• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bir kaç doktora daha sormak gerek polip var dendi evet ama biraz bekleyip bir ay sonra başka doktora sormak gerek bence Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏 kucağımızı bebeklerle doldursun🙏
Kesinlikle canım çok pişman oldum zaten sormadığıma başkasına ama işte bu sefer de başkasına sordum yokmuş vs diyince işte bize güvenin vs deniliyor. Bana bir de dış merkezde hsg çeken dr polip var dedi kendi doktorum da var deyince mecbur kaldım güvenmeye. Kesin adetle beraber giden poliplerdendi o gitti yani ama bunu anlamaları gerekirdi de işte geçmiş ola maalesef. Amin canım inşallah 🤲🏻

Kesinlikle canım çok pişman oldum zaten sormadığıma başkasına ama işte bu sefer de başkasına sordum yokmuş vs diyince işte bize güvenin vs deniliyor. Bana bir de dış merkezde hsg çeken dr polip var dedi kendi doktorum da var deyince mecbur kaldım güvenmeye. Kesin adetle beraber giden poliplerdendi o gitti yani ama bunu anlamaları gerekirdi de işte geçmiş ola maalesef. Amin canım inşallah 🤲🏻
Beklerken neler yapıyorsunuz kızlar vltamin filan kullanıyor musunuz

Selam ben de histereskopi oldum çizik de atıldı ayın başında, düşündüğümden iyiydi enfeksiyon görünümü var dendi antibiyotik verdi şimdi adet bekliyorum bişey kullanmıyorum ekstra beslenmeye dikkat ediyorum bir tek, adetle beraber nasipse transfer hazırlığı başlayacak

Beklerken neler yapıyorsunuz kızlar vltamin filan kullanıyor musunuz
Canım doktor bana zoi max takviye kullandırdı 2 kutu o bitti şimdi vücutta arınma olsun diye eliminasyon diyeti yaptırdığı için süt ürünleri tüketemediğimden calsiyum magnezyum ve d vit kullanıyorum. Ağrı olmasın diye. Bir de hormon hapı cyclo proginova ve eco prin. Bu kadar.

Selam ben de histereskopi oldum çizik de atıldı ayın başında, düşündüğümden iyiydi enfeksiyon görünümü var dendi antibiyotik verdi şimdi adet bekliyorum bişey kullanmıyorum ekstra beslenmeye dikkat ediyorum bir tek, adetle beraber nasipse transfer hazırlığı başlayacak
Ay enfeksiyon bende de çıktı canım antibiyotik kullanıyorum ve adeti bekliyorum aynen. Adet düizenleyici verdi mi canım sana da ben cyclo proginova diye bir hormon hapıyla eco prin kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu arada çizik atınca etkisi ne acaba benim doktor yapmadı histereskopide onu

Ay enfeksiyon bende de çıktı canım antibiyotik kullanıyorum ve adeti bekliyorum aynen. Adet düizenleyici verdi mi canım sana da ben cyclo proginova diye bir hormon hapıyla eco prin kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu arada çizik atınca etkisi ne acaba benim doktor yapmadı histereskopide onu
Ben de o cyclo dan içiyorum evet. Benim bir başarısız transferim var, tutunmada az da olsa katkısı olabilir diye hazır bakılıyorken yaptı

Canım doktor bana zoi max takviye kullandırdı 2 kutu o bitti şimdi vücutta arınma olsun diye eliminasyon diyeti yaptırdığı için süt ürünleri tüketemediğimden calsiyum magnezyum ve d vit kullanıyorum. Ağrı olmasın diye. Bir de hormon hapı cyclo proginova ve eco prin. Bu kadar.
Nedir acaba o diyet ne için yaptırıyor duymamıştım daha önce

Ben de o cyclo dan içiyorum evet. Benim bir başarısız transferim var, tutunmada az da olsa katkısı olabilir diye hazır bakılıyorken yaptı
Anladım canım iyi olmuş evet keşke bana da yapsaydı soracağım bir şey demedi yaptım diye ama belki yapmıştır. Benim ilk transfer olacak bakalım

Ben de kist için cyclo kullanıyorum canım erimiş olursa bu ay olck bakalım inşallah

Selamlar bende 10 mayısta opu oldum transferimiz temmuza kaldı rahim dinlendirme aşamasındayım şuan
Rahim dinlendiriyorum bende 1 Haziran opu oldum. Özel yapılan birşey var mı dinlendirme aşamasında?muhtemelen bayramdan sonra doktor ile görüşeceğim söyler bana ama

Yumurta toplamada polip olmadığını gördü ama yine de ağustosta transferde rahim filmi ister mi bilmiyorum

Merhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Merhaba ben de şu an opu öncesi süreçteki aksi durum olnazda temmuzda transfer olucam ilk deneyimim ben de de polip vardı geçen sene aldirdim

Opu işlemi sonrasi çok sıkıntınız oldu mu ben biraz korkuyorum
Siz de şu an yumurta büyütme aşamasında mısınız? Ben şu an ilaç kullanmaya yeni başladım 2. günüm. İster istemez bi stres var ilaçlar da biraz tuhaf etki ediyo sanırım bende çok halsizlik yaptı kendim gibi biri var mı diye merakla her yazılanı okur oldum

Siz de şu an yumurta büyütme aşamasında mısınız? Ben şu an ilaç kullanmaya yeni başladım 2. günüm. İster istemez bi stres var ilaçlar da biraz tuhaf etki ediyo sanırım bende çok halsizlik yaptı kendim gibi biri var mı diye merakla her yazılanı okur oldum
Ben de 3. Gundeyim gonal f 200 ünite yapıyoruz saat 21.30 da ilk 2 gün uyku swesermlik yaptı bugün normalim

Opu işlemi sonrasi çok sıkıntınız oldu mu ben biraz korkuyorum
Yok canım benim çok hafif geçti sadece ayağa ilk kalktığımda minik minik belli ediyordu kendini ama bence en hafif işlem yani. Bayılttıklarından dolayı

Back
X