histerik Burun Estetiği Ameliyatı

canım maxfactor colour adapt serisi 75 golden:) fondoten

canımmm çok sağol hemen alıcam:) ama belki bende sende durduğu kadar güzel durmayadabilir deneyerek almak en iyisi:)

bencede dene canım:)beyaz tenliysen yine maxfactorun 30 numaralı stick fondotenini tavsiye ederim:) yanlız en doğal duranı ben zamanında çok kullandım lastic performance ama numarasını unuttum:)bu 3 ünü dene mutlaka:)

burnuna bayıldııımm gerçekten herkesin dediği kadar varmış daha 10 günlükken bile belliymiş güzel olcağı sana çook yakışmış güle güle kullan canım:teytey:

son hali su son yuklediklerin var ya cnm super ciddennn:) şişliklerin 4 günde bile ne kadar cok farkedio demek ki zatn cok guseldi şimdi cooook daha gusel olmus:)

Ne güzel! Ameliyat oldun ve mutlusun. Ben de oldum 19 Temmuz'da bugün çıktı alçım. Şok yaşıyorum. Düz istediğim halde kavisli bir burunla karşılaştım. Hayatımı mahvettim. Doktor şişliklerden diyo toparlanacak diyo daa off yaaaaa ben inanmıyorum. Bu burun nasıl düz olur oymuş kemiği iştee.

Burnunu görebilmek için arkadaşlık talebi yolladım canım. Görmek isterim.

cnm hiç panik olma boşunaa ben de aynı şaşkınlığı yaşamıştım alçıçıktıktan sonra.kaşlarımın arasında hiç kemiik kalmamışta burnumu havaya dikmişler gibiydi:kedi:
tamamen şişlikten olsugunu yeni yeni anlaıyorumm.çünkü şişlerimazaldıkta burnum şkillenmeye başladııhiç üzülmee sonradan bu kuruntuların komik gelecek sanalmaz:

neden o kadar geç çıktı ki alçın?

canım benimde alçım ilk çıktığında karşıdan beynim görünüyordu o derece kalkıktı zamanla düşüyor burun kafanı takma hiç.burun ucu şişliği indikçe kaviste azalıyor.çok daha yeni seninki göreceksin nasıl inecek kavisin bende domuz gibi hissediyodum kendimi çok ağladım ama kıza zamanda o kavis ve kalkıklık inmeye başladı.

Histerik ve Ucmayanucurtma inşallah deiğiniz gibi olur ve düzelir. İnsan gerçekten panik oluyor. Zamanla görcez bakalım ne hale gelecek:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…