Merhaba canım nasıl son durumlar ...regl oldunmuAmin inşallah kısmet belli olmaz belki olmaz belki olur bilemeyiz olmazsa inşallah tüp bebek bu sefer başarılı olur hepimizin inşallah
Hayır olmadım yarın test yaptıracağız bakalım haber ederim inşallah hayırlı sonuç alırızdaMerhaba canım nasıl son durumlar ...regl oldunmu
Ayy inşallah canım insallahhh...varmı belirtiler ...aynen haber ediver dua edicemHayır olmadım yarın test yaptıracağız bakalım haber ederim inşallah hayırlı sonuç alırızda
Belirtiler valla bilmiyorum ki herşeyi belirti olarak görüyorum normal olarak o yüzden fazla belirti aramıyorum herkes farklı oluyorAyy inşallah canım insallahhh...varmı belirtiler ...aynen haber ediver dua edicem
Merhaba canım evet bende de gelmişti ... sanirim regl oldun hay AllahMerhaba arkadaşlar histereskopi sonrası ilk adette parça falan gelen oldu mu yaşayan var mı?
Evet maalesef neyse hayırlısı böyleymiş artık transferi bekleyeceğim adet bitimimden hemen sonra. Bende büyük bir parça geldi nedeni ne aceba ?Merhaba canım evet bende de gelmişti ... sanirim regl oldun hay Allah
Üzüldüm canım..inşallah tedavi ile olur bebekler...benimde parçalı gelir ama ebat olarak bilemedim pihtimi birikti ne ...rabbim hayırlısı versin...benimde karnimda ağrı kaç gündür bunalttı .kadın olmak zor meseleEvet maalesef neyse hayırlısı böyleymiş artık transferi bekleyeceğim adet bitimimden hemen sonra. Bende büyük bir parça geldi nedeni ne aceba ?
Aynen çok zor gerçektenÜzüldüm canım..inşallah tedavi ile olur bebekler...benimde parçalı gelir ama ebat olarak bilemedim pihtimi birikti ne ...rabbim hayırlısı versin...benimde karnimda ağrı kaç gündür bunalttı .kadın olmak zor mesele
Tekrar merhaba canım...bir şey soracaktım...benimd regl gecikti... Cyclo progynova ilacindanmi etkilermi .karnım kasiklarimd ağrı acı var hala olamadim yads başka bı seymi bilemedimde...Aynen çok zor gerçekten
Ben regl oldum maalesef sanırım ameliyattan sonra normal gecikmesi. Birde Pıhtı şeklinde kanamam oldu adet oluncaTekrar merhaba canım...bir şey soracaktım...benimd regl gecikti... Cyclo progynova ilacindanmi etkilermi .karnım kasiklarimd ağrı acı var hala olamadim yads başka bı seymi bilemedimde...
Ameliyattan sonra oldum.her zamanki regl gibi gelmisti..kontrole gittim cyclo progynova ilaci verdi 21 gün kullandım...bikac gün oldu biteli .bugün regl günüm gelmedi.her yerim ağrıyor...sen o ilacı bırakınca ne zamana regl oldun canim ...doktora sordunmu pıhtı olayınıBen regl oldum maalesef sanırım ameliyattan sonra normal gecikmesi. Birde Pıhtı şeklinde kanamam oldu adet olunca
Ben ameliyattan sonra kullandım ilaçları reglm 5 gün falan gecikti oldum. Sonrasında başka ilaç vermedi. Şimdi biz tüp bebek transferi yaptıracağız onun için ilaçlar verdi. Zaten normalmiş çok regl olmam ve pıhtı olması çünkü ameliyattan kalan dikişler falan dökülüyor.Ameliyattan sonra oldum.her zamanki regl gibi gelmisti..kontrole gittim cyclo progynova ilaci verdi 21 gün kullandım...bikac gün oldu biteli .bugün regl günüm gelmedi.her yerim ağrıyor...sen o ilacı bırakınca ne zamana regl oldun canim ...doktora sordunmu pıhtı olayını
Muhtemel bende olacağım boş yere ümit etmimBen ameliyattan sonra kullandım ilaçları reglm 5 gün falan gecikti oldum. Sonrasında başka ilaç vermedi. Şimdi biz tüp bebek transferi yaptıracağız onun için ilaçlar verdi. Zaten normalmiş çok regl olmam ve pıhtı olması çünkü ameliyattan kalan dikişler falan dökülüyor.
Merhaba canım nedir son durumlar merak ettimBiz eylülde tüp bebeğe başladık canım maalesef negatifti. Doktorum histeroskopi önerdi bi de genetik testi. Çok şükür testte bi şey çıkmadı ama rahimde kalınlık varmış onu düzeltti. Gelecek ayın adetiyle tekrardan transfer işlemine başlicam da daha bu adet olmadı. Ben hemen olsun dedikçe olmuyor sanki
Hayırlısı olsun canım belli olmaz umudunu kaybetme bazıları bu ameliyattan sonra hamile kalmış. Nasip kısmet tez zamanda inşallah bizlere de nasip olurMuhtemel bende olacağım boş yere ümit etmim...hayatta gecikmez regl hep düzenli olurum şaşmaz mübarek.. .ilaç işte etki ediyor demek .olsamda başlasam bende .zaman kaybı hep..he iyi bare normalse ..hadi inşallah canım güzel olumlu ilerlesin her şey
Amiin canım amin ağzının duası...inşallah dünyalar benim olur ...rabbim yardımcımız olsun canimHayırlısı olsun canım belli olmaz umudunu kaybetme bazıları bu ameliyattan sonra hamile kalmış. Nasip kısmet tez zamanda inşallah bizlere de nasip olur
Regl oldunuz muMuhtemel bende olacağım boş yere ümit etmim...hayatta gecikmez regl hep düzenli olurum şaşmaz mübarek.. .ilaç işte etki ediyor demek .olsamda başlasam bende .zaman kaybı hep..he iyi bare normalse ..hadi inşallah canım güzel olumlu ilerlesin her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?