canım selammmmmmm..........zaten genelde ılk tedavı olur dıye yapılmıyor tutmayınca bu işlem yapılıyor....ve karar verdığınde yaptırman lazım ..........şu an düşünmüyorsan şimdi değil ..........duşunduğunde gıt ve yaptır inş guzel sonuçlar alırsın benımm bı arkadaşım orda denedı ve doktoru çüccü denemede bu işlemı yaptı ve o işlemden sonra hamış kaldı şımdı bı kızı var..........ben dede bışey yok ve tutmayınca doktorum hısteroskopı önerdı karar verınce gıdıcem............umut tup bebekte arkadaşım geçen ay bu işlemı 500 bıne yaptırdı fıyat daha duşuk ıstresen gıt konuş canım...rabbım kolaylık versın.............dua ile
merhaba arkadaşlar.Ben yeditepe üni. hastanesinde tüp bebek yaptırdım.ilk denememdi.Malesef sonuç negatif.Dün doktorum aradı histereskopi yapalım diyor.Rahim içine bakıp neden tutmadığını anlayacaklarmış.maliyet olarak 1000 tl civarı falan dediler.adetten sonraki ilk 10 gün içinde yapalım dedi.ikinci tüp bebeği hemen düşünmüyorum.ikinciyi yaptıracağım zaman histereskopiyi yaptırsam olmuyormu.Birde madem bu kadar önemliydi niye tedaviye başlamadan yapmadılar diyede düşünüyorum açıkçası.Bİlginiz varsa lütfen yorumlarınızı yazın arkadaşlar...:çok üzgünüm:
ezıne canımneden gereksız gördünkı arkadaşım üç deneme olumsuz olunca doktoru yapalım dedı ve bu işlemdemn sonrakı ay hamıle kaldı şımdı kızı var........bazan bellı olmuyo rahım temızlenıyoo...ve tutunması artıyomuş.bende iki aay sonra yaptırıcam inş..bakalım kısmet rabbım hepınızın gönlune göre versın bekletmesın .bunlar zor şeyler.rabbım kolaylaştırsın herkese..........
el-muallim arkadaşının 3 deneme de tüp müydü yoksa aşılamalarla beraber mi 3 tü bu çok önemli:uhm:
canım o arkadaşımın bı aşılama iki tup denemesı vardı........sonuç bu şlemden sonra bebişi old başka arkadaşımında üç mıkro olumsuz onu denedıler bakalım.......banada iki olumsuz mıkrom old doktorum hıç sebep yok o zaman bu işlemı tavsıye ettı bır ay sonra denıcem inş............rahım içi temızlemek lazımmmış bazen rahım içinde ufacık kıstlerde tutunmayı etkılyo..........aslında herşey bahane tabı rabbım ol deyınce olacak.ama bızler elımızden gelenı yapıyoruz yanı şunu dıyorum canım eğer doktoruna guvenıyorsan dedığını yap.....rabbım kolaylık versın canımmm
merhaba arkadaşlar.hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Dün hastane ile görüştüm.2. tüp bebeği hemen düşünmüyorum dedim onlarda ikinciye karar verdiğin zaman tedaviye yakın bir zamanda histeroskopi yapalım dediler.şimdilik iptal ettim.hayırlısı bakalım.Allah hepimizin gönlüne göre versin...(aminn)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?