Histeroskopi sonrası adet gecikmesi

Benimde y şeklindeydi 🙂 gebeliğe engelmiş. Benim düzene bindi canım ben eşim olmayınca soğan suyu kullandım kilo verdim şuan 28 29 günde oluyorum
Üzerinden çok zaman geçmiş ama bende Histeroskopi oldum. Amaliyattan önce çok düzenliydi adetlerim. Şuanda olamıyorum. Nasıl düzeldi adetiniz? Ne yaptınız? Kaç döngü gecikti ? :(

Üzerinden çok zaman geçmiş ama bende Histeroskopi oldum. Amaliyattan önce çok düzenliydi adetlerim. Şuanda olamıyorum. Nasıl düzeldi adetiniz? Ne yaptınız? Kaç döngü gecikti ? :(
Merhaba bende histereskobi olacağım transfer öncesi korkuyorum rahşm filminde bir. Sıkıntı yok ama doktor transfer öncesi rahime bakalım çizik atalım dedi döngünüz kaç gündüze değişti

Merhaba bende histereskobi olacağım transfer öncesi korkuyorum rahşm filminde bir. Sıkıntı yok ama doktor transfer öncesi rahime bakalım çizik atalım dedi döngünüz kaç gündüze değişti

Hiç kormayın bende ağrı sızı pek olmadı. Aslında Histeroskopi sonrası ilk adetimi zamanında oldum.ikinciyi ilaç ile oldum. Şuan üçüncü döngü yaklaşık 13 gün gecikti. Bitkisel çaylar içtim söktüren ama faydası olmadı. Herkes de aynı olacak diye birşey yok, korkmayın. Döngüsü bozulmayanda var. Siz zaten hissetmiyorsunuz.

Merhaba Histeroskopi sonrası adet düzensizliğiniz devam ettimi mi? Ne zaman düzeldi? Histeroskopi sonrası üçüncü adeti olmam gerek ama bir önceki gibi yine gecikti bir hafta? Acaba böyle devam mı edecek bu düzensizlik :(
Merhaba bende sadece ilk ay gecikme olmuştu sonrasında düzene girdi

Back
X