bencede dene canım:)beyaz tenliysen yine maxfactorun 30 numaralı stick fondotenini tavsiye ederim:) yanlız en doğal duranı ben zamanında çok kullandım lastic performance ama numarasını unuttum:)bu 3 ünü dene mutlaka:)
bitanem tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsini tek tek denicem delikafadulden
bu arada tatlımm söylemeden geçemiciğiiiimmmm burnunun bu son hali mükemmell ötesiiii ayy bende o günleri bi görebilsem havamdan geçilmicek ortalıksengözlerimebaksanab
bitanem tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsini tek tek denicem delikafadulden
bu arada tatlımm söylemeden geçemiciğiiiimmmm burnunun bu son hali mükemmell ötesiiii ayy bende o günleri bi görebilsem havamdan geçilmicek ortalıksengözlerimebaksanab
canım benimde alçım ilk çıktığında karşıdan beynim görünüyordu o derece kalkıktı zamanla düşüyor burun kafanı takma hiç.burun ucu şişliği indikçe kaviste azalıyor.çok daha yeni seninki göreceksin nasıl inecek kavisin bende domuz gibi hissediyodum kendimi çok ağladım ama kıza zamanda o kavis ve kalkıklık inmeye başladı.
tam iki ay oldu evet büyük oranda indi burnum fakat hala şişlikler var:)tam anlamıyla inmesi 6 ayı bulacak sanırım:)herşey çok yolunda:):)arkadaşlık taleplerini kabul ettim uzun süredir giremiyordum.
canımsın:)çok teşekkür ettim tatlım..senin içinde en az kendimde olduğu kadar heyecanlıyım.inşallah istanbula geldiğinde senin içinde böyle yorumlar yapacağız..yeni fotolarımı sana msnde yollarıma.s.a.s.
merhaba histerik;
rahatsız ediyorum ama burun estet.ile ilgili sizden orhan bey hakkında bilgi alabilirmiyim acaba? sanırım siz olalı bir sene olmuş nasıl memnunmusunuz sonradan burunlarda çok şikayet oluyor diye duydum. kafamda o kadar soru varki? eminim sizde bu durumu yaşamışsınızdır. yardımcı olursanız çok sevinirim.