Histeroskopi den sonra 2.adet

Nurrr123

Umut var mı? Dua varsa umut var.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
376
350
53
Merhaba 🤗 1 tup bebek negatifim var, negatiften sonra doktor histereskopi yapti. Adetin 17.Günu oldu histereskopi işlemi..25.gunude adet oldum. Normal dongum 26 27 28 günlerde olurum.en geç 28 olur ama histereskopi den sonra suan 31.gunumdeyim ve adet olamadim. Gebelik oldugunu düşünmüyorum esimin morfolojisi 1 cunku😔 Histereskopi de cizik ve Rahim ici prp yapıldı. Bunlar mi geciktirdi acaba daha önce asla böyle bir gecikme olmadı. Benim gibi olanlar varsa Lütfen bana yardımcı olsun histereskopiden sonra 2.adstinde gecikme yaşayan oldumu?

Son düzenleme:
Bende histeroskopi den sonra adet olmadım şuan 31.günümdeyim ama hala tık yok benim döngüm 28 günde bir

Operasyon gecirdiginiz icin cok normal, benim de gecikmisti doktorlar soyluyor aslinda gec kalabilecegini. Anestezi aldiniz sonucta basit bi islem gibi gorunse de bence zorlu bi surec.

Merhaba 🤗 1 tup bebek negatifim var, negatiften sonra doktor histereskopi yapti. Adetin 17.Günu oldu histereskopi işlemi..25.gunude adet oldum. Normal dongum 26 27 28 günlerde olurum.en geç 28 olur ama histereskopi den sonra suan 31.gunumdeyim ve adet olamadim. Gebelik oldugunu düşünmüyorum esimin morfolojisi 1 cunku😔 Histereskopi de cizik ve Rahim ici prp yapıldı. Bunlar mi geciktirdi acaba daha önce asla böyle bir gecikme olmadı. Benim gibi olanlar varsa Lütfen bana yardımcı olsun histereskopiden sonra 2.adstinde gecikme yaşayan oldumu?
Gecikme olsaydı histereskopiden sonra olurdu diye düşünüyorum. Bende histereskopi olmuştum akabinde transfer oldum o ay, sonucum negatifti. Ama 2,3 gün geciktim. Siz adet olmussunuz anladığım kadarıyla ama 2. Ay normal döngüde sanırım gecikmissiniz. Histereskopi ile olacagını düşünmüyorum. Belki stres yapmıssınızdır. Kendinize.3 gün gecikmekte normal olabilir. Bi kaç gün daha gecikirseniz doktorunuza danışın. Döngüleriniz şaşmış olabilir.

Back
X