İnşallah canımBende artık hiç beklemiyordum hatta doktorum evlat edin veya kıbrıstan başkasının yumurtası ile tüp bebek dene dediği ay ben hamile kaldım hiç beklemediğin anda oluyormus inşallah sizinde en kısa zamanda olur
Adet söktürücü vermişti doktorum hemen olmustumİnşallah canımdaha adet olmadım . Histeroskopi sonrası ne zaman adet oldunuz
Bende bugün oldum çok şükürAdet söktürücü vermişti doktorum hemen olmustum
Banada aynı senil spiral takıldı ameliyattan sonra 2 ay yeterlimi acaba bu spiral için .benim eşimde jandarmaligi kazandı onun icin 6 ay eğitimine gitck ve çocuk düşündüğümüz için aslında hemen çalışmaya başlamak istyrz .Ameliyattan sonra çoğu kişi hemen hamile kaldığı söylüyor.sıkıntı cıkarmi acaba 2 ay kalmış olsaHistereskopi sonrası rahimde yapışıklık olmasın diye dr spiral takmış bir yada iki ay duracak diyor sizde öyle bir durum olmadı mi?
Doktorum iki ay dedigine göre yeterli hatta ilerleyen haftalarda doktora spirali soracağım bir ay dursa yeterli olur mu diye çünkü bende cok akinti yapti yaBanada aynı senil spiral takıldı ameliyattan sonra 2 ay yeterlimi acaba bu spiral için .benim eşimde jandarmaligi kazandı onun icin 6 ay eğitimine gitck ve çocuk düşündüğümüz için aslında hemen çalışmaya başlamak istyrz .Ameliyattan sonra çoğu kişi hemen hamile kaldığı söylüyor.sıkıntı cıkarmi acaba 2 ay kalmış olsa
Ben de oldu. 1 ay kaldı içimnde hormonlu spiral.Histereskopi sonrası rahimde yapışıklık olmasın diye dr spiral takmış bir yada iki ay duracak diyor sizde öyle bir durum olmadı mi?
Ben de klalndım o ilacı . Estrofem. Östrojen hormonu. 1,5 ay kullandım. Şimdi bana 4 ay süre verdi doktor. Yine olmazsa artık tüp bebeğe geçeceğiz bizBende perde ameliyatı oldum doktor 52 günlük 1.5 aylık bir ilaç tedavisi verdi ikinci adetim yeni bitti. Doktorum 3 ay ilaç kullanmadan kendiniz deneyin dedi bakalım hayırlısı bu saatten sonrası icin Allahım hepimize nasip eder inşallah ama benim ameliyat sonrası 1 ay kanamam lekelenmem oldu . Bende hem perde hem polip vardı
Polip mi alındı?Ben de oldu. 1 ay kaldı içimnde hormonlu spiral.
Yok rahim şekli düzeltildi ufak tefek yapışılıklar vardı onları açtılar.Polip mi alındı?
Ben de klalndım o ilacı . Estrofem. Östrojen hormonu. 1,5 ay kullandım. Şimdi bana 4 ay süre verdi doktor. Yine olmazsa artık tüp bebeğe geçeceğiz
Evet dr dedi. Ama ben ilaç denedim yani aşılama tedavisi oldum bir kezDoktor mu dedi 4 ay olmazsa tüp bebek diye bana 3 ay olmazsa yumurtalarına ilaç verelim dedi
Canım benimde ameliya olalai bir ay oldu hala senin dedign gibi sulu kanamam var ve artık korkmaya başladım normalmi degilmi bilmiyrmBende perde ameliyatı oldum doktor 52 günlük 1.5 aylık bir ilaç tedavisi verdi ikinci adetim yeni bitti. Doktorum 3 ay ilaç kullanmadan kendiniz deneyin dedi bakalım hayırlısı bu saatten sonrası icin Allahım hepimize nasip eder inşallah ama benim ameliyat sonrası 1 ay kanamam lekelenmem oldu . Bende hem perde hem polip vardı
Ben aşılama olmadım hiç kaç yıllık evlisinEvet dr dedi. Ama ben ilaç denedim yani aşılama tedavisi oldum bir kez
nirmal canım benimde 1.5 ay kanamam oldu iltihaplı lekeli normalmiş adet oluyorum iki aydir her adet sonrası yine iltihaplı leke geliyor bi iki gün daha adet devamindaCanım benimde ameliya olalai bir ay oldu hala senin dedign gibi sulu kanamam var ve artık korkmaya başladım normalmi degilmi bilmiyrm
Histereskopi öncesi olmuştum aşılama tutmadı. Ben 10 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir oğlum var ama 3 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz olmuyorBen aşılama olmadım hiç kaç yıllık evlisin
nirmal canım benimde 1.5 ay kanamam oldu iltihaplı lekeli normalmiş adet oluyorum iki aydir her adet sonrası yine iltihaplı leke geliyor bi iki gün daha adet devaminda
Bizde bir yıllık evliyizHistereskopi öncesi olmuştum aşılama tutmadı. Ben 10 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir oğlum var ama 3 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz olmuyor
sen kaç yaşındaydın?Bizde bir yıllık evliyiz
29sen kaç yaşındaydın?
dha çok gençsin maşallah olur inşallah zamanla yarışmak gibi bir kayın yok en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?