Histereskopi

Merhaba arkadaşlar histereskopi sonrası ilk adette parça falan gelen oldu mu yaşayan var mı?

Evet maalesef neyse hayırlısı böyleymiş artık transferi bekleyeceğim adet bitimimden hemen sonra. Bende büyük bir parça geldi nedeni ne aceba ?
Üzüldüm canım..inşallah tedavi ile olur bebekler...benimde parçalı gelir ama ebat olarak bilemedim pihtimi birikti ne ...rabbim hayırlısı versin...benimde karnimda ağrı kaç gündür bunalttı .kadın olmak zor mesele

Aynen çok zor gerçekten

Tekrar merhaba canım...bir şey soracaktım...benimd regl gecikti... Cyclo progynova ilacindanmi etkilermi .karnım kasiklarimd ağrı acı var hala olamadim yads başka bı seymi bilemedimde...
Ben regl oldum maalesef sanırım ameliyattan sonra normal gecikmesi. Birde Pıhtı şeklinde kanamam oldu adet olunca

Ben regl oldum maalesef sanırım ameliyattan sonra normal gecikmesi. Birde Pıhtı şeklinde kanamam oldu adet olunca
Ameliyattan sonra oldum.her zamanki regl gibi gelmisti..kontrole gittim cyclo progynova ilaci verdi 21 gün kullandım...bikac gün oldu biteli .bugün regl günüm gelmedi.her yerim ağrıyor...sen o ilacı bırakınca ne zamana regl oldun canim ...doktora sordunmu pıhtı olayını

Ben ameliyattan sonra kullandım ilaçları reglm 5 gün falan gecikti oldum. Sonrasında başka ilaç vermedi. Şimdi biz tüp bebek transferi yaptıracağız onun için ilaçlar verdi. Zaten normalmiş çok regl olmam ve pıhtı olması çünkü ameliyattan kalan dikişler falan dökülüyor.

Muhtemel bende olacağım boş yere ümit etmim ...hayatta gecikmez regl hep düzenli olurum şaşmaz mübarek.. .ilaç işte etki ediyor demek .olsamda başlasam bende .zaman kaybı hep..he iyi bare normalse ..hadi inşallah canım güzel olumlu ilerlesin her şey

Merhaba canım nedir son durumlar merak ettim

Hayırlısı olsun canım belli olmaz umudunu kaybetme bazıları bu ameliyattan sonra hamile kalmış. Nasip kısmet tez zamanda inşallah bizlere de nasip olur

Hayırlısı olsun canım belli olmaz umudunu kaybetme bazıları bu ameliyattan sonra hamile kalmış. Nasip kısmet tez zamanda inşallah bizlere de nasip olur
Amiin canım amin ağzının duası...inşallah dünyalar benim olur ...rabbim yardımcımız olsun canim

Merhaba kızlar benim yumurta toplamadan bir gün sonra histereskopi yapıldı yumurta topladıktan bir hafta sonra da regl oldum 4 5 gün erken oldum hemşirem yumurta toplama işleminden sonra bir hafta içinde regl olmamın beklenen bir şey olduğunu söyledi. Normalde 3. Adetimde transfer sürecine başlayacaktık ama ikinci adetim bir hafta geçmesine rağmen gelmiyor normalde de saat bile gecikmez günü günüme adet olurum şimdiye kadar hiç gecikme yaşamadım acaba histereskopiden dolayı mı böyle gecikti ama ilk adetim hemen erken bir şekilde olmuştu. Böyle bir şey yaşayan var mı

Regl oldunuz mu

Merhaba evet malesef ilaç gecikme yaptı dört gün...Şubat regl de hoca gel dedi bakalım tüp bebek icn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…