• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi

teşekkür ederim henüz histereskopi olmadım rahim kalınlaşmesı nedeniyle olacağım
ama bu konuda bir bilgim yok
olan arkadaşlardan bilgi istiyorum

canım diger yerde de cvp yazdım ama görmedin sanırım kopyalıyorum yazımı buraya

iki adet var, tanısal olarak ofis histeroskopi yapılıyor kamera ile rahime bakılıyor bunda bir sorun cıkarsada ameliyat olarak kamera ile yapılıyor ama dikişsiz birsey , sanırım sana tanısal içeriye bakmak için yaparlar buda anestezi gerektirmeyecek kadar agrısız bir işlem ben yaptırdım.bir sorun olursa bunu ameliyat olanı yapılıyor yani yine aynı sekilde kamer ile rahme girilip lazerle alınması gerekenler alınıyor hiç dikiş felan yok anestezi altında korkulacak birsey de yok

ben tanısal amaçlı yaptırdım , hastanedeki arkadaslarımın bazılarında da miyom rahim perdesi vb. gibi olaylardan dolayı ameliyat olan histeroskopi olmuslardı dikiş bile atılmıyor zaten anestezi altında yapılıyor..kafana takılan birsey varsa sorabilirsin

benimki tanı konma için yapılmayacak zaten tanı konuldu. rahim kalınlaşması nedeniyle histereskopi ile birlikte kazıyacaklar rahmin duvarını.
Birde ben özel hastanede yaptıracağım bu işlemi çünkü ünv. hastaneleride sıra olmadı için uzun bir süreye gün atıları ve benim acilen olmam gerektiği için bir an önce olacağım.
fakat özel hastane fiyatları hakkında bir bilgim yok acaba bu konuda bir şey bilen varm
fiyatlar konusunda

Back
X