ah alçıdan ilk çıktığı fotolar yanımda olsada yüklesem şok olursun 3 hafta sabret göreceksin 3 haftada inanılmaz değişiyor:)kabul ettim canım talebini.sen içini ferah tutu bize güven:):)
bencede dene canım:)beyaz tenliysen yine maxfactorun 30 numaralı stick fondotenini tavsiye ederim:) yanlız en doğal duranı ben zamanında çok kullandım lastic performance ama numarasını unuttum:)bu 3 ünü dene mutlaka:)
bitanem tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsini tek tek denicem delikafadulden
bu arada tatlımm söylemeden geçemiciğiiiimmmm burnunun bu son hali mükemmell ötesiiii ayy bende o günleri bi görebilsem havamdan geçilmicek ortalıksengözlerimebaksanab
canım benimde alçım ilk çıktığında karşıdan beynim görünüyordu o derece kalkıktı zamanla düşüyor burun kafanı takma hiç.burun ucu şişliği indikçe kaviste azalıyor.çok daha yeni seninki göreceksin nasıl inecek kavisin bende domuz gibi hissediyodum kendimi çok ağladım ama kıza zamanda o kavis ve kalkıklık inmeye başladı.
:roflol: ahahaha beynin mi görünüyodu..çok yaratıcısın
canımsın:)çok teşekkür ettim tatlım..senin içinde en az kendimde olduğu kadar heyecanlıyım.inşallah istanbula geldiğinde senin içinde böyle yorumlar yapacağız..yeni fotolarımı sana msnde yollarıma.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?