- Konu Sahibi Kelebegim30
-
Slm arkadaslar ben 4 basarisiz tüp bebekten sonra rahimimin T seklinde oldugu anlasildi doktor bey ameliyatla düzeltmeye calisacagiz dedi, siz neler yasadiniz, ve sonra hamile kalabildinizmi, dogal yolada olabilirmiyim acaba?
tskler
Benim 1 haftaya yakın aralıklarla devam etmişti, Dr um normal demişti
MERHABA BANADA T ŞEKLİNDE RAHMİN VAR DENİLDİSİZ HİSTEROSKOPİYİ NEREYE YAPTIRDINIZ HAMİLE KALABİLDİNİZ Mİ BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMSlm arkadaslar ben 4 basarisiz tüp bebekten sonra rahimimin T seklinde oldugu anlasildi doktor bey ameliyatla düzeltmeye calisacagiz dedi, siz neler yasadiniz, ve sonra hamile kalabildinizmi, dogal yolada olabilirmiyim acaba?
tskler
Benim tanı amaçlı Histeroskopi yapılmıştı ve polip teşhis edilip hemen o an alınmıştı. Ameliyat sonrası da ayılınca doktor yanıma gelip neler bulduklarını ve çözdüklerini anlatmıştı. Senin de ciddi bir sorunun teşhis edilmiş olsaydı bence mutlaka doktor söylerdi. Ufak tefek yapışıklıkları hemen açıyorlar ya da polip varsa alıyorlar zaten.Merhaba kızlar bende histeroskopi oldum ama henüz sonucunu öğrenemedim. Genetik testlerin sonucunu bekliyorum hepsini birlikte konuşuruz dedi doktorum. Acaba rahimde birşey bulunursa o an histeroskopi sırasında mı düzeltiliyor? Yoksa başka ameliyat mı gerekiyor? Bir de ben hala adet olamadım. 4 nisandı en son. 1 hafta sonrasında histeroskopi oldu. Ama bugün bir ay olacak hala bişey yoknormalde 25 gün sürer ve düzenlidir adetlerim. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda?
Teşekkür ederim. Evet doktora sölicem. Bir iki güne sonuçlarda çıkar inşallah. Konuşurum doktorla.Benim tanı amaçlı Histeroskopi yapılmıştı ve polip teşhis edilip hemen o an alınmıştı. Ameliyat sonrası da ayılınca doktor yanıma gelip neler bulduklarını ve çözdüklerini anlatmıştı. Senin de ciddi bir sorunun teşhis edilmiş olsaydı bence mutlaka doktor söylerdi. Ufak tefek yapışıklıkları hemen açıyorlar ya da polip varsa alıyorlar zaten.
Ben o ay yumurtalıkları baskılamak için doğum kontrol ilacı kullandım, 28.günde de düzenli şekilde adetimi gördüm. İstersen adet gecikmesi için bi doktorunla görüş.
şanslısın anlatmıs dr benımkı ayılmadan gıtmısTeşekkür ederim. Evet doktora sölicem. Bir iki güne sonuçlarda çıkar inşallah. Konuşurum doktorla.
BEN AYILMADAN DR GITMIS MSJ CEKTIM SONUC NEDIR DIE " RAHIM DAR T UTERUS PATOLOJI SONUC CIKINCA GÖRUSELIM" DEMIS.... BU BU FILMDE OLAGAN BISY MI NEDEN PATOLOJI GITTI AKLIMDA DELI SORULARMerhaba arkadaşlar konu açılalı çok olmuş ama 1 kişi bile bunu okuyup derdine derman bulacaksa ne mutlu bana deyip buraya yazma gereği duydum. Histeroskopide miyom kist perde vs.çıkmadı temiz denmişse size asla ama asla yeterli bulmayın ve mümkünse bu işlemi yaptıracağınız doktor prof.olsun. İsim vermeyeceğim ama tam teşekküllü bir özel hastanede işinin ehli diye isim yapmış olan doktorum da bana hiçbir sıkıntı görünmediğini söylemişti, akabinde 2 adet tüp bebek yaptı ikisi de negatif sonuçlandı. Bunun üzerine bu böyle olmayacak dedim eşime, hekimlerin hocası sayılan adı yaşadığım şehirde tek geçilen profesör hekimden derhal randevu aldım, ve doktor daha beni muayene bile etmeden ve bulanık çekim bulduğu hsg filmimden rahmimin T biçiminde olduğunu söyledi, ultrason muayenesi ile de tescilledi. Histeroskopi çok onemli bir operasyondur bu sana temizdir diye söyledikleri kıstaslar seninki gibi bir rahim şekli olanlar için yeterli değildir ciddi cerrahi müdahale gerekir normal yoldan bu şekilde rahimle zaten gebe kalınmaz tüp bebek ise hiç tutmaz dedi. Zararın neresinden dönülse kar ama yaşadığım maddi manevi yıkımın tarifi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?