Miyom histereskopi ameliyatı

minedurgut35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
14
2
16
35
Merhaba ayın 21inde miyom için ameliyata girdim emarda miyom çıktı rahim filminde çıkmadım ultrasonda çıkmadı ameliyat olacak denildi histereskopi ameliyatı oldum orda da gözükmedi miyom parça alıp patolojiye gönderdiler sonucum çıktı ama anlamdım randevu da bulamadım anlayan var ise yorumlarsa çok sevinirim
IMG_9295.webp

Patolojide bi şey çıkmamış tam anlamak için doktorunun tüm verilerle birlikte değerlendirmesi gerekiyor yakın zamanda düşük falan yaptın mi

Merhabalar canım,
Bende küretaj sonrası ultrasonda doktor miyomdan şüphelendi ama daha önce yoktu. Bebeğimin kalbi durması sebebiyle zorunlu kürtaj oldum.Doktor bunun alınması gerekiyor dedi histeroskobi önerdi ama ben hiç istemedim eşim de istemedi doktorda 1 ay daha bekleyelim dedi. 2 regli sonrası doktora gittiğimde rahmin temiz ama miyom var da diyemeyiz dedi tam anlamadı. Bence küretaj sonrası kalan
parçaydı.Çünkü çok şiddetli regli olmuştum. Pıhtılı. Yani anlayacağınız ben histeroskobi olmadım beklemek istedim, şimdi gebelik çalışmalarına başladık. Bu ay regli olursam regliden sonra devlet hastanesine de görüneceğim.Sizinki de eğer kürtaj olduysanız parça olabilri ya da düşük yaptıysanız ki 6 ayda 2 kere düşük yaptım demişsiniz 🥹 bundan kaynaklı içeride kalan parça olabilir.
Bilginiz olsun, geçmiş olsun. Benzer durumlar diyebilriz ama ben ameliyat olmadım.2.8 cm denmişti bana da kürtaj sonrası 🤷‍♀️

Back
X