histerik Burun Estetiği Ameliyatı

ah alçıdan ilk çıktığı fotolar yanımda olsada yüklesem şok olursun 3 hafta sabret göreceksin 3 haftada inanılmaz değişiyor:)kabul ettim canım talebini.sen içini ferah tutu bize güven:):)[/QUOTE]

Canım şimdi gördüm fotolarını. Çok yakışmış sana ve tarzına. Beyaz tenine siyah saçı çok yakıştırdığımı da demeden geçmicem:1rolleyes:

Güveniyorum sizlereee :1hug:

ah alçıdan ilk çıktığı fotolar yanımda olsada yüklesem şok olursun 3 hafta sabret göreceksin 3 haftada inanılmaz değişiyor:)kabul ettim canım talebini.sen içini ferah tutu bize güven:):)

Canım şimdi gördüm fotolarını. Çok yakışmış sana ve tarzına. Beyaz tenine siyah saçı çok yakıştırdığımı da demeden geçmicem:1rolleyes:

Güveniyorum sizlereee :1hug:[/QUOTE]

çok teşekküler canım:)a.s.

bitanem tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsini tek tek denicem delikafadulden
bu arada tatlımm söylemeden geçemiciğiiiimmmm burnunun bu son hali mükemmell ötesiiii ayy bende o günleri bi görebilsem havamdan geçilmicek ortalıksengözlerimebaksanab

eheh dene bakalım haber verirsin hangisine karar kıldığını:)

cok teşekkür ederim tatlım:)eminim senin burnunda mükemmel ötesi olacak:):)a.s.:1hug:

:roflol: ahahaha beynin mi görünüyodu..çok yaratıcısın

canım çok merak ettim burnunu, arkadaşlık gönderdim kabul edersen cok sevinirim.

maşallah çok yakışmış şiş haliyle bile güzelalkisalkisalkis çok doğal duruyo 2.ayına doğru daha da şişi iner merak etme tatlım

tam iki ay oldu evet büyük oranda indi burnum fakat hala şişlikler var:)tam anlamıyla inmesi 6 ayı bulacak sanırım:)herşey çok yolunda:):)arkadaşlık taleplerini kabul ettim uzun süredir giremiyordum.

merhaba histerik;
rahatsız ediyorum ama burun estet.ile ilgili sizden orhan bey hakkında bilgi alabilirmiyim acaba? sanırım siz olalı bir sene olmuş nasıl memnunmusunuz sonradan burunlarda çok şikayet oluyor diye duydum. kafamda o kadar soru varki? eminim sizde bu durumu yaşamışsınızdır. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bakırköy yaşar has. amelıyat oldum burnumda egrılık vardı kocaman bır burun ucum ve bırbırınden farklı buyuklukte burun delıklerım oldu (( cok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…