ben memnun kaldım benim için önemli olan işini yapmasıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…