Histereskopi

Merhaba bende hiç etki etmedi regl oldum...maşallah hepte gelir hangi işlem olursa olsun endişelenmeyin normaldir bunyeden bünyeye değişir .kontorle gittinizmi doktora
Evet gittim canım her şey normal dedi doktorum lekelenmem 10 gün kadar sürdü. İşin kötü yanı eşimde sperm problemi olmasa hamilemiyim acaba dicem de O da var o yüzden öğrenmeye çalışıyorum normal mi diye

Benimde on gün sürmüştü lekelenme tarzi sonra biraz fazlalaştı regl oldum bir ay sonra tekrar regl oldum.normale dönüyor zamanla...aynı dertten muzdaripiz benimde eşimde durumlar var..beş yıl evliyim hamile kalamadim.ocak ta tüp bebek baslicaz bakalım...sizde durumlar nasıl canim tedavi vs

Biz eylülde tüp bebeğe başladık canım maalesef negatifti. Doktorum histeroskopi önerdi bi de genetik testi. Çok şükür testte bi şey çıkmadı ama rahimde kalınlık varmış onu düzeltti. Gelecek ayın adetiyle tekrardan transfer işlemine başlicam da daha bu adet olmadı. Ben hemen olsun dedikçe olmuyor sanki

Hay Allah üzüldüm rabbim tekrar yaşatmasın inşallah...bende aşılama oldum tutmadı..sonra rahimde perde görüldü o alındı bir ayı geçti...inşallah Ocak regl de başlayacağım tüp bebeğe..endisede var nasıl olacak diye...acele ediyoruz özlem duyduğumuz durum inşallah hayırlısı olur canim

İnşallah canım her süreci ayrı bir stres Allah herkesin gönlüne göre versin

Bir ay önce oldum bir hafta kanamam sürdü normal bence sıkıntı yok. Peki şimdi histereskopiden sonra tüp bebek mi düşünüyorsunuz?
Merhaba aynen normale döndüm şükür.bu ayki reglde gideceğim başlayacağım inşallah...devlet hastanesi bünyesinde ..inşallah guzel ilerler

Merhaba aynen normale döndüm şükür.bu ayki reglde gideceğim başlayacağım inşallah...devlet hastanesi bünyesinde ..inşallah guzel ilerler
İnşallah bende regl olayım bitsin transfer olacak. Reglim 3 gündür geciyor inşallah normal gebelik oluşmuştur, histereskopiden sonra normal gebelik oluşabiliyormuş. Doktor bize 2 hafta birlikte olmayın dedi ama biz bir hafta sonra başladık olma ihtimali yüksek diye sıkıntı olmuyor.

Ben de tırsıyorum sanki
Yumurta toplama işlemi gibi mi
sedasyon anestezi veriyorlar mı bilginiz var mı
Anestezi veriyorlar 25 dk falan sürecek dediler gözümü kapatıp açtım odadaydim. Ağrı olmuyor sadece kanama oluyor iki gün çok oluyor sonrasinda azalarak gidiyor. Kanama kişiden kişiye göre değişiyor galiba benim ki 7 gün falan sürdü. Birliktelik 2-3 hafta olmayacak dediler ama biz bir bir buçuk hafta sonra başladık çünkü normal gebelik olabiliyormuş histereskopiden sonra.

Ayy hadi insallahhh tutunmustur bebiş..yaşayan bilir bu süreci...bizde de çalışmalar oldu ama normal gebelik zor oluyor sebebler var öyle...rabbim aratmasin inşallah olur bebekler

Bende kullanıyorum bı on hun kaldı regl olunca gidecem bakalım ..siz peki tüp bebek için tedaviye başlayacakmisiniz normal gebelik olabiliyormu
Pardon yazdıktan sonra aklıma geldi tedavi sürecin.. kafada kalmadı düşünmekten

Bende kullanıyorum bı on hun kaldı regl olunca gidecem bakalım ..siz peki tüp bebek için tedaviye başlayacakmisiniz normal gebelik olabiliyormu
Bizim dondurulmuş embriyomuz var iki tane onları transfer ettireceğiz tabi normal gebelik olmazsa. Olabiliyormuş diye duydum şimdilik 3 gün reglm geçti hayırlısı bakalım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe
Daha önce iki kere yaptırdık ikincisi kimyasal gebelik olmuştu.

Hadi inşallah canım rabbim hayırlısı ile kucak almayı nasip etsin...zor surecler yaşayan bilir

Merhaba ben de bu ay histereskopi oldum yapışıklıktan dolayı. Bir adet dönemi bekleyeyim dedim, jel konulmuştu yapismasin diye sıkıntı olmasın dedim. Şimdi sizin yorumu görünce beklemese mıydım acaba diye düşündüm. Adete de bir hafta kaldı artık iki embriyom var benim de bir ay daha bekleyip çift transferi yapılacak. İnşallah sizin şuan hamilelik vardır

Amin inşallah kısmet belli olmaz belki olmaz belki olur bilemeyiz olmazsa inşallah tüp bebek bu sefer başarılı olur hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…