offf cok guzel olcak bu burun yaa delikafadulden
canımmmmmm sana da çok teşekkür ederim sorumun cevabını vermişsin benim henüz 30 msj sayım olduğu için cevap veremedim özelden:) bende öyle yapıym artık:) bu arada bişey daha sorucam çok oldu ama :) resimlerde yüzündeki fondoten ya da pudranın markasını ve numarasını söyler misin bayıldım resmen tam istediğim renk benimde tenim beyaz tam bana uygun müthiş:)
a.s. kk nın gülü:):)çok saol canımsın..çok güzel motive ediyorsun öpüyorum kocamanolumunekankayizsmile
:) ben de cok heycanlıım cnm:) inş sennki kdr gusel bi burna ship olurum:) resimlerini merakla bekliormmmm:1hug:
canım maxfactor colour adapt serisi 75 golden:) fondoten
canımmm çok sağol hemen alıcam:) ama belki bende sende durduğu kadar güzel durmayadabilir deneyerek almak en iyisi:)
burnuna bayıldııımm gerçekten herkesin dediği kadar varmış daha 10 günlükken bile belliymiş güzel olcağı sana çook yakışmış güle güle kullan canım:teytey:
gittikçe güzelleşiyor cnm daha da doğallaşmaya başlamışşş
Ne güzel! Ameliyat oldun ve mutlusun. Ben de oldum 19 Temmuz'da bugün çıktı alçım. Şok yaşıyorum. Düz istediğim halde kavisli bir burunla karşılaştım. Hayatımı mahvettim. Doktor şişliklerden diyo toparlanacak diyo daa off yaaaaa ben inanmıyorum. Bu burun nasıl düz olur oymuş kemiği iştee.
Burnunu görebilmek için arkadaşlık talebi yolladım canım. Görmek isterim.
Ne güzel! Ameliyat oldun ve mutlusun. Ben de oldum 19 Temmuz'da bugün çıktı alçım. Şok yaşıyorum. Düz istediğim halde kavisli bir burunla karşılaştım. Hayatımı mahvettim. Doktor şişliklerden diyo toparlanacak diyo daa off yaaaaa ben inanmıyorum. Bu burun nasıl düz olur oymuş kemiği iştee.
son hali su son yuklediklerin var ya cnm super ciddennn:) şişliklerin 4 günde bile ne kadar cok farkedio demek ki zatn cok guseldi şimdi cooook daha gusel olmus:)
neden o kadar geç çıktı ki alçın?
Histerik ve Ucmayanucurtma inşallah deiğiniz gibi olur ve düzelir. İnsan gerçekten panik oluyor. Zamanla görcez bakalım ne hale gelecek:çok üzgünüm:[/QUO
ah alçıdan ilk çıktığı fotolar yanımda olsada yüklesem şok olursun 3 hafta sabret göreceksin 3 haftada inanılmaz değişiyor:)kabul ettim canım talebini.sen içini ferah tutu bize güven:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?